Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Evet Yasemincim en doğrusu bu akışına bırakmak.
Dün bizim de durup dururken bir anda aramızda kötü bir olay geçti.
Bende yüzükleri bırakıp taksiye binip eve geldim.
sonra 15 kez falan evi aradı açmadım. evdede yalnızdım.
daha sonra annesinin nosundan aradı açtım. çok özür diledi. gelelim konuşalım vs dedi.
o şekilde bir daha olmamak şartıyla affettim.
Allah hayırlısını versin bize. Önemli olan bu canım.

Ne yaptınız Tuğçe Abla ? Görünmüyorsunuz kaç gündür

kızlar herkese merhaba uzun aradan sonra sizleri buıldum çok sevindim,neler yaparsınız,net gitti pc gitti artımöa rada size yazacağım sizden moral alcağım beklelmek ne güzel sevmeyi sevilmeyi beklemek

kızlaaarrrr düğn tarihimi babamla konuştuk eylül sonuna karar verdik mutluyum

canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah..

hayırdır inşallah canım, umarım seni çok kıracak bişe geçmemiştir aranızda... :26:
amin canım önemli olan o... seninle konuştuktan sonra uzun uzun düşündüm... şu anda mutlu olduğum söylenemez, sürekli bi beklenti içindeyim ama hiçbir beklentim karşılanmıyor, aksine sürekli karşımdaki insanın isteklerini tatmin etmeye çaba harcıyorum, aman o huzurlu olsun o mutlu olsun diye... ama ben de el üstünde tutulmak istiyorum, evet belki bu şımarıklık ama verdiğim kadarını almak istiyorum artık başka türlü mutlu olamıyorum... o yüzden daha önce de dediğim gibi akışına bıraktım, Allahıma sığındım eğer mutlu olacaksam tamamına erdirsin yoksa hakkımda hayırlısı neyse onu versin.. hiçbirşey dünyanın sonu değil, benim bi arkadaşım üniversite yıllarında nişanlanmış ama nişanlısını bi trafik kazasında kaybetmiş, ben tanıştığımda bi senedir başka biriyle nişanlıydı, Allah bozmasın çok da mutlu şimdi bi dahaki sene evlenmeyi planlıyolar... aman nazar değdirmeyeyim... insanlar neler neler yaşıyo bi şekilde tutunuyolar yeniden hayata... Allahım sevdiklerimin ve sevdiklerinizin acısını yaşatmasın o apayrı tabi de misal olsun diye söyledim...

Sinirle ağzından hoş olmayan birşey çıktı. özür dile hemen dedim. dilemeyincede çektim gittim işte.
sonra hatasını anlayıp defalarca aradı v.s
Bir daha dikkat edicem dedi inşallah kendi bilir.
Bereket ailem yoktu evde. çünkü eve gelince ağlamaya başladım. ve onlara anlatmak zorunda kalıcaktım.
takside baya tuttum kendimi.
Sana gelince Yasemincim ilgi görmek, değer verilmek senin de hakkın.
Fedakarlık tek taraflı olunca bir süre sonra seni yorar, sıkıntı verir.
Huzurlu ve mutlu olmak için verdiğini almak gerekir... sevgi almak ve sevgi vermek...
Ama düşüncelerini esnettiğine sevindim. Asla onsuz olamam diyordun ama şimdi Allah korusun ama onsuz kalırsan bir şekilde mutlu olabileceğini de biliyorsun.
Allahtan hep hayırlısını dile canım.
Mutlu olmadıktan sonra beraberliğin bir anlamı yok. Bu sadece seni hasta etmekten başka bir işe yaramaz canım.
Ya ruhun hasta olur, yada bedenin...

Aklıma şöyle bir söz geldi, bu hepimiz için geçerli;
Birine gereğinden fazla değer verirsen
Ya kendini kaybedersin yada onu...

aynen öyle canım.. benliğini yok ediyorsun..

evet canım.
Önce kendimizi sevmekle işe başlamalıyız.
sen ne yaptın canım? sormuştum ama cevap vermedin sanırım.
Görüşmeniz nasıl geçti?

evet canım.
Önce kendimizi sevmekle işe başlamalıyız.
sen ne yaptın canım? sormuştum ama cevap vermedin sanırım.
Görüşmeniz nasıl geçti?

ewt cnm bencil olucaksın valla kendini düşünceksin önce.. iyi geçti canım.. sende üzme kendini erkekler kızdıklarında çok gaddarlaşabılıyorlar çok iyi anladım bunu

ağızlarından çıkanı zaten kulakları duysa ah bi duysa nasıl güzel olacak... nasıl kırıyolar bi bilseler... neyse canım en azından hatasının farkındaydı ki özür dilemiş, benimki gibi senin yüzden sinirlendim sen yaptın özür dilemem deyip üste çıkmıyo çok şükür... inan bu çok önemli evet en baştan yapmaması gerekir seni kırmaması gerekir nasıl sen özen gösteriyosan onu kırmamak için onun da özen göstermesi gerekir ama bazen benim bile sinirle ağzımdan olmadık şeyler çıkabiliyo ama en önemlisi bunu telafi edebiliyo olması...
hala üzülüyorum onsuz kalacağımı düşününce, ya da hala kıskanıyorum, hala bazı şeyleri beni çok incitiyo ama dediğin gibi yine de Allahım onsuzluğu yaşatmasın bana ama yaşatırsa da elbet bi hayrı vardır diye bakabiliyorum... yeterki mutlu olayım artık bunu hakettiğime inanıyorum en az herkesin hakettiği kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…