Nişanlılık vs. İlişki

her şer de bir hayır var derler. Sayıya geçen zamana çok anlam yüklemişsin o yüzden evliliğe götürme mecburiyeti hissediyorsun. Tez vakitte ayrıl

Yani şu kadar şey yaşadıktan sonra adam yalvarsa yüzüne bakmayacağınız yerde hadi evleniyoruz dese koşacaksınız yani şöyle bir heriften böyle bir evlilikten ne bekler ki insan

Siz mi ayrılır siniz yoksa biz mi ayıralım

Sen alışmışsin o yüzden kopamiyorsun.

Mantıklı ol kardeşim 2.5 sene nisanlilik üstüne 8 sene sevgilim çok zor.Hadi bunları geçtim

Seni istemeyen anne erkek annesi çok önemli birşey.İkincisi baba cezaevinde ne yaptığı belli değil cinsi cinsine çeker derler.Alkol vs de varmış.Yol yakınken ayrıl.Belli süre üzülür ağlar normale dersin.

Bekar kadın ol ama böyle kendi hayatını yakarsın.

Küçüklükten gelen bir ilişki olduğu için ilk başlarda böyle değildi askere gitti geldi değişmeye başladı ya da ben sevdiğimden görememişim ama şu an net görüyorum
Sorguladığım tek konu şu
Ben böyle bir insanı ailesini kendime layık görüyor muyum? Yani bir insanın duygularını bitirene kadar hareket eden insan olur ya onlar da öyle.Gözüm açıldı yani
Her şeyin en iyisine layık olduğumun farkındayım aşkım

Daha kötü ne olabilir ki? Çok zaman geçirmişsin bitir gitsin, biraz kafa dinle bir kendini çözümle aslında nasıl birisin ve ne bekliyorsun hayatındaki kişiden. Niye bu kötü ilişkinin içine sıkışıp kaldın. Daha kötüsü olmadan kaç kurtar kendini.

Lisedeki kafayla (hormonların da verdiği ekstralarla) sevgili olunur okey de 8 yıl devam ederken hiç mi vizyonunuz gelişmedi? Hiç mi okuduysanız üniversitede ya da işe girdiyseniz iş ortamında beğendiğiniz birisi olmadı? Bana lise aşkıyla evlenmek çok saçma geliyor. 18 yaşında aşkından koluma Rotring 0.7 ile isminin baş harfini kazıdığım çocukla şu an değil evlenmeyi sevgili bile olamazdım. Siyasal görüş olur, farklı zevkler hobiler olur ne bileyim bi hayata bakış falan adını siz koyun.

Yalan dolan kumar her şey var diyorsun bunlar olunca birbirinizi sevmenizin hiçbir anlamı olmuyor biliyorsun değil mi? Daha 22 yaşındasın napsam diye bile düşünmeden “ömrümü bununla mı heba edeceğim” deyip ayrılman lazım.

8 yıl emek verdim zamanıma, emeğime yazık olmasın diye düşündün sanırım. Yalan, dolan,alkol,kumar ve aldatılma şüphesi var. E daha ne olsun illa dövmesi şiddet uygulaması mı gerek ayrılmak için? Sen mi ayrılırsın yoksa biz mi ayıralım? Evlenirsen çok mutsuz olursun. Yakma kendini.

Baba hapiste ana evlenmeyi istemiyor daha çatır çatır sevgili peşinde ama birbirimizi seviyoruz falan diyince tüm bunlara rağmen oğulları aklı başında bi şey sandım. Yalan, dolan, alkol, kumar, aldatma şüphesi. Basılmamış tek bir tuş kalmamış maşallah. Bizim sana diyecek lafımız kalmamış sen söylemişsin zaten de senin kalmak için motivasyonun tam olarak nedir

Bu kişiyle evlenmeniz, uçurumdan atlamanızla aynı şey.

Ergenlik dönemi ve sonrasında karakter değişiyor ve gelişiyor. 16-17 yaşında tanıdığınız biriyle aşkla ömür boyu birlikte olmayı düşünmek size olağan geliyor mu?

Daha gençsiniz lütfen mantıklı düşünün biraz.

Çok taviz gösterdim düzelir çabalar olur umuduyla ama kendimden eksilttim
Keşke şu ekrandan sana ulaşıp omuzlarından silkelesem
Cidden neden kendinize böyle adamları layık görüyorsunuz ?
Ya da ayrılmak için neyi bekliyorsun
8 sene vermiş olabilirsin
Ama önünde olan güzel yılları da bir hiç uğruna heba etme
Bak kendimden eksilttim diyorsun değer mi

Bir an önce evlen.böyle kısmet kaçar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…