Selam kizlar yine bir gereksiz vakayla danismak istiyorum
4 aylik nisanliyim..
Ailem nisanlimla bulustugumu biliyor yani haftada 2-3 görüsüyoruz..
Ama konu onlarin evlerine gittigimse basliyor, yok ailemsiz baska bir ailenin evine gidemezmisim, degerim gidermis, yok annemsiz ayagimi atamazmisim,
Ben zirt pirt evlerine giden biri degilim yerimi bilirim
Gecen nisanlimin annesinin dogum günü icin gittim Evde kiyametler koptu sen birdaha gidersen bizi unut dediler, anlamiyorum bunda abrtilacak ne var? Hani yanlz da degiliz Evde , herkes varken birde dogum gününe Gitmek nisanlimi mutlu etmek annesini mutlu etmek istedim, dügünümüze 7 Ay kaldi, ailem Beni hala Anlamak istemiyor Beni üzüyorlar ne saygi glsteriolar nede baska bisey
Nisanlim bize geldigine Annem ona istediigin zaman gelebilrsn sormana bile gerek yok derken Iyide benim gitmem mi Problem ? Nerde burda esitlik
Bu arada ailelerimizin hic bir Problemi yok pek görüsmezler (aYda 1-2) Ama hani arada hic bir probleme yok
Benim Annem tek biraz eskiye dayanikli düsünüyor cogu zaman böyle arada kaliyorum
Birde kendimi tanidigim icin daha da Cok koyuyor Bana cünkü bugüne kadar hep edepli saygiliyimdir ailemi üzecek bisey yapmam yerimi yurdumu bildigim
Neyapmam lazim kizlar? Dügüne kadar annesiyle babasiyla disardada bulusmak istemiyorum o bize istedigi zaman gelebiliyor ben gidemiyorum bu düsünceye Ben aslinda karsiiyim