• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlığım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

kirmizibisiklet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
186
10
118
$100_4246.jpg nişanlığım bu kızlar tabi resmi ekleyebildiysem :)

keşke siyah yerine farklı bir renk olsaydı yksa modeli güzel hani daha bir hareketli olsaydı sonuçta sizin en güzel gününüz

Çok güzel ve asil bence. Klasik nişan kıyafetlerinin dışında oluşu, farklılığı da ayrıca güzel. Ben çok beğendim.

keşke siyah yerine farklı bir renk olsaydı yksa modeli güzel hani daha bir hareketli olsaydı sonuçta sizin en güzel gününüz

farklı renkler de baktım ama siyah benim için her zaman ayrıdır kendime en çok onu yakıştırırım:37: bir de bu model siyahta daha ağır duruyordu onun için siyah seçtim.yorumunuz için teşekkürler :)

Çok beğendim.. Nerden ve ne kadara aldınız acaba bende kına kıyafetımı böyle birşey düşünüyoprum da. :54:

teşekkür ederim. canım zonguldaktan aldım(ama istanbuldan getirtiyor) 380den 275 e bıraktı :) tavsiye ederim bu tip bişey bulabilirsen hem elbise işlemeli olmasına rağmen ağır değil ve çok rahat :)

çok güzelmiş gerçekten.anladığım kadarıyla sarı olan bölge işleme ile yapılmış.hem işlemeleri hem de etek kısmı çok güzel.siyah olması ise hepsinden daha güzel:)

Çook güzelmiş yaa bayıldımmm böyle güzel bir nişan elbisesi görmeyeli çok olmuştu.
Allah tamamına erdirsin, pişmanlık vermesin ömür boyu mutluluklar:16:

Back