Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bence canım önemli olan senin beğenmen içine sinsinde kimse beğenmesede olur mutluluklar dilerim
rengi cok tatlı elbisenin
tarlatanlı olması cok güzel rahat rahat hareket edebilirsin:) düğüne gelinlipe prova olur..
meger ne rahat bişeymiş gelinlik öyle rahatsız gibi duruyo ama altı üfür üfürrr
hayırlı ugurlu olsun inşallah
allah gelinliği giymeyi de nasip etsin
canımmm ne güzel olmuşsun şeker gibi =) allah gelinliğinide nasip etsin inşş.ya ben nişanda kabarık elbiseye daha sıcak bakıyorum sanki nişan abartılması gereken bişeymiş gibi görüyorum ewliliğe ilk adım nede olsa
canımmm ne güzel olmuşsun şeker gibi =) allah gelinliğinide nasip etsin inşş.ya ben nişanda kabarık elbiseye daha sıcak bakıyorum sanki nişan abartılması gereken bişeymiş gibi görüyorum ewliliğe ilk adım nede olsa