alttaki dantelli model hoş olur bence nişan için[/Q
ben nişanlıgımı kabarık istedigim icin o tür modellere pek bakmadım acıkcası
Model de sacta çok hoş canmm :)
bence ıkısde ayrı ayrı guzel.. nısanlık modelı cok hos bi kere.. ama o sac o caaanım abiyeyı bitirir. derli toplu bı topuz olmalı bence o elbıseye ki elbise ve senın yuzun ortaya cıksın. ikisi bir olursa bence cok goz yorar. o sacı ıstıosan daha duz bı elbıse sec, yada o elbıseye daha toplu bı sac sec, benım nacızane fıkrım
düğünde yeterince şatafatlı olacağımızdan ben nişanda o kadar abartıya pek sıcak bakmıyorum canım. bana göre çooook çoookkk abartılı zaten baktığın model gelinlik modeli. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı mevzu asla hevesinide kırmak istemem. ben daima sadelikten yana olduğum için öyle gelmiş olabilir.
saç modeli çok hoşuma gitti kınamda yaptırabilirim bunu teşekkür ederim banada faydası oldu birde ne giyeceğime karar verebilsem:)
Bence saç modeli çok güzel ama beyendiğin modele gitmeyebilir. Dağınık topuz modelleri bence daha hoş durabilir. Rengi çok güzel bence. Bu arada bende kalçalı olduğum için beyendiğin model bende güzel durmamıştı canım . biraz daha üst tarafdan oturması gerek böyle kalçalarını daha çok ortaya çıkarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?