Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

hoşgeldin canım ..

bende Geldim ve artık evli bi hatun olarak Rabbim bütün şafak sayanları sevdiceğine hayırlısıyla kavuştursun .. çok güzel heyecanlar bunlar tadını çıkarın ..

Artık Saydığım Şafağım Hep Yanımda Rabbim Ayırana Denk ..

HOSGELDIIIIIIIIIIN TATLIM
Amiiiiin tüm sevenlerin, bekleyenlerin kavusmasi dilegiyle
Allah bozmasin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim!

Nasil geçti canim detay isteriiiiiz
Balayina gittiniz mi?
Alistin mi evinize?

son 65 gün kızlar hatta kınayı filan saymassak son 64 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))

47gunumuz kaldi sevdigim az kaldi senle aile olmamiza karsiilikli tv izliyip ckirdek citleneye elele dolasmamiza 48 saat sonrada bulusucaz tekrar persembeye de az kaldi sevdigimm

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun itibariyle kinayida saymasak 63 ama bugunude sayma 62 aaaaaaaaaaaaaa cok az kalmis

47gunumuz kaldi sevdigim az kaldi senle aile olmamiza karsiilikli tv izliyip ckirdek citleneye elele dolasmamiza 48 saat sonrada bulusucaz tekrar persembeye de az kaldi sevdigimm

ayyy canim ya bizde persembe bulusuyoruz genelde. haftada uc gun bulusuyoruz en fazla en az iki defa ama tum gun vakit gecirdigimiz tek gun persembelerimiz :))))

HOSGELDIIIIIIIIIIN TATLIM
Amiiiiin tüm sevenlerin, bekleyenlerin kavusmasi dilegiyle
Allah bozmasin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim!

Nasil geçti canim detay isteriiiiiz
Balayina gittiniz mi?
Alistin mi evinize?

Hoşbuldum canım ..
Dolu dolu geçti düğünüm herşey çok güzeldi şükür ..
Trabzon uzungöle gittik balayına çok beğendim oraları ..
Evime de alıştım sayılır sen alıştınmı peki canım ?

Kına ve düğün gününü saymazsam 2 gün kaldı:18:

Rabbim hepimize bol bol mutluluk versin bizleri utandırmasın.amin.

canım posta kutun dolu olduğundan özel mesaj attım gelmedi,eski mesajlarından silersen,birşey sormak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…