Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

yağmur cum nişanlınla konuşmadın mı hala? Bu kadar sıkıntı yapma artık bundada bir hayır vardır.

Oooo senin hemen hemen herşey hazır gözüküyor düğün hangi ayın 7 sinde olacak.

senin sıkıntını anlıyorum canım.
Bak bende sözde bu eylülde evlenicektim ama 2 yıl daha sarktı.
üzüldüm başta çok ama elden birşey gelmez.
O yüzden alıştım artık.

bana hıc deger vermıyorlar
Bayramda gıttım bır cop vermedıler..
Ustelık nısandan sonra ılk gıdısım ve bayram yani..
Uzuldugum tarıhın sarkması degıl..deger gorememk..
Dun babam da kusura bakma boyle aileye vermem senı dedi..
Bu ne yaa dedi..bu ne ılgısızlık dedi..
Hiç aramıyorlar sormuyorlar..!!
Benım gozum arkada kalacagına dızımın dıbınde otur dedı

Neden ilgisizlerki canım?
Seni istemiyorlar mı?
Nişanlın birşey diyormu ilgisizliklerine?

Neden ilgisizlerki canım?
Seni istemiyorlar mı?
Nişanlın birşey diyormu ilgisizliklerine?

bilmiyorum neden ilgisizler?
canım actıgım bır konu var o kdar uzunki yaptıkları..nasıl anlatsam sana bılemedım..
ben bısey yapmadım ki onlara
dogum gunumde aramadılar demıstım ya..
sen de nasıl yani? demiştin..
sorumsuz ve ilgisizler cok..
nısanlımla bu yuzden kavgalarımız oluyor hep..
dugun tarıhıne o da bana hak verıyor ama..
bu konulara yanlarına gldıgınde nasıl davranıyorlar?ilerde boyle olmayacak demekle yetınıyor..
ben de bu yuzden benı anlamadıgını dusunerek uzattıkca uzatıyorum..sırf benı anlasın dıye..
ama ailesini savunuyor
ya da dogruyu bılıyor ama ailesi diye elinden bişey gelmiyor..bilemiyorum..
ama ailelerin de anlasmızlıgı cıktı artık..sallantıdayız anlayacagın

Yağmurcum çok üzüldüm bu duruma nişanlınla ailenin arası nasıl?

Evliliklerde aile uyumu da önemli derler hep. doğru...
Canım evet biliyorum sana yaptıklarını.
Açtığın konuyu okumuş şaşırmıştım.
Erkekler gerçekleri görselerde, ailelerine laf söyletmezler hiç.
Ailelerine birşey diyemezler.
Sen ne kadar söylesende anlamaz. Bazen en iyi şey susmak, uzaklaşmaktır herşeyden.
Bence biraz olaylardan uzak dur ve düşün.
Üstüne gittikçe daha çok canın sıkılıyor.
Hayırlısı neyse o olsun. Öyle dile Allahtan.
İnşallah olaylar düzelir benim senin için temennim bu canım.

Son düzenleme:
Yağmur cum nişanlınla konuşmadın mı hala? Bu kadar sıkıntı yapma artık bundada bir hayır vardır.

Oooo senin hemen hemen herşey hazır gözüküyor düğün hangi ayın 7 sinde olacak.

7 nisan tatlım..çalışınca son ana bırakmak istemedm hiç bişeyi,yavaş yavaş hazırlanıyoruz,,çok eğlenceliii:)

beyaz eşyalarımızı siemens aldık bizde, mutfak eksiği sanırım bitmicek, yüzeysel bitti benim ama eve yerleştirince mutlaka çıkcaktır eksikler.ben süpürgemi ütümü günlük ve misafirlik yemek takımı,çatal bıçak takımı,bardaklarm kadehlerim,çaydanlğm,cezvelerm, kaselerm, yağlıklarm, baharatlıklarım, fırın eldivenimi bile aldm tatlm:) en son bernardoda indirim vardı orayı topladm.devam ediyordur muhtemelen.. internetten çok alşverş yapıorum, 900 tl lik süpürgeyi internetten 550 ye buldum mesela.yine indirim olurda haberim olursa haber ederm canım..tabi bide bunun pike masa örtüsü kısmı var onlar dikilio ama o kısımdan pek haz etmiyorum.:)

Yağmurcum çok üzüldüm bu duruma nişanlınla ailenin arası nasıl?

ailemle nişanlımın arası iyi..iyi anlasırlar..zaten bu konuyu annem ele aldı..
konusacak bırını bulamıyorum bari sana anlatıyım derdimi dedi..
napsın kadın..ilgi alaka var mı?
ama babam bıraz sogudu gıbı sankı..benım uzuldugumu gorunce o da uzuluyor..
bu cocuk senı cok ezecek..korkuyorum kızım dıyor..bilmiyorum hayırlısı..

vallahi cnm ben de oyle temenni ediyorum.inş duzelir.
dun ben hıc aramadım..sabah da aramadım..kendı aradı..
yıne soyledım..ben ne yaptım da bana deger verılmıyor dedim..
hata senın dedim..ailenle benım orta yolumuzu hıc bulamadın dedim..
bana kendını ısındıracak ki şimdiden ..sorun olmasın dedim..
bir evın bir oglusun..yarın bırgun bunun yaslılıgı var..yıne oglum deyıp sana gelecek..
o zaman benden hangi yuzle annene bakmamı isteyeceksin dedim?
sustu...
ben dun aksam geregını konustum dedi..bundan sonra hersey farklı olacak dedı..
inş.oyle olur dedım..cunku sunu bil..ben artık son demlerimi yasıyorum dedim.
ne konustıklarını soruyorum anlatmıyo sımdı.
aksama detaylı konusacagız dedı..
olumluymus dedıgıne gore..inş. oyledır..

ben nişanlılıgımdan bişey anlamıyorum ama
sana da günaydın canım

Canım ailen senin arkanda hiç üzülme nişanlında olumlu demiş zaten umarım akşam güzel güzel konuşur halledersiniz problemleri... Annenin nişanlın ile konuşması iyi biz öyle yapıyoruz çünkü...

ben nişanlılıgımdan bişey anlamıyorum ama
sana da günaydın canım

nişanlılığından birşey anlamayan bir benim zannediyordum. sende varmışsın şaka bir yana yazdıklarını okudum, nişanlının ailesi biraz düşüncesiz davranmış. ama nişanlın yine arayı bulmaya çalışmış. çok üzülme, çokta takmamaya çalış. bizimkilerde aramıyor, hem ben arıyorum. bayramda tam bir fiyaskoydu, bende el öpmeye başka şehire gittim. ankaraya döneceğimiz gün kolye almışlar, onuda nişanlım söyledi alın diye onlara, ben duydum ama (benim duymadığımı sanıyorlar) üstüne üstük incecik, yani böyle gelinimize aldık denilicek birşey değil. açık söyleyimmi, bunu alacaklarına hiç birşey vermeselerdi daha mutlu olurdum. çünkü kutuyu açıp bu kolyeyi görünce çok bozuldum (maddi durumlarını bildiğim için beklentim vardı) yinede sağolsunlar seviyorlar beni. düşündükçe üzülüyorum ama yapıcak birşey yok, zamanla oturucak herşey, zamanla alışıcaz birbirimize ve beklentilerimize

nişanlılktan bazen ben de bişi anlamasam da mutluyum sonuçta ben bi öğrenciyim ve pestilim çıkıyor nişanlı kız gibi hissetmiyorum annem arayıp sana şunu aldım bunu aldım derdi , evim iki üç yıllığına yurtdışında olacağı için o da elini eteğini çekti iki bayramdır hissediyorum kayınvalidemler geldiğinde tabisi nişanlım olmadığı için yine eksik bi duyguydu uffff uf

latika bende öğrenciyim ama bazen çok takıyorum bu durumu. görümcelerimle, eltimle, kayınvalidemlerle çok şükür aram iyi ama sözkonusu hediye vs olayına gelince canım sıkılıyor. kardeşim bile güldü az önce, inşallah benim karşımada senin gibi kız çıkarda masrafa sokmaz dedi(18 yaşında erkek kardeşim var) . nişanlın yurt dışında falan mı? bayramı ayrı geçirmek zor olsa gerek :)

latika bende öğrenciyim ama bazen çok takıyorum bu durumu. görümcelerimle, eltimle, kayınvalidemlerle çok şükür aram iyi ama sözkonusu hediye vs olayına gelince canım sıkılıyor. kardeşim bile güldü az önce, inşallah benim karşımada senin gibi kız çıkarda masrafa sokmaz dedi(18 yaşında erkek kardeşim var) . nişanlın yurt dışında falan mı? bayramı ayrı geçirmek zor olsa gerek :)

evet canım nişanlım da yurtdışında mester öğrencisi :) hediye olayını da eminim takmazsın da ailene karşı felan yüceltsinler istiyosun demi. Ama canım bence canını sıkma bu tür konular için bizimkiler Allah razı olsun çok çok iyiler her konuda kayınvalidem bi sürü mantı yapmış okul dersane yoğunsunuz pişirip pişirip yeyin diye :)

maşallah canım düşünceli olmaları çok güzel benimkiler başka şehirdeler çok anlayışlılar, düğün kına ev eşya vs herşey için size bıraktık siz nasıl isterseniz diyorlar. ailemde aynı şekilde. ama gel gör ki, ele güne karşı biraz mahcup kalıyorum. akrabalarıma yada arkadaşlarıma falan.. bu arada afiyet bal şeker olsun = ))

kızlar selam
bende bayramdan bu yana giremedim
bayramın üçüncü günü izin çıktı nişanlımın yanına gittim:)
çok güzel geçti bana da iyi geldi :)
geçmişi okuyamadım baya bi olmuş.umarım herkes iyidir ve mutludur:)

çikolatalı sütüm:)) takmamaya calısıyorum ama..olmuyor işte..
sana en azından bır kolye almıslar..
ben onu da gormuyorum..dusun nasıl mahcup oldugumu ele gune karsı..
hayır yani..kızlarına yapılmıs ..bilmiyorlar dıcem de biliyorlar yani..
ama bundan sonra benı onemsememek nasılmıs gosterecem hepsine..
az once nısanlımla konustum..
yılbası gelıyor dedım..
biz yozgatlıyız kızlar..adetlerimiz cok agırdır
ben boyle seyleri takmazdım..ama hiç bişey gormeyınce artık yeter dedim..
dedim wallla.bizde erkek tarafı kız tarafına yılbasında herseyını alır...
etınden kuruyemişine içecegınden pastasına meyvesıne goturur dedım..
ayrı sehırlerde oldugumuzdan bu biraz imkansız oluyor..
para gonderecek
annenlere de soyle hedıyeleri hazırlasınlar yılbasına dedım..
artık ıhtıyacını alsın dıye para mı gonderirler yoksa hediye alıp kargo mu yollarlar bilmem dedim..
bir de kış geliyor..montum yok mont alınacak dedim
yeter bee...ıstemıyoz ıstemıyoz tepemıze cıkıyorlar..
mınnetım yok kımseye derdım annem iste deyınce..
ama baktım alıstılar..yok oyle üç kuruşa beş kofte dedım
bundn sonra benı onemsememek neymıs gosterecem onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…