Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

annene mi daha yakınsın babana mı? hangisine yakınsan bu durumdan dolayı üzgün olduğunu anlatmalısın bence. ben olsam öyle yapardım:26:

aynen öyle yapın tatlım halınızdan perdenize kendiniz bakın

öpseydin de çerkez gelini nasıl öpermiş gösterseydin

aaa çerkez gelini kapıda durcak unuttun mu öpersem kıyamet kopardı heralde ahahah babasının bakışlarını canlandırdım da zihnimde ama şimdi şöyle bi durum da var canım, annem çok zevklidir eşya konusunda. açıkcası onun gelmesini bana fikir vermesini istiyorum. ama öte yandan bu sefer kaynanamı da çağırmak zorunda kalıcam:26:

küçük bahanelerle aramaya başlasalar aslında bir süre sonra iki tarafta alışır .. hem nişanlın hem ailen bu konuda ilk adım atan olmak istemiyor sanırım :26: karşı taraftan bekleniliyor ..

ailem bayramdan önce hiç aramadığını sölemiştiler bayramda konuştular az da olsa bu sefer değişir beklemezler aramasını dye umut ediyorum...nişanlımı da zorlayamıyorum ailem istemiyorken ne durumlardaydı anca geliyor kendine...yavaş yavaş alışırlar birbirlerine inşallah..

düzelir tatlım sıkma canını. nişanlına da anlat durumu. sorunun nişanlınla ilgili olmadığını, ailenin henüz senin evlenme fikrini kabullenemediğini bilsin nişanlın

o zaman sen çaktırma önce annenle git beğen sadece nişanlının haberi olsun ona izah edersin annenin zevkine ve tecrübesine güvendiğini o yüzden onunda görmesini istediğini .. siz beğenirsiniz sonrada nişanlınla gidersiniz o da görür ve alırsınız .. emin ol en çok onun işine yarayacak mağaza dolaşmaktan kurtulacak perde ve halıları öyle yaptık

kızlar benimde gözler aynen şu durumda yatma vaktim geldi geçti size iyi geceler görüşmek üzereeee aşkla kalın

sıkma canını zamana bırak tatlım .. mesafeler olduğu için bu alışma sürecine daha yavaş gireceksiniz siz malesef .. bir de ailenin evlenecek olma fikrine alışamamaları biraz daha zorlaştırmış .. sen sabret ve kimseyi zorlama .. zorladıkça imkansızlaşıyor bazı şeyler ..

yok benimki alıngandır. öyle dersem benim annem zevksiz mi onun da fikrini alalım der. en iyisi herkesten habersiz annemle gidip bakmak bizim burda bi tanıdığın kızı bütün mobilyalarını inegölden almış istikbal ve bellona gibi markalardan çok daha fazla çeşit varmış orda. oraya da annemle gitmemiz zor. gidersek mecbur aşkımla gidip beğencez

kızlar benimde gözler aynen şu durumda yatma vaktim geldi geçti size iyi geceler görüşmek üzereeee aşkla kalın

bende yatıyorum sabahın 9 unda manikür için randevum var Allah bana akıl fikir versin

iyi geceler aşk mıknatısları

aynen öyle canım mesafeler zorlaştırıp yavaşlatıyor ama sonu güzel olsun da önemli olan o sabretmeyi öğrenicem bi şekildeee üzerine gitmemek lazım bazı şeylerin akışına bırakmalı..

Merhaba kızlarr..Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Bayramdan sonra evlenecek olanlar vardı.Hadi bakalım az kaldı,her şey gönlünüzce olsun..

Merhaba kızlarr..Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Bayramdan sonra evlenecek olanlar vardı.Hadi bakalım az kaldı,her şey gönlünüzce olsun..

teşekkürler seninde geçmiş bayramın kutlu olsun...nişanlın ve annesi gelecekti yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti gittiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…