- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.741
annemler nişanlım aramayınca hiç aramazlar..o da istenilmediğini düşünerek arayamıyo..ben arayı düzeltmeye çalışırken yeni şeyler çıkıp daha kötüye gitti durum...annemle belkide babamla çok daha zor iletişimi o derece :/
aynen öyle yapın tatlım halınızdan perdenize kendiniz bakın
öpseydin de çerkez gelini nasıl öpermiş gösterseydin
küçük bahanelerle aramaya başlasalar aslında bir süre sonra iki tarafta alışır .. hem nişanlın hem ailen bu konuda ilk adım atan olmak istemiyor sanırım :26: karşı taraftan bekleniliyor ..
inşallah hallolur böyle gider diye korkuyorum soğukluk olmasın arada istiyorum..bir arada bulunma imkanımız olmadığından ailem nişanlımın aramasını bekliyor..bende onun ailesiyle nişandan sonra bikaç kez konuştum onlar için sorun yok çünkü evlenmemizi istiyorlardı erkek tarafı için daha kolay oluyor sanırsam ondan..
anneme söylemiştim zaten ama bu ara araya başka sorunlarda girince karıştı yineee artık zamana bıraktım bende..annene mi daha yakınsın babana mı? hangisine yakınsan bu durumdan dolayı üzgün olduğunu anlatmalısın bence. ben olsam öyle yapardım:26:
aaa çerkez gelini kapıda durcak unuttun muöpersem kıyamet kopardı heralde ahahah babasının bakışlarını canlandırdım da zihnimde ama şimdi şöyle bi durum da var canım, annem çok zevklidir eşya konusunda. açıkcası onun gelmesini bana fikir vermesini istiyorum. ama öte yandan bu sefer kaynanamı da çağırmak zorunda kalıcam:26:
ailem bayramdan önce hiç aramadığını sölemiştiler bayramda konuştular az da olsa bu sefer değişir beklemezler aramasını dye umut ediyorum...nişanlımı da zorlayamıyorum ailem istemiyorken ne durumlardaydı anca geliyor kendine...yavaş yavaş alışırlar birbirlerine inşallah..
o zaman sen çaktırma önce annenle git beğen sadece nişanlının haberi olsun ona izah edersin annenin zevkine ve tecrübesine güvendiğini o yüzden onunda görmesini istediğini .. siz beğenirsiniz sonrada nişanlınla gidersiniz o da görür ve alırsınız .. emin ol en çok onun işine yarayacak mağaza dolaşmaktan kurtulacakperde ve halıları öyle yaptık
kızlar benimde gözler aynen şu durumdayatma vaktim geldi geçti size iyi geceler görüşmek üzereeee aşkla kalın
kızlar benimde gözler aynen şu durumdayatma vaktim geldi geçti size iyi geceler görüşmek üzereeee aşkla kalın
sıkma canını zamana bırak tatlım .. mesafeler olduğu için bu alışma sürecine daha yavaş gireceksiniz siz malesef .. bir de ailenin evlenecek olma fikrine alışamamaları biraz daha zorlaştırmış .. sen sabret ve kimseyi zorlama .. zorladıkça imkansızlaşıyor bazı şeyler ..
Merhaba kızlarr..Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Bayramdan sonra evlenecek olanlar vardı.Hadi bakalım az kaldı,her şey gönlünüzce olsun..
teşekkürler seninde geçmiş bayramın kutlu olsun...nişanlın ve annesi gelecekti yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti gittiler mi?
iyi güzel geçmesine sevindim:)Çok şükür iyi geçti,çok teşekkür ederim:)
Kızlar merhaba nasılsınız ya ben henüz gelinlik bakmadım 4 kasımda nikahım 10 kasımda da düğünüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?