Nişanlı ve Sözlü Bayanlar Kulübü

a.s.asilkadın, napalım herşeyi devletten beklememiz lazım dime ama...

hoşgeldin canım sende

tamam canım bakıyorum ben şimdi...

arkadaşlasr baktımda nişanlıların,evlilerin,bekarların buluştuğu topik var şimdi moda sevgililerin kendi aralarında yüzük takmaları bende bunlasrdan biriyim (gerçi babam hariç herkes bilio ) evet benim gibi aralarında yüzük takanlar varsa burda buluşalım hadi bakalım sizleri bekliyorummmmmmmmmmmmmmm

aaaaaaaaa kızlar olmaz mı ben varım işte

bizim sözümüzü de herkes biliyor
gerçi ağustos ayına resmi olacak ya

herkese Allahım tamamını göstersin.

amiiiiiin cannım ama bisim evlilige nisanlanmamıza coooooook var daha universite var

ahterbihterece cnm sana katılıyorum daha çooooooooook ama evlilik için tabiki çok erken ama şahsen ben göörüşebilmek adına saklanmamak gizli olmamak düşüncesiyle aileler arası bişeyler olsun istiorum ama aşkım istemio kandıramıyorumda offffff kızlar offfffffffffff

Allah hepinize yaşadıkça paylaştıkça çoğalan bir sevgi ve saygı içinde evliliğe yürümeyi nasip etsin.amin. a.s.
hilalelif inş. nişanlınla arandaki sorunları en kısa zamanda çözersiniz.Allah yardımcınız olsun.:çok üzgünüm:

güzel dileklerin için çok saol canım benim.
sende nişanlıysan olmana gerke yok ama yinede hoş geldin :)

düşürmüşüz iyice başlığı kimsede gelmiyo

şşşştt nişanlı kızlar nie kımse gelmemıs ya bizde burda dertleşelim işte ne güzel. ben de nişanlıyım 6 ağustosta tam bir sene olacak. ama düğün belli deil

burcucum ben varım hayatım. ne zamandır nişanlısın sen :)

ben de varım ama nisanlı degilim sadeece nisanlı adayıyım beni iceri almazsanız bende sizi dikizlerim :)

ben de geldim kızlar
20.10.2007 de nisanlandık bizde
selcim sende bendensin
kendimi yalnız hissetmiyeceğim artık uzun sure nısanlı kalmaktan :1rolleyes:

ben nişanlanalı şu an tam bir sene oldu... evet saat 12yi geçmiş:) 6 ağustos 2008 de nişanlandım ama düğüne daha çok var.

iyi akşamlar kızlarr
yeni gördüm bu topiği girdim hemen 21.10.2007 de nişanlandım bende
kısmetse de 12.10.2008 de de evleneceğiz. sakaryaya gelin gideceğim dün evimizi tuttuk bugün gelinliğimi beğendik ve aldık bi halılar ve perdeler kaldı onlarıda tamamlayacağız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…