• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık için yardım !!!!

seker_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
205
0
96
36
İstanbul
ben nişanlıgımı saks mavisi istiyorum ama daha model olarak emin deilim aslında begendigim nişanlık ve saç modeli resimde ki gibi sizlerde bi fikrinizi söylermisinizz yaa :19: :19: :19: $425745_361292160568518_100000632124287_1173698_873728316_n.jpg Eki Görüntüle 370866 $381676_10150452671049218_657094217_8193599_948898287_n.jpg Eki Görüntüle 370868 $gelinlik_1265.jpg

canım saç modelini çok beğendim ben ama nişanlık için biraz abartı geliyor bana bu tarz abiyeler ama sen hoşlanıyorsan modeli güzel canım. ama ben sana mağazalara gidip denemeni tavsiye ederim. çünkü bazen çok beğendiğimiz bir elbise giydiğimizde hiç hoş olmuyor. ya da beğenmediğimiz birşey giydiğimiz zaman çok güzel görünebiliyor. elbise seçmek çok zor ben de aynı durumdayım kolay gelsin:)

Saç modelini ben de çok beğendim doğrusu.
Ayrıca pronovias'ın saks mavisi şu modelleri var, belki araştırıp fiyatlarını öğrenebilirsin.
Saks mavisi benim de istediğim bir renkti, fakat elbise almaya çıkılınca o kadar çok renk deniyorsun ki, benim aldığım nişanlık zümrüt yeşili olmuştu :)

Bu ikisi senin düşündüğün modele yakın
$pronovias5.jpg $pronovias.jpg

bu da benim sevdiğim modellerden biri :)
$nisanlik2.jpg

Bence sac modeli çok güzel ama, o abiyeye daha topuz tarzında derli toplu sac modelleri yakışır diye düşünüyorum.

yorumlarınızz için ayrı ayrı tsk. ederimmmm yanlızzz nişanlıgım daha kabarık olucak dikim olucagı icin bi model secip gitmem lazım veee benim kalcam geniş oldugundan dolayı balık gibi deilde daha cok belden oturan sonra kabaran bişey olması lazımmmm renk seceneginede gelince ben saks mavisine bayılırım başka renkleri gözüm bile görmez o derece :D bu resimdekilerden tek farkı üstünde işleme olucak

bence ıkısde ayrı ayrı guzel.. nısanlık modelı cok hos bi kere.. ama o sac o caaanım abiyeyı bitirir. derli toplu bı topuz olmalı bence o elbıseye ki elbise ve senın yuzun ortaya cıksın. ikisi bir olursa bence cok goz yorar. o sacı ıstıosan daha duz bı elbıse sec, yada o elbıseye daha toplu bı sac sec, benım nacızane fıkrım

bence ıkısde ayrı ayrı guzel.. nısanlık modelı cok hos bi kere.. ama o sac o caaanım abiyeyı bitirir. derli toplu bı topuz olmalı bence o elbıseye ki elbise ve senın yuzun ortaya cıksın. ikisi bir olursa bence cok goz yorar. o sacı ıstıosan daha duz bı elbıse sec, yada o elbıseye daha toplu bı sac sec, benım nacızane fıkrım

ya düğünde sacım topuz olucak nişandada acık olmasını istedim acıkcası ama ne nişanlıktan nede sactan vazgecebiliyorum suanda o kadar adepte olmusum ki :D dediginde cok haklısın toplu bi sac daha hoş olur kuaforde deneme şart :46: :46: :46:

düğünde yeterince şatafatlı olacağımızdan ben nişanda o kadar abartıya pek sıcak bakmıyorum canım. bana göre çooook çoookkk abartılı zaten baktığın model gelinlik modeli. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı mevzu asla hevesinide kırmak istemem. ben daima sadelikten yana olduğum için öyle gelmiş olabilir.:31:

düğünde yeterince şatafatlı olacağımızdan ben nişanda o kadar abartıya pek sıcak bakmıyorum canım. bana göre çooook çoookkk abartılı zaten baktığın model gelinlik modeli. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı mevzu asla hevesinide kırmak istemem. ben daima sadelikten yana olduğum için öyle gelmiş olabilir.:31:

tabiii canım o senin görüşün senin zevkin ben biraz abartıyı seviyorum sanırım :) ama elimde deil hoşumaaa gidiooo belki evde nişan yapsaydım dedigini yapabilirdim daha sade birsey düşünebilirdim ama salonda olucak ve nerdeyse herkes düz taslı veya boncuklu bi abiye giyicek o yüzden istemiyorummm yorumun icinde tsk. ederimmm :46:

saç modeli çok hoşuma gitti kınamda yaptırabilirim bunu teşekkür ederim banada faydası oldu birde ne giyeceğime karar verebilsem:)

Son düzenleme:
Bence saç modeli çok güzel ama beyendiğin modele gitmeyebilir. Dağınık topuz modelleri bence daha hoş durabilir. Rengi çok güzel bence. Bu arada bende kalçalı olduğum için beyendiğin model bende güzel durmamıştı canım . biraz daha üst tarafdan oturması gerek böyle kalçalarını daha çok ortaya çıkarır.

Bence saç modeli çok güzel ama beyendiğin modele gitmeyebilir. Dağınık topuz modelleri bence daha hoş durabilir. Rengi çok güzel bence. Bu arada bende kalçalı olduğum için beyendiğin model bende güzel durmamıştı canım . biraz daha üst tarafdan oturması gerek böyle kalçalarını daha çok ortaya çıkarır.

ben diktirdigim icin o şekde oturan deilde biraz daha yüksekten olucakkk o zaman sorun ortadan kalkıyoo sözümde dagınık topuz yapmıstımm şimdi böyle birşey istiyorum düğündede sıkı bi topuz yani deişik olsun hep aynı seyleri yapmak istemiom :((

Back