• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık dönemi sorunları

Nişanlılık döneminde bitmek bilmeyen kavgalar..

• Ankete Katılan
    18

Gocmenkizi33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
48
46
3
32
Birbuçuk ay sonra düğünüm var. 10 aydır nişanlıyız. İkimiz de aynı okulda öğretmeniz ancak tatil sebebiyle memleketlerimizdeyiz. Sorun şu ki her günümüz kavga ile geçiyor. İkimiz arasında kültür farklılığı var. Bu farklılık ufacık meselelerde bile kendini belli ediyor. Nişanlım bir de çabuk sinirlenen bir yapıya sahip. En ufacık şeylerden kavga ediyor saatlerce konuşmuyoruz. Ailesi bana karşı çok sıcak ve anlayışlı. Ailesiyle ilgili problemim yok. Bütün sıkıntı nişanlımla ben arasında. Sürekli benimle didişme tartışma modunda. Alttan alsam da fayda etmiyor. Sonra günlerce s-oğuk davranıyor. Buluttan nem kapar hale geldi. Bu durum nişanlılıkta normal mi, zamanla düzelir mi.. Herkes tadını çıkar diyor, bense nişanlılıktan nefret ettim. Umarım hepsi geride kalır ve nişanlılık günlerimin zerresi aklıma gelmez.

Canım aşağı yukarı her nişanlı çiftte olur bu tarz durumlar. Sebebi de evlilik değil evlilik üzerinden baskı yapan insanlardır.

Eğer sen nişanlından eminsen devam et, ama değilsen yol yakınken vaz geçebilirsin.

Benim naçizane tavsiyem seviyorsan bırakma.

Ben herkeste olur bunlar diyen taraf olamayacağım maalesef, nişanlılık insanın en çok el üstünde tutulduğu, en çok sevildiği saygı duyulduğu dönem, herkes fragman diyo ya kesinlikle öyle.

Bence bunlar işaret, kavga sebeplerinize bakın ve iyice değerlendirin herşeyi.

öncelikle nekadar gerçekcidir bilinmez ama hep nişanlılık dönemi nasılsa evlilikte aynısı devam eder derler büyükler , sizin keskin bir dille rahatsızlığınızı dile getirmekte fayda var daha sonra bu eşiniz nişanlınızda huy alışkanlık olarak kalabilir hep bunları yaşayabilirsiniz bu sebepten tavırlarınız net olması lazım küsmek vs bu tarz davranışların bian önce önüne geçmeniniz lazım bir diğer belirtmek istediğim detay nişanlınızın ailesinin size karşı hoş davranışlarından bahsetmişsiniz sizin adınıza çok sevindim , ağzınızın tadı hiç bozulmaması dileği ile
SEVGİLERLE..

öncelikle nekadar gerçekcidir bilinmez ama hep nişanlılık dönemi nasılsa evlilikte aynısı devam eder derler büyükler , sizin keskin bir dille rahatsızlığınızı dile getirmekte fayda var daha sonra bu eşiniz nişanlınızda huy alışkanlık olarak kalabilir hep bunları yaşayabilirsiniz bu sebepten tavırlarınız net olması lazım küsmek vs bu tarz davranışların bian önce önüne geçmeniniz lazım bir diğer belirtmek istediğim detay nişanlınızın ailesinin size karşı hoş davranışlarından bahsetmişsiniz sizin adınıza çok sevindim , ağzınızın tadı hiç bozulmaması dileği ile
SEVGİLERLE..

Back