Nişanlı ve Sözlü Bayanlar Kulübü

14.06.2008 de nişanlandık biz de.sözdü aslında ama nişan iptal oldu :)

Slmm kızlarr.ben de 14.02.08 de nişanlılar kervanına girdim düğünümüzün de seneye olacağıyla ilgili bi söylenti var :sm_confused:

En yeni benim herhaLde 8/10/2008 de sözLendim :)

selam canlar. bende 04/05/2008'de sözlendim vee 10/08/2008'de nişanlandım kısmetse iki ay sonrada dügüm düşünüyoruz hepinize sonsuz mutluluklar kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bende sözlüyüm seneye nişan olcak kısmetse hayırlısı herkese sonsuz mutluluklarrr...

oh ohh.. darısı bana kızlar yaa...ne nişan ne de söz var henüz..

=07.10.2008 benim nişan tarihim kızlar allah herkesi mutlu mesut etsin.

kızlar ne güzel ben sözlüyüm daha henüz aramızda reele taşımak için uğraşıyorum..inşallah ve hayırlısıyla bende sizler gibi mutlu sonda başlangıç olurum..ama sevdiğimden evlenme teklifimi almıştım ben...

başlığın sahibi benim ama uzun süredir bakmadım buraya. baya çoğalmışız ya ben 28/07/2007 den beri nişanlıyım en yaşlınız benim galiba tarih konusunda. ama inşallah 1-2 ağustos 2009 düğünüm olacak. bklemeye devam yani :)

hhehe bıcırkız aynen şekerim :) aramızda
reele de taşıycaz gelsin askerden dee :asigim:

Allah hepimizi mutlu etsin kızlarrrrrrrrrr:lepi:
Darısı basıma inş kısmetse yakında olur sositososito
bende aşkımla sözlencem hayırlısıyla:asigim:

Allah hepimizi mutlu etsin kızlarrrrrrrrrr:lepi:
Darısı basıma inş kısmetse yakında olur sositososito
bende aşkımla sözlencem hayırlısıyla:asigim:
anaaam ben seni hep evli diye biliom nedense. profiline şimdi baktım :)

Kizlarrrrrrrrrrrrr bendeee sizdenim ... 17/08/08 Nisanlandimmmmmm :) Ve Dügünüm Augustos 2009 da... ve birsey sorcam size Asadaki Resmi ne zaman evlenceksiniz vs. nasil yayinladiniz? Bulamadimda

:Saruboceq:bende 16/03/2008 den beri nişanlıyım evimiz biter bitmezgün alıcaz işallah 2009 yazına evli giricem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…