- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.521
neden kardeşinin yanına gidiyor seni neden yalnız bırakıyo tabiki ailenle bayrmlaşması lazım önce..bende ramazan bayramında kardeşimin yanına gidicektim 1.gün baramlaştım kayınvalidemlerle ondan sonra gece bindim otobüse nişanlımda benmle geldi ailemde ordaydı o dönem çünkü..onlarla bayramlaşmaya geldi
amin saolasın canım ..
valla nişanlım ile herşey yolunda çok şükürhenüz kayınvalideye gitmedim
kızlar size bişey sorayım nişanlım gelmeden cilt bakımına gideceğim yarın.Buraya kadar sorun yok yalnız bayan dediki cilt altında küçük yağ topakları var ki ben arada hissediyorum minicik çıkıyorlar deri alrından yüzümde ama görünür seviyede değil.Şimdi şayet o işlemi yaptırırsam iğne ile alacak onları o zaman 3 gün bi şişlik olacak ama emin olamadım o işlemi yaptırıp yaptırmama konusunda sizce ne yapmalıyım...Bu arada cilt için kullanılan tüm ürünler pevonıa ...
Mesaj attım biraz önce.
Dedim bu saate kadar düşünemedin mi? Çok mu zor birşey dedim?
İki bilinmeyenli denklem sordum sanki.
Ailemi sevip saysan düşünürdün dedim.
O da aradı hemen.
Olayı büyütme sen ben akşam programı yapıp sana haber vericem dedi.
ne yaptı nişanlın çözebildimi problemi? merakla bekliyoruz
ne yaptı nişanlın çözebildimi problemi? merakla bekliyoruz
Aradı canım.
Yarın akşam gelip bayramlaşıcakmış 1 saat durup gene gidicekmiş dükkana.
Görevinizi yerine getirin demişim.
Ben de dedim ben annen için böyle birşey söylemedim.
Senin için söylediysem söylemişimdir dedim.
Ama gerildik gene.
doğru demişim tabi hayatım bak ne güzel bizimkilerlede bayramlaşıcaksın, çok şanslısın benim gibi arayı bulan bir nişanlın var deseydinşaka şaka canım.. ama bak ne güzel en azından ailene karşı mahcup olmayacaksın, gelip bayramlaşıcaklar. gerisini boşver onun için demiştin bunun için demiştin vs. zatn erkekler genelde sonuca bakmıyorlarmı
bir tek nişanlım gelicek canım. dükkanın başında annesi durucak.
benim nişanlım benden annesine, annesinden bana laf taşıyor.
Dedim ki böyle yaparak ara bozarsın.
olsun sonuçta mazeretleri var, dükkan. en azından iyice ilgisiz gibi olmaz, hiç kimsenin gelmemesindense nişanlının gelmesi iyi bence. evet gerçekten çok kötüymüş laf taşıması, arayı yapması gerekirken :26:
biz geçen gün kavga ettik gece 4 e kadar.
annesi demiş ki böyle yaparsa istemem onu demiş.
bu bana söylenicek bir laf değildi bence.
ben de dedimki annenin isteyip istememesi önemli değil, sonuçta evlenicek olan sensin dedim.
sen de beni üzüyorsun ama benim ailem böyle bir laf etmiyorlar dedim v.s
evet canım gelicek kısmetse.
siz ne yapıcaksınız bayramda?
çok şaşırdım canım yane demek böyle yaparsa istemem, sanki o evlenicek töbe töbe.istemeyipte napıcakmış, sen bu kadar mülayim ve anlayışlı davranırken çok ayıp gerçekten dediği. ayrıca siz bir yola çıkmışsınız büyük olarak destek olacağına dediği lafa bak kayınvalidenin. ama önemli olan nişanlının tutumu.
bizde durumlar biraz karşık. nişanlım şuanda maraşta ve çok yoğun çalışıyor. pazar gelicekti ayarlayamadı yarın gelicekti belki çarşamba gelicek (hiç gelmemesinden korkuyorum) buraya gelip 1 gün durup ertesi gün yola çıkıcaktık, o 1 gündede bize gelip bayramlaşıcaktı, kayınvalidemlerin evi mersinde oraya davet ettiler beni. babamdan izinde aldılar. şuandada kayınvalidem eltimin çocuğuna bakıyor kırıkkalede, kayınpederimde iş için başka bir şehirdeher birimiz bir yerdeyiz anlıycan, bayramlaşma olmayacak gibi. ama iş yüzünden vs, ailemde biliyor bu durumu, anlayışlılar. ben nişanlımı bi görsem hiç birşey umrumda değil, burnumda tütüyo valla
sizinkilerin hepsi bir yerdeymiş:=)
evettttama nişanlım yanımdayken bana heryer parissss
merhaba kızlar, nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?