Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evet haklısın canım.
Normali bayramlaşıp gitmesi.
bu kadar düşünemiyor mu anlamıyorum.
kız kardeşi yalnız yaşıyor istanbulda diye bayramda yanına gitmek istemişler.

Kızlar nişanlıma telefonda konuyu açtım.
Dedim bayramda gidiceksin kardeşine dedim bize hangi gün gelip bayramlaşmayı düşünüyorsun telefonda olmaz çünkü dedim.
evlerimizin arası da 10 dk birşey bunu da belirtiyim.
valla hiç düşünmedim diyor.
arife günü de olabilir dükkanı kapattıktan sonra dedim.
valla bilmiyorum dedi. o gün iş çok olur dedi.
sen zaten düşünmüşssündür ne zaman geliceğini dedim ses çıkartmıyor.
zorla getiriyorum sanki.
hemen sesi bozuluyor ben bunları söyleyince.

Mesaj attım biraz önce.
Dedim bu saate kadar düşünemedin mi? Çok mu zor birşey dedim?
İki bilinmeyenli denklem sordum sanki.
Ailemi sevip saysan düşünürdün dedim.
O da aradı hemen.
Olayı büyütme sen ben akşam programı yapıp sana haber vericem dedi.

canımm benim cilt bakımımda hep o ürünler kullanılır ve gayet iyi geliyo benim cildime, cilt bakımının ertesi günü çok kızarık oluyorum ama 2-3 gün sonra bebek gibi oluyo cildim.. haaa bi de o iğneyle delme olayını bi kere bana da yapmak zorunda kaldılar çünkü deri altında kalmıştı sivilcelerim ve benim görünür halde olmasına rağmen sıkamıyolardı kötüydü yani şimdiki zamanda düzenli gittiğim kadına ilk gittiğimde iğneyle alabileceğini söylemişti ve ben de kurtulmak için aldırdım ama ertesi gün çok kötü olmuştum çünkü ufak ufak kabuk bağlamıştı iz kalır mı kötü mü olur diye korktum ama 3-4 gün hiç dokunmadım cildime madecassol sürdüm yüzüme sadece 3-4 güne kabuklar düştü ve tertemiz bi cilt çıktı altından inanılmaz memnun kaldım kısaca... ilk günkü olayı anlattım ki karşılaşabileceğin duruma hazırlıklı ol ama sakın moralini bozma çünkü kısa sürede iyileşiyo ve tertemiz oluyo cildin...

ne yaptı nişanlın çözebildimi problemi? merakla bekliyoruz

ne yaptı nişanlın çözebildimi problemi? merakla bekliyoruz

Aradı canım.
Yarın akşam gelip bayramlaşıcakmış 1 saat durup gene gidicekmiş dükkana.
Görevinizi yerine getirin demişim.
Ben de dedim ben annen için böyle birşey söylemedim.
Senin için söylediysem söylemişimdir dedim.
Ama gerildik gene.

doğru demişim tabi hayatım bak ne güzel bizimkilerlede bayramlaşıcaksın, çok şanslısın benim gibi arayı bulan bir nişanlın var deseydin şaka şaka canım.. ama bak ne güzel en azından ailene karşı mahcup olmayacaksın, gelip bayramlaşıcaklar. gerisini boşver onun için demiştin bunun için demiştin vs. zatn erkekler genelde sonuca bakmıyorlarmı

bir tek nişanlım gelicek canım. dükkanın başında annesi durucak.
benim nişanlım benden annesine, annesinden bana laf taşıyor.
Dedim ki böyle yaparak ara bozarsın.

bir tek nişanlım gelicek canım. dükkanın başında annesi durucak.
benim nişanlım benden annesine, annesinden bana laf taşıyor.
Dedim ki böyle yaparak ara bozarsın.

olsun sonuçta mazeretleri var, dükkan. en azından iyice ilgisiz gibi olmaz, hiç kimsenin gelmemesindense nişanlının gelmesi iyi bence. evet gerçekten çok kötüymüş laf taşıması, arayı yapması gerekirken :26:

biz geçen gün kavga ettik gece 4 e kadar.
annesi demiş ki böyle yaparsa istemem onu demiş.
bu bana söylenicek bir laf değildi bence.
ben de dedimki annenin isteyip istememesi önemli değil, sonuçta evlenicek olan sensin dedim.
sen de beni üzüyorsun ama benim ailem böyle bir laf etmiyorlar dedim v.s
evet canım gelicek kısmetse.
siz ne yapıcaksınız bayramda?

çok şaşırdım canım ya ne demek böyle yaparsa istemem, sanki o evlenicek töbe töbe.istemeyipte napıcakmış, sen bu kadar mülayim ve anlayışlı davranırken çok ayıp gerçekten dediği. ayrıca siz bir yola çıkmışsınız büyük olarak destek olacağına dediği lafa bak kayınvalidenin. ama önemli olan nişanlının tutumu.

bizde durumlar biraz karşık. nişanlım şuanda maraşta ve çok yoğun çalışıyor. pazar gelicekti ayarlayamadı yarın gelicekti belki çarşamba gelicek (hiç gelmemesinden korkuyorum) buraya gelip 1 gün durup ertesi gün yola çıkıcaktık, o 1 gündede bize gelip bayramlaşıcaktı, kayınvalidemlerin evi mersinde oraya davet ettiler beni. babamdan izinde aldılar. şuandada kayınvalidem eltimin çocuğuna bakıyor kırıkkalede, kayınpederimde iş için başka bir şehirde her birimiz bir yerdeyiz anlıycan, bayramlaşma olmayacak gibi. ama iş yüzünden vs, ailemde biliyor bu durumu, anlayışlılar. ben nişanlımı bi görsem hiç birşey umrumda değil, burnumda tütüyo valla

sizinkilerin hepsi bir yerdeymiş:=)

tugce canım sen ne bakıyorsun kv. kafana bile takmaya değmez.. kolay mı öyle nişan yapmışsın istemem demek..

tugce canım sen ne bakıyorsun kv.. söznüne kendini üzüyorsun boşu boşuna.. oh nişan yap sen sonra istemem de.. olucak iş mi bu cehalet, koskoca kadına yakışıyor mu araya girmek ikinizi karşısına alıp güzel güzel konuşmak varken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…