Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

5-6 saat sonra uyanacaklar Günaydınn...
Banada iyi uykularr kızlarr...

Günaydın Kızlar....
Çok şükür gelinlik siparişini verdim dikiliyor ama resim çekemedim (( Provaya gittiğimde çekip sizlerle paylaşacağım.... Kına gecesi için bindallı da hazır olacak gelinlik ile birlikte...
Bugün de davetiyelerim basılıyor üzerimden kocaman bir yük kalktı diyebilirim...

allah hayırlı uğurlu etsin şahsen ben sabırsızlıkla bekliyorum tatlım:13::13::13::13::13:

şimdiden hayırlısı olsun canım.. allah mutlu etsin

Teşekkür ederim canım..
Çok güzel bir nişan yaptık çok şükür. O kadar eğlenceliydi ki, tabi sonuna doğru ben pert oldum :) Artık düşünün ne kadar oynamısım.. Gerçekten zormus bu işler, onca konukla ilgilen flaslar yüzünde patlıyor ayak sızlamaları, ttabi bunlar da tat katıyor.. :)
Şimdi düğünü heyecan ile bekliyoruz artık, Allah nasip ederse 10 veya 15 ay'a kadar yapacağız..

[/kanka günaydın hayırlı olsun aşklı meşkli sohbetler edin o masada yemek yer çay içerken emi merakta ettim çok portatif geldi bende salona öyle pratik bişe arıyordum pylaşman mümkünmü canım resim fiyatvs[/QUOTE]

allah hayırlı uğurlu etsin şahsen ben sabırsızlıkla bekliyorum tatlım:13::13::13::13::13:

Elifcim masa peşin fiyatı 250TL' ye aldık kendileri yapıyor adamlar ondan o kadar uygun oldu.
Resimi de eve geçtiğim zaman çeker koyarım tabiki...

Gelinlikçi resim çektirmedi ilk olarak yoksa katalogdan çekecektim. Ama provaya gittiğimde çekicem mutlaka....

Senin de az kaldı nişanlın geliyor neler düşünüyorsun hediye falan.. Bir de kendi ellerinle pasta falan yap derim ben:.....

Elifcim masa peşin fiyatı 250TL' ye aldık kendileri yapıyor adamlar ondan o kadar uygun oldu.
Resimi de eve geçtiğim zaman çeker koyarım tabiki...

Gelinlikçi resim çektirmedi ilk olarak yoksa katalogdan çekecektim. Ama provaya gittiğimde çekicem mutlaka....

Senin de az kaldı nişanlın geliyor neler düşünüyorsun hediye falan.. Bir de kendi ellerinle pasta falan yap derim ben:.....[/QUOTE]

sabırsızlıkla bekliyorum resimleri tatlım...Hediye olarak maviden saks mavisi bir kazak aldım bir tane bay bayan tişört aldım renkleri siyh ikisininde önünde bjk rh+ yazıyo erkeğin arkasında 19 romeo..Bayanda 03 juliet yazıyı yan yana gelince beşiktaşın kuruluşu 1903 ve romeo-jüliet çıkıyor..Bir tane parfüm aldım bir tanede yarın kalın pijama takımı alacağım ona Çok mutluyum içim kıpır kıpır ama bir yandanda gideceğine yine hüzünleniyorum

merhaba cnm hayırlı olsun benm 2 ay önce nişan sonrası yazdığım mesajın aynını görünce yazmadan edemedim...Mutluluklar bizde 2013 eylülde düşünüyoruz düğünü sizinkide o aralar olacak herhalde

ohh... İnşallah gönlüne göre olur canım.
resimlerini bekliyoruz merakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…