• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

ah bebısımmmm bende oyleyım 72 gunum kaldı ama yıyemıyorummmm herkes zayıfladın deyıp duruyor ıkı kılo vermısımmm

Aman canım dur hele sen erken başlamışsın ama inan günler su gibi geçiyor,bana da herkes diyor çok zayıflamışsın diye 51 kiloyum, eşim beni böyle çook beğeniyor millet ne derse desin...

Merhaba Arkadaşlar K.K'nın uzun zamandır Takipcisiyim Geri Sayımları Görünce Bir Heycan Geldi Banada :)
Son 7 Günün İçindeyim 08.07.2012
Duygularım Tam Anlamıyla Birbirine Girmiş Durumda (Heycan,Stres,Mutluluk,Hüzün)
Herkes Normal birşey Bu Yaşadıkların Diyor Ama :)
Geri Sayım Yapan Tüm Arkadaşlarıma Mutlu ve Huzurlu Bir Gelecek Dliyorum
Rabbim Şimdide Sonrada MESUT ETSİN HEPİMİZİ İNŞALLAH....

Merhaba Arkadaşlar K.K'nın uzun zamandır Takipcisiyim Geri Sayımları Görünce Bir Heycan Geldi Banada :)
Son 7 Günün İçindeyim 08.07.2012
Duygularım Tam Anlamıyla Birbirine Girmiş Durumda (Heycan,Stres,Mutluluk,Hüzün)
Herkes Normal birşey Bu Yaşadıkların Diyor Ama :)
Geri Sayım Yapan Tüm Arkadaşlarıma Mutlu ve Huzurlu Bir Gelecek Dliyorum
Rabbim Şimdide Sonrada MESUT ETSİN HEPİMİZİ İNŞALLAH....

Aminn canım benim,bende aynıyım ve gayet normal bu duygu durumları.Rabbim senin de yardımcın olsun,mutlu mesut etsin inşallah:):34:

Aminn canım benim,bende aynıyım ve gayet normal bu duygu durumları.Rabbim senin de yardımcın olsun,mutlu mesut etsin inşallah:):34:

Teşekkürederim...
Ben Her şeyin Çok Hızlı Geliştiği Bir Gelin Adayıyım. 7 Ayda Tanışma , Nişan ve Düğün :)
Sevgimden ve Sevdiğim Adamdan Yana Hiç bir Şüphem yok, Kendimden ve Duygularımdan Çok Eminim ama Ailemden Ayrılma Duygusu Yok mu..! Hep Derlerdi Babanın Alt Katınada Gelin Olsan O Duygu Hep Aynı Zamanda Aynı Yere (Yüreğine) Çöreklenir Diye :D :) HAKLILARMIŞŞŞŞ....
Ağlayacağım Sanırım Şu Anda :(

Teşekkürederim...
Ben Her şeyin Çok Hızlı Geliştiği Bir Gelin Adayıyım. 7 Ayda Tanışma , Nişan ve Düğün :)
Sevgimden ve Sevdiğim Adamdan Yana Hiç bir Şüphem yok, Kendimden ve Duygularımdan Çok Eminim ama Ailemden Ayrılma Duygusu Yok mu..! Hep Derlerdi Babanın Alt Katınada Gelin Olsan O Duygu Hep Aynı Zamanda Aynı Yere (Yüreğine) Çöreklenir Diye :D :) HAKLILARMIŞŞŞŞ....
Ağlayacağım Sanırım Şu Anda :(

İnan benim de bu evlilik olayım senin gibi oldu senin 7 ay,benim 9 ay içinde oldu tanışma,nişan ve düğün(nasipse 15 Temmuzda)Bir de ben atanmadan evlenmem kesinlikle diyordum birazcık büyük konuştum sanırım:26::25: Nasipmiş demek ki,herkese hayır derdim, kimse ile görüşmezken bu insan karşısında ağzım dilim bağlandı bir bakmışım sözlenmişiz.Allah hayırlısını versin.Annem şu sıralar istediğim her yemeği hemen yapar oldu,onlarda çok hüzünlüler geçen dershaneye gittiğimde babam ağlamış ben ne yaparım bu deli kız:34: olmadan diye,annem söyleyince gözyaşlarıma hakim olamadım:25:Sen de çok üzüldüğünü belli etme ki daha fazla üzülmesinler.

Uzağa mı gelin gidiceksin?

Son düzenleme:
Hmmmm çiftlere düştük şafak 95 :17:

eee konu sahibi ve günlerini bitirenler saydığınıza değmişmi peki ?

vayy be 116 dan 9' a düştük geçmez sanırdım geldi de geçti....

Sonn 9 gün kaldı... /Temmuz 14-15/ .Zaman vuslat zamanı olmakta ne mutlu ne güzel....:16::16::21::17::29::8::10::36:

Back