- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.901
Yeni nişanlı kızları da aramıza bekliyoruz...
Mrhba Abla
Nasılsın ?
İyiyim canım evde oturuyorum bugün gene.
Çayımı içtim sayfalara bakıyorum.
Sen nasılsın canım?
evet ya pek sessiz kaldık nişanlı kızlar nerelerde acaba??
Bende öyle aynı
Geçti mi kızarıklıklar ?:44:
Teşekkür ederim canım.
Tatlıyı kesiyim bakalım azcık.
Gerçi çayıma kahveme şeker atıyorum ama olsun o kadar.
Sen sabah 6 da mı yattın?
Yok tatlimm 6'ya dogru kalkiyorum calisiyorum ya ben :)
5-6 saat sonra uyanacaklar Günaydınn...
Banada iyi uykularr kızlarr...
Elif'im dün akşam da masa aldık hem orta sehpa oluyor açıyorsun ymek masası oluyor hem yer kaplamıyor hem de pratık 8 tane de sandalye alacağız...[/kanka günaydın hayırlı olsun aşklı meşkli sohbetler edin o masada yemek yer çay içerken emi merakta ettim çok portatif geldi bende salona öyle pratik bişe arıyordum pylaşman mümkünmü canım resim fiyatvs
azmıyız acaba bu kadar? :26:
Herkes teker teker evlenince nüfusumuz azaldı. :)
Günaydın Kızlar....
Çok şükür gelinlik siparişini verdim dikiliyor ama resim çekemedim(( Provaya gittiğimde çekip sizlerle paylaşacağım.... Kına gecesi için bindallı da hazır olacak gelinlik ile birlikte...
Bugün de davetiyelerim basılıyor üzerimden kocaman bir yük kalktı diyebilirim...
şimdiden hayırlısı olsun canım.. allah mutlu etsin
allah hayırlı uğurlu etsin şahsen ben sabırsızlıkla bekliyorum tatlım:13::13::13::13::13:
Teşekkür ederim canım..
Çok güzel bir nişan yaptık çok şükür. O kadar eğlenceliydi ki, tabi sonuna doğru ben pert oldum :) Artık düşünün ne kadar oynamısım.. Gerçekten zormus bu işler, onca konukla ilgilen flaslar yüzünde patlıyor ayak sızlamaları, ttabi bunlar da tat katıyor.. :)
Şimdi düğünü heyecan ile bekliyoruz artık, Allah nasip ederse 10 veya 15 ay'a kadar yapacağız..
günaydın :) herkese güzel bi gün olması dileğiyle
Günaydın Kızlar....
Çok şükür gelinlik siparişini verdim dikiliyor ama resim çekemedim(( Provaya gittiğimde çekip sizlerle paylaşacağım.... Kına gecesi için bindallı da hazır olacak gelinlik ile birlikte...
Bugün de davetiyelerim basılıyor üzerimden kocaman bir yük kalktı diyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?