Nişanlım abimle buluşmak istemedi.

defne84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
15
0
286
Konya
Uzun zamandır yazmadan forumu okuyordum. Ama yazmıyordum. Bende yazmaya karar verdim. Öncelikle bir konu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum.

2 aydır nişalıyım. Nişanlımla hafta sonları nişnlımla buluşur konuşur, gezeriz. Bugün çarşıda bir yerde otururken abim kızlarıyla beraber çarşıya çıkmış alışveriş yapıyorlarken bir pastanede oturmuşlardı. Bizde nişanlımla başka bir pastanede otururken abim telefonla aradı biz şu pastanede kızlarımla oturuyorum nişanlın ile beraber gel beraber oturalım dedi. Bende tamam dedim geliyoruz dedim. Ama nişanlım olmaz dedi gitmem dedi. Niiçin diye sorunca prensip meselesi dedi. henüz erken dedi. kabul etmedi. Bende biraz bozuldum. tabi . Sonra kalktık o beni pastanenin yakınında indirdi eve gitti bende abimin yanına gittim.

Niiçin buluşmak istemedi. nasıl yorumlayım bu durumu. Şuan için erken diyor ne demek istiyor. Ayrılırken morali pek iyi degildi.

nişanlın olduğuna emin misin ?
nişanlın abini tanımıyor mu ?
Hem asıl nişanlılık döneminde iyi gelin iyi damat olmak için
ailelere yakınlık gösterilir nasıl bir prensipmiş bu ?

daha önce bir kere misafirlige geldiklerinde karşılaşmışlardı. Normal şekilde konuşmuşlardı. Sanki abilerimin beni koruma moduna girmelerinden çekiniyor.

pekiyi benim yaptıgım yanlış bir şey varmı.

telefonda geliyoruz diye ona sormadan geliyoruz demiştim.

bir de hastalıktan uzun zamandır yüz yüze görüşmüyorduk. öyle bir zamandan sonra görüşmüştük. 2-3 saat oturduktan sonra ben abimin yanın gidecem dedim. satmış gibi olmadım degilmi. yanlış yapmamışımdır.

abimle dün geldi uzun bir süre görüştük gezdik. bayramdada görecektim.

sen içini ferah tut yanlış bişey yapmadın
hem sen nerden bilebilirdin ki nişanlının gelmeyeceğini tabi ki geliyoruz demen normal.
satmış falanda olmuyosun o senin ailen ya abin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…