Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

canım alınmaz olurmu az çok herkes tasın altına sokacak elini

bugünü saymazsak tam 108 günümümz vaaaar

Tam 100 günümüz kaldıııııııııı

burda da sayılıyormuşşş her yerde sayıyoruz burdada sayalım o zaman

evlenmesine 122 günü kalmış bir nişanlı da benimmm

Ah ah
Geçen sene bu zamanlar bende sayiyordum, özlemisim bu topigi
Tez zamanda ve hayirlisiyla kavusursunuz insallah hatunlar sevdiceginize
Allah daim etsin mutlulugun(m)uzu

Son düzenleme:
Merhabalar tesadüfen dolaşırken buldum burayı meğer benim gibi ne çok hatun varmış daha önce saymamıştım ama sizin mesajları görünce bir bakayım dedım 58 güncük kalmış heycan bastı

Benimde 58 günüm kalmış vay be benim herşeyim çok hızlı oldu 6 ay içinde söz, nişan, vee düğünüm olacak.. Hiç bir evreyi tam anlayamadım koşturmaktan keşke biraz daha uzun olsa diyorum bazen, bezen de nişanlılık dönemi hem güzel hemde stresli olduğu için iyiki kısa arası diyorum.. ayyyyy benim duygular yine arap saçına döndü karıştım iyice :)

canım merhaba, bence çok şanslısın kısa surmesi daha iyi. ewt nişanlılık donemı guzel ama çok streslı bu stresı aza ındırmek en guzeli.... ve hanı sevdiğinle birlikte olacagını bilipte şu an ayrı kalmak çok zor :S mesela ben 9 aydır nişanlıyım allah ızın werırse ekımde dugunum olacak birlikte gecirdigimiz gunun sonunda benı ewıme bırakması onun ewıne donmesı hem bana hem ona koyuyor beklemek zorr

evet canım çok şükürr kısa olması en iyisi galiba zaten 1.5 sene sevgiliydik nişanlılık döneminide ona yoruyum bari:)

Size bir video paylaşmak istiyorum kihkih

[video=youtube;IL4aJEf8mXM]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=IL4aJEf8mXM[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…