Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığımı aldım :) İşte Burdaaa...

jeren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
313
1
96
İstanbul
Kızlar uzun fatih ve bakırköy araştırmalarım sonucunda aldığım nişanlık budur...Her türlü yoruma açıktır...Nitekim zevk meselesidir...Kabulümdür

mesaj sayısı az oldugu için ekleyememiş sanırım foto

size çok yakışmış ben çok beğendim :))) Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin.

rengini begendim
modelide fena degil ama sanki yarim kalmis gibi özelikle alt kismi basit duruyo
simdiden mutlulullar dilerim canim

aslinda cok degisik ve tatli bisey..
prenses elbisesi gibi
ama daha güzel diger bir üyenin dedigi gibi eksik kalmis gibi
yoksa gayet güzel bence canim yakismista

cnm açıkcası alışılagelmiş nişanlıklar görmekten çok sıkıldım ve kesinlikle tafta kumaş karşıtıyım...Fazla işleme ,taş, çiçekte istemiyorum ve en önemlisi en güzel günümü rahat şık ve zarif bi elbise giyerek tamamlamak istiyorum ve bu kıyafet inanılmaz hafif...markası aysiradır...yakasındaki çiçeği çıkarttırıp saçımı dağınık topuz yaptırıp kullanmayı ve yakasına bir şerit daha taş şerit geçtirtmeyi düşünüyorum onun dışında bir değişiklik yaptırmayı düşünmüyorum...

Seni takip ediyorum tuttuğun mekana çok uygun zarif sade bi nişanlık ben çok beğendim başta beyaz sandım rengini ama pembiş sanırım tatlı olmuşş :) Bir ömür mutluluklar dilerim

bu yılın moda rengi sanırım pudra pembesi... makyajla ve sık bir saçla gösterişi artırabilirsin.. tawsiye fuşya tonlarında kalıcı bir ruj elisene gideceltir hayırlı olsun şimdiden

Rengi ne tatlıymış öyle, yakışmış canım, mutluluklar dilerim.

kızlar pembe ve pembe tonlarını hayatım boyunca sayılı giymişimdir ama bu kıyafeti görünce çok beğendim...internetten çok araştırma yaptım ama kesinlikle giyince çok farklı duruyor giydim ve işte bu dedim...üzerindeki değişiklikleri daha önce belirtmiştim...yakasındaki zımbırtıyı saçımaa takıcam diye dalgalı dağınık topuz yaptırıp kullanıcam makyözümü kuaförümü şimdiden ayarladım... yakasındakini çıkartıp saçıma taktırmamın sebebi boynumu kapatıyo olmasıdır... takı olarak mekana giderken şu son çıkan damla kolyelerden takıcam oda kibar olsun istiyorum tek taş pırlantamı ve kulağıma yine taş küpe takıcam onuda abartmayı düşünmüyorum...bilmiyorum ben pek sevmiyorum takıym takıştırıym heryerim taş dolu olsun disko topu gibi dolaşıym ortalarda...vallai buzamana kadar kimsenin düğününde nişanında doğrudüzgün oynamadım kendiminkinde delirmeyi planlıyorum...mekan olarakta uğur gönül daveti tuttum 9nisana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…