• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlıgım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
kızlar nişanlıgım diktirdiğim gerçi tam olarak btmedi hafif kuyrugu var ama görunmuyor resımde rengı de tam bu dgl fotografta tam cıkmamıs ama bunun gbi sizce nasıl kızlar ?
$Goruntu(549) (1).jpg

güzel bence canım önemli olan senin beğenmen içine sinsinde kimse beğenmesede olur mutluluklar dilerim

rengi cok tatlı elbisenin
tarlatanlı olması cok güzel rahat rahat hareket edebilirsin:) düğüne gelinlipe prova olur..
meger ne rahat bişeymiş gelinlik öyle rahatsız gibi duruyo ama altı üfür üfürrr:1::1:

hayırlı ugurlu olsun inşallah
allah gelinliği giymeyi de nasip etsin:46:

rengi cok tatlı elbisenin
tarlatanlı olması cok güzel rahat rahat hareket edebilirsin:) düğüne gelinlipe prova olur..
meger ne rahat bişeymiş gelinlik öyle rahatsız gibi duruyo ama altı üfür üfürrr:1::1:

hayırlı ugurlu olsun inşallah
allah gelinliği giymeyi de nasip etsin:46:

teşekkür ederim canım sağol evet elbısem aksıne çok rahat yurumesı falan da. çok kabarık da dgl cunku boyum cok uzun dgl kaldıramazdım daha kabarıgı.

canımmm ne güzel olmuşsun şeker gibi =) allah gelinliğinide nasip etsin inşş.ya ben nişanda kabarık elbiseye daha sıcak bakıyorum sanki nişan abartılması gereken bişeymiş gibi görüyorum ewliliğe ilk adım nede olsa :51::51::51:

Back