Nişanlılık,Tavsiyeleriniz Neler?

Amin inşallah seninde hep böyle gider canım kalbini ferah tut herşey karşılıklı anlayış çercevesinde kul kaderini yaşar zaten göreceğin iyi veya kötü bişi varsa onu görürsün hayırlısı olsun :)

Doğru diyorsun canım Hakkı'mızda hayırlısı :)

Beraber yiyelim derse s

Beraber yiyelim ben yemek yaptım sen yorulma derse kayın valideniz ben akşamdan yapmıştım siz zahmet etmeyin bizim için derseniz herdefasında sizi bırakır. Fakat arasıra davetini kabul edin.onunda gonlu olur.Bizimde iki gelinimiz var aynı mahallade oturuyoruz inanın bırakın gelmeyi dogru duzgun bile aramazlar babam rahatsız büyük aradı yine küçüğü aramadı.Buşekilde olmayın önemli değil ben çok üzülmüyorum fakat annemle babam çok üzülüyorlar.Siz böyle olmayın Allah mesut etsin.

Yok öyle olmam saygı sevgi basta gelir zaten elbette ki ara sıra birlikte yeriz onlarda bizde bu benim icin hic sıkıntı değil ararım sorarım da ben bunlar problem değil sonuçta benim de ailem var erkek kardeşim var aynı şeylerin anneme yapılmasını da istemem.insallah saygı sevgi çerçevesinde guzel olur.cok teşekkür ederim guzel dileğin icin ve tavsiyelerin icin :)

X