Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

merhaba kızlar bu kıskançlık gerçekten çok kötüymüş ya askerlik bitsede artık haırlısı ile bi evlendiğimi görsem ya
tuğçecan melek kartı ne canım

merhaba kızlar bu kıskançlık gerçekten çok kötüymüş ya askerlik bitsede artık haırlısı ile bi evlendiğimi görsem ya
tuğçecan melek kartı ne canım

Hayırlısı canım o günleride görücez inşallah...
Melek kartı;
Meleklerimizden rehberlik almak için kullanılan kartlardır. Fal yada tarot gibi değildir.
Doğru yolda olduğumuzu bilmek, yüreğimizdeki sorulara cevap bulmak için kullanılır.

canm nasılsın.. nasıl yapılıyor..

canım bende çok çektirmek istiyorum ama düşüncelerimi etkilemesinden cok korkuyorum ben çok takıntılıyım herşeyi takarım kafama

canım bende çok çektirmek istiyorum ama düşüncelerimi etkilemesinden cok korkuyorum ben çok takıntılıyım herşeyi takarım kafama

Melek kartlarında olumsuz birşey yoktur canım.
Çünkü melekler bize yardım etmek için varlar.
O nedenle takıntı yapıcağın hiçbir şey olmaz. Tarot gibi değildir.
Canım senin niyetine bir kart çektim;
Canım kartın sevgi yolla diyor. Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekicek.
Ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.
Yüreğindeki sevgiyi ve saf ışığı farket. O sevgi , herkesin kalbini açacak güçte.
Sadece sevgiye odaklan, sadece sevgiyi gör.
Sevginin pembe gülleri, sevgi yolladığın yerde açıcak canım.

canım çok teşekkür ederim evet su günlerde nişanlıma karşı soğuk duruyorum sevgimi hissedemiyorum onada hissettirmiyorum gerçekten
tekrar teşekkür ederim

canım çok teşekkür ederim evet su günlerde nişanlıma karşı soğuk duruyorum sevgimi hissedemiyorum onada hissettirmiyorum gerçekten
tekrar teşekkür ederim

Birşey değil canımm...
İnşallah iyi olucak herşey.

Duygucum kartın halloldu diyor.
Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.
Meleklerin işlerin tamamen yoluna girmesi için çalışıyorlar.
Şuanda yaşadıkların, hissettiklerin ne olursa olsun, aslında planın hayırlı şekilde işlediğini ve ileride gelecek güzel gelişmelerin temelinin atıldığını bil.

ay canım çok sağol.. ne güzel seyler söyledin sen böyle bana :=)

banada bakarmısın tuğçecan sevabına : (

Canım senin kartını 2 sayfa önce çekmiştim. Görmemişsin. :)

Kartın bir mucize bekle diyor sana.
Düşündüğün konuda bir mucize olucak. Bunu bilip inançla beklemelisin.
Buna ilave olarak;
Bu konudaolumlu ve güzel hisler besle. Aksini aklına bile getirme.

ayy süper cıkmış evt görmedim cnm teşekkür ederim bu arada adaşız :)
acaba hangi konuda okdr cok konu varki kafamda

ayy süper cıkmış evt görmedim cnm teşekkür ederim bu arada adaşız :)
acaba hangi konuda okdr cok konu varki kafamda

Bence ttüm konularda olumlu hisler besle canım.
Düşüncelerimiz gerçek olur çünkü.
Memnun oldum adaşım. :)

olabilir Evlilik zormuş helede nişanlılık dönemi uzuorsa daha zormuş imkan varsa en kısa sürede evlenmek lazım valla sevgili olmak nişanlık olmak cok başkaymış bunu anladım

olabilir Evlilik zormuş helede nişanlılık dönemi uzuorsa daha zormuş imkan varsa en kısa sürede evlenmek lazım valla sevgili olmak nişanlık olmak cok başkaymış bunu anladım

Evet canım öyle.
Sevgililik, nişanlılık birbirinden farklı çok.
İmkan varsa nişanlı çok kalınmaması lazım ama bazen imkan olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…