• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığımı aldım :) İşte Burdaaa...

kızlar pembe ve pembe tonlarını hayatım boyunca sayılı giymişimdir ama bu kıyafeti görünce çok beğendim...internetten çok araştırma yaptım ama kesinlikle giyince çok farklı duruyor giydim ve işte bu dedim...üzerindeki değişiklikleri daha önce belirtmiştim...yakasındaki zımbırtıyı saçımaa takıcam diye dalgalı dağınık topuz yaptırıp kullanıcam makyözümü kuaförümü şimdiden ayarladım... yakasındakini çıkartıp saçıma taktırmamın sebebi boynumu kapatıyo olmasıdır... takı olarak mekana giderken şu son çıkan damla kolyelerden takıcam oda kibar olsun istiyorum tek taş pırlantamı ve kulağıma yine taş küpe takıcam onuda abartmayı düşünmüyorum...bilmiyorum ben pek sevmiyorum takıym takıştırıym heryerim taş dolu olsun disko topu gibi dolaşıym ortalarda...vallai buzamana kadar kimsenin düğününde nişanında doğrudüzgün oynamadım kendiminkinde delirmeyi planlıyorum...mekan olarakta uğur gönül daveti tuttum 9nisana :64:

canım Allah tamamına erdirsin inşallah... kıyafetin çok güzel... bu arada benimde düğünüm bakırköy gönül davet de olmuştu... gerçekten güzel seçimmm

Canım ben de internetten aysiranın sitesinden senin nişanlığına benzer pembe katlı etekli bi nişanlık beğendim, zaten bi bu seninkinin modelini bi de onu beğenmiştim ama ben diğerine karar verdim fakat daha gidip deneme fırsatım olmadı, bide fiyatları nasıl aşağı yukarı?

cnm vallai ben bayaa araştırdım gerek dikimi olsun gerek kumaş kalitesi modeli kötü olanlar bakırköyde falan 1950 2250 arasındaydı..ben bu modeli aysiradan 1200 tlye aldım fatih şubesinden...o katlı olanada baktım dediğin modeli biliyorum önünde taşı var straplez onunda fiyatı sanırım 1200 dü.

canım bence rengi de modeli de gayet güzel, zor beğenen biri olarak prenses gibi olduğunu söyleyebilirim, yakasındaki süsü alıp başına takman da gayet iyi bi fikir bence. Allah tamamına erdirsin. Ben de bugün nişanlığımın rengine karar vereceğim terziye gidip, diktiriyorum da... Mart'ta nişanım var ama kıyafet modeli ve rengine hala karar verebilmiş değilim :( düğün yerim de bi türlü belli olamadı. mutluluklar tekrar :)

Son düzenleme:
teşekkürler cnm imkanlar dahilinde en güzelini yapmaya çalışıyoruz inşşalh bi aksilik olmaz hepimiz için hayırlısı olsun :66:

cnm vallai ben bayaa araştırdım gerek dikimi olsun gerek kumaş kalitesi modeli kötü olanlar bakırköyde falan 1950 2250 arasındaydı..ben bu modeli aysiradan 1200 tlye aldım fatih şubesinden...o katlı olanada baktım dediğin modeli biliyorum önünde taşı var straplez onunda fiyatı sanırım 1200 dü.

çok teşekkür ederimmm..

Son düzenleme:
Begendım ama alt tarafın daha farklı olabılır ama rengı cok guzel :46::46:

canım güzel böyle provayıda yaptık zaten...yakasındaki çiçeği çıkarttım etektekini yoğunlaştırdım bitanede saçıma yaptırdım topuzuma takıcam:66: yaka ve etek kısmındaki taşların arasını yoğunlaştırdım çok güzel ve zarif oldu... içime sindi ayakkabılarımıda giydim altına boyunuda boyuma göre yapmışlar 2 haftaya kadar kavuşuyorum elbiseme :9:

gerçekten banada öyle geldi ilk gördüğümde böyle çocukken hayal ettiğimiz prenses kıyafetleri gibi göründü gözüme...karar vermem 2 dkmı almadı. denedim gerçekten tam üstüme göreydii...evde daha rahat çekip koyarım fotosunu orda çekmek yasaktı..:52:

çok güzel tatlım Allah tamamına erdirsin güle güle giy çok beğendim:3:

ayy çok hoşmuş nişanlığın, ben çok beğendim. güle güle giy canım.

bencede canım harikaymış nişanlık rengide cok güzel :) ayakkabılarında güzel hayırlısı olsun smdiden mutluluklar :)

Back