- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.361
işte en komik de bu ya belli değil:):) askerden gelincee nasipse 124 gün sona yanii bana arastır dedi sözlüm yani oda merak edio hanı gelince calısırım ne kadar gider neler gerekli bak die dedi ama daha cok var yanii oda aceleci gel hele diom bakarız yaparız diom canı durmuyor oarada işte :)
sen başkalarını boşver canım.
kendi doğrularını uygula.
kader arkadaşım benım de sevgilim askerde :=(
oyyy kıyamam ne zaman gelecek nasıpse rabbim kavustursun tez zamandaa zor dimii
nerde yapıo
ankarada canım 16 ocakta gelicek.. kısa dönemdi zaten, 60 günü kaldı .. seninki nerde canım
oo az kalmıs senin cnm ya yakınmıs kısa dönem ii benimki kıbrısta girnede uzun dönem yapıo nasipse mart sonu nisan bası gibi gelecek daha var 124 gün kaldı...
oo az kalmıs senin cnm ya yakınmıs kısa dönem ii benimki kıbrısta girnede uzun dönem yapıo nasipse mart sonu nisan bası gibi gelecek daha var 124 gün kaldı...
senınde azalmış canım 12 ayın yarısından çoğu gitmiş bile..
senınde azalmış canım 12 ayın yarısından çoğu gitmiş bile..
sen nerelisin cnm iş güç ne yapıon genelede
İstanbul da yaşıyorum, hemşireyim canım , sen.
istanbul mu güsel bende usakta yasıyorum hemsirelik güsel meslek ya ben bilgisayar programcısıyım ama calısmıyorum suan iş yok çünküü:) bu arada sözlüm de istanbulda yazsıo normalde zonguldaklı ama bende istanbulda yasacam gibi güsel sehir gelmişliğim var ama cok kalabalık yaaa
sizde ayrı gayrısınız ha kötü benim sevgilimde Mardin de çalışıyor.. güzel ama yorucu bir şehir istanbul ama
evt 3 sene doldu ayrı memleketteniz annesi zonguldakta yasıo kendisi istanbulda işi orda yasıo ben usakda zor oluyodur tabi ama ne bilim sadece mesafeler yol olsun kalplerde olmasın yeter yaaa oo senin de uzakmıss cnm yaa nasıl tanıstınız
ist tanıştık canım o burdaysı kpss ile atanınca oraya gitti 2 sene oldu işte hayırlısı askerlikte bitiyor bakalım artık
hım ne gsel cnm ya hyrlısı inş bakalım sag salim gelir ins da kavusursunuz :)
tugcecan nerdesin sessiz kaldınnn:)
tugcecan nerdesin sessiz kaldınnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?