- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.341
sıkıntı yok şimdilik zaten askerde günde en fazla yarım saat konuştuğumuz için ondada kavgamız olmuyor. bugun daha hiç konuşamadık zaten
Maşallah gene iyi konuşuyorusunuz canım.
Akşam arar herhalde yemekten sonra duygucum.
müsait olunca mutlaka arıyor canım. eminim müsait olmamıştır.
evet canım öyledir kesin.
hepimiz için hayırlısı olsun
Amin canım...
Şimdi konuştuk tekrar. dedim bana bir daha 2015 gibi şeyler söyleme.
en geç 2014 dedim.
tamam söylemem dedi.
işler iyi gitmiş 2 gündür. böyle olursa hızlıca kapatırım borçlarımı falan dedi.
hayırlısı artık canım.
inşallah canım çok iyi gider hayırlısıyla
inşallah duygucum...
sağolasın...
kafanı yorma canım.. keşke calışsan sende kafan dağılır..
kısmet canım...
iyi bir iş denk gelirse neden olmasın?
müsait olunca mutlaka arıyor canım. eminim müsait olmamıştır.
cnm slm bişi sorcam sana bu nişan bohcasında neler oluyor yani bohca sadece kıza ve erkege mi oluyo ayrıca kızın kardesine annesine falan yapılıo mu aynı sekilde erkeğin annesine eltine yada erkeğin kardesine yapılması gerekli mi beni bilgilendirsene önemli deee buu:)
cnm slm bişi sorcam sana bu nişan bohcasında neler oluyor yani bohca sadece kıza ve erkege mi oluyo ayrıca kızın kardesine annesine falan yapılıo mu aynı sekilde erkeğin annesine eltine yada erkeğin kardesine yapılması gerekli mi beni bilgilendirsene önemli deee buu:)
tatlım nişanlı değilim daha ama nişan bohçası yapmayı düşünmüyoruz biz.. bana kalırsa sizin ikinizin ihtiyacları alınsın tamamdır. anaya babaya kardeşe halaya teyzeye saçmalık.
canım söyliyim;
erkeğin ailesine falan da yapılıyor ama biz yapmadık. herkeste yok bu adet.
bence bir erkeğe ve kıza sandık yeterli canım.
anladım cnm cok saol bana da sacma gelioda yani böle etraf kafamı cok karıstırıo bencede yani ne gerek var dierlerine saol cnmm:)
anladım cnm yani zaten öle olması gerekio ama ne bilim kafamı karıstırıolar yok suna da alınır falan gibi ne bilim işte amann :) saolasınn komik sekilde yazdım biras ama ne yapayımmm yaaa:)böle kime sorcamı bilemedim kiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?