- Konu Sahibi UquRboCuqu
-
Hem de nasıl heyecanlıyım
Nasıl olacak bakalım düğünümüz. Bir de bir korkuda var bende ilk gece
Evimiz hazır çok şükür. Bursada oturuyoruz normalde,ama izmirden ev tuttuk şirin bahçeli bir ev:) Çok koşuşturmaca oluyor gerçekten.
Sizde nasıl durumlar bakalım? kaç yasindasin:)
o korku bendede varama onu takmiyorum suan baska seyler daha önemli
haril haril ev ariyoruzzzaralik en gec ocak ta ev tutulmus olmasi lagzim cünkü esalar anca geliyor..
cok kosusturmaca var bide biz ayri sehirlerdeyiz, esim orda ben burda kosturuyoruzzz
bide evimiz kurulsaydi gerisi kolayda.. insallah allahin izniyle oda olur ya bi sekilde olmak zorunda :)
dügün alisverisi , salonlar hersey tamam bi ev tutulup dösencek :)
yasim 19 ama 20 ye girecem aralikta.., esimde 24 yasinda:) sen kac yasindasin?? :)
Hallolur insallah ev işiniz canım benim. Stres yapma. Erken evleniyosun ya:) ama hayırlısı tabiki çok mutlu ol insallajben 25 yasindayim malûm okulu bitirdim avukatta oldum oh dedim evlilik zamanı
20 Aralık ta kına gecem olacak çok az kaldı herşeyim hazır. ben biraz tezcanlıyım. ekim ayında evi tuttum. ev şuanda oturmak için hazır. çeyiz serimi kaldı bir tek. o da düğün öncesi hafta olacak. ben garibim evet sanki benim değil bir yakınımın düğünü olacak heyecanlı değilim şuan. herşeyi nişanlımla ben yaptık. ailem 19 kasımda geldi rizedelerdi. o kadar ilgisizler ki. babam 2 gün önce evi nerede tuttuğumuzu kirayı falan sordu. annem ise onca emeklerle kurduğum evi görmeye henüz gelmedi. bu evin 4. çocuğu 3. evleneni olduğum için mi bilmiyorum. kızları evden ayrılacak diye biraz buruk olmaz mı aile ? rahat olmaları benim için de bir rahatlık sağlıyor stresli bir ortam oluşmuyor; ancak bu ilgisizlikleri bana dokunuyor.
inşallah stresli olmadan sorunsuz şekilde şu son günleri atlatırım. kiminle konuşsam yakınıyor stresli olunuyor çok sorunluydu ayrılık boyutuna geliyorduk nerdeyse diyorlar. bu beni korkutuyor. ama ben bunları düşünerek hiçbir şeyi son ana bırakmayıp tamamladım. şimdi makyajı saçı kınayı düşünüyorum başka derdim yok Allahıma şükürler olsun.
keşke ailem benimle ilgilenseydi. 4. çocuk olmak kalabalık bir aile ortamında büyümek güzel ama aile sevgisini yeterince hissedememek benim ruhumda büyük eksiklik. hiçbir sevgi bunun yerini dolduramaz ama nişanlımın sevgisi, aşkı o kadar büyük ki en azından bundan sonra ruhum sevgi bulacağı için seviniyorum :)
5aylık evliyim nişanlılık günlerim geldi aklıma keşke bende sizin kadar akıllı ve şanslı olsaydım ayrı ev açtırtsaydım kendime yada bu duruma gelene kadar beleyip öle nişanlansaydım...siz şimdi negüzel düğüne kadar tek uğraşınız evinizi düzmek kendi evinizi....nekadar büyük bir şans ..kızlar inanın çok büyük bir nimetin içindesiniz lütfen şükredin lütfen
Ah canım üzüldüm şimdi sen bunları yazınca daha 5 aylık evlisin.
Sanırım yolunda gitmeyen şeyler oldu.
konularıma baksana cnm çok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?