• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlığıma kavuştummmmm

neden kimse bişi yazmıyor beğenen yakıştıran olmadımı acaba :44::44::44: bakıp bakıp çıkıyor herkes :43::43::43:

ben modeli beğendim canım rengi modeli göğüs kısmı çok şık. Saçına benim nişanda taktığım tacın mavi taşlısını takarsan çok hoş olursun. Allah güle güle giymeyi nasip eder inşallah.
Altına tarlatan giyecek misin?

Nişanlığınız çok hoş. İzmirden mi aldınız?

rengi yüzünüze yakışmış ama tek bir sorun var. balık etli bir vücuda sahip olduğunuz için elbisenin modelinden dolayı olduğunuzdan kilolu görünmüşsünüz kalca kısmı geniş durmuş.

Allah içinize sindirsin. bir ömür boyu mutlu etsin. :16::16::16:

ben modeli beğendim canım rengi modeli göğüs kısmı çok şık. Saçına benim nişanda taktığım tacın mavi taşlısını takarsan çok hoş olursun. Allah güle güle giymeyi nasip eder inşallah.
Altına tarlatan giyecek misin?
teşekkür ederim..yok giymicem kabarıklığı bu kadar..amin saolasın canım

rengi yüzünüze yakışmış ama tek bir sorun var. balık etli bir vücuda sahip olduğunuz için elbisenin modelinden dolayı olduğunuzdan kilolu görünmüşsünüz kalca kısmı geniş durmuş.
izmirde diktirdim canım.. bilmem görenlere pek öyle gelmedi öyledir o zaman

kıyafet süper ama alt tarafın geniş heralde cnm basenler falan yani daha bi kilolu göstermiş sanki seni:31:

saol canım yoo geniş değil fazla normal kalça işte 3 kat tül olduğu için öyle görünüyor olabilir

saol canım yoo geniş değil fazla normal kalça işte 3 kat tül olduğu için öyle görünüyor olabilir

evet tüllerden dolayı öyle gözüküyor. yanlış anlamayın ben de bu sektörde olduğum için yorum yaptım. balık etek formu gelen modelleri tercih edebilrsiniz kına gecenizde. :34:

teşekkür ederim canım 3 kat tül var altında bunu 50 kilo olan kuzenimde giydi ondada aynı oldu benim kilom yada basenlerimle ilgisi yok sanırım ama spor yapıyorum çok sıkı diyetle beraber umarım nişana kadar biraz verevilirim amin teşekkür ederim

elbisenin ön kısmının neden öyle olduğunu sevgili anneciğim anladı çünkü arkadaki ipleri tamamen bağlamamışız :1::1::1::1:

Back