Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Hoşgeldin canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Söz diye düşünürsek çiçeklerini ve çukulatalarını alıp gelirler.
İsterlerse takı da takabilirler.
söz bohçası diye birşey var ama biz yapmadık herkeste olmuyor.
yalnız nişan mı yoksa söz mü kesinleşmesi lazım.
çünkü adetler değişiyor.

"bekliyor" demede "ailem sizinle(annesi ve o) bayramlaşmak istiyor, bayramda olmayacaksınız ya hani, bayram öncesi sizin için uygun bi zamanda gelseniz hoş olur" gibi bi cümle olabilir canım ..

evli ilk bayramımız canım .. nişanlıyken 5 bayram geçirmiştik

Bircancım ve krizsavarcım siz nasılsınız?
Neler yapıyorsunuz?

evlilik hazırlıklarına tam gaz devam ediyoruz sene bitmeden ikimiz de evli olup da nişanlılar başlığına takılanlardan olacağız, ilkay'ın kervanına katılıp hatta ben resmen evliyim zaten :))hoşgeldin bu arada canım. bayram konusunda orta yolu bulursunuz inşallah.

tamam canım o şekilde derim.
bizim ilk kurban bayramımız olucaktı gitmeseydi.
geçen yıl da askerdeydi bu bayramdada gidiyor işte.
kısmet ne yapalım.
ben böyle kızdım kavga ettik geçen gece 4 e kadar.
annesi de kızmış tuğçe böyle yaparsa istemem ben onu demiş.

daha önce söylediğimi hatırlıyorum; nişanlının ağzında laf durmuyor ! hadi annesi bu lafı etti, o niye sana gelip söylüyor
boşver çokta önemli değil ilk kurban son kurban olması tatlım .. siz iyi anlaşın yeter bence

2012 gelinleri topiğine gelin burayada devam edersiniz

ne güzel canım. maşallahh...
İnşallah buluruz.

evet canım boşverdim.
laf taşıyor , ben kendisine de söyledim gevşek ağızlısın dedim.
daha büyümemiş.

neden kardeşinin yanına gidiyor seni neden yalnız bırakıyo tabiki ailenle bayrmlaşması lazım önce..bende ramazan bayramında kardeşimin yanına gidicektim 1.gün baramlaştım kayınvalidemlerle ondan sonra gece bindim otobüse nişanlımda benmle geldi ailemde ordaydı o dönem çünkü..onlarla bayramlaşmaya geldi

Kızlar yazdıklarınızı okudum işlerim vardı yeni yazabiliyorum.

Elif Krizsavar’ın dediği gibi su takımı ve kahvaltı seti bana da çok gereksiz geliyor yine de senin kararın yerin var ise çalışmayacaksan al düzenli kullanabilirsin ama çalışan bir insanın uğraşacağını düşünmüyorum...

Bende BMS’nin tencere seti var ve tek kelime ile harika babam almıştı 5-6 yıl önce falan annemde de aynısı var ablamda da çok memnunlar...

Denizcim beyaz eşyanı al aldığın yerde durur bazılarının bir kaç yıl bekliyor alırkende yeni modellerinden veriyorlar..

Kriz savar gelinliğimin modelini yazarak zor anlata bilirim ama (minik kollu hafif boncuk desenleri var altı kabarık ama abartı durmuyor) bayramdan sonra fotoğrafını çekicem paylaşırım düğünden sonra görürsün artık..

Elif o bezelerden ablamın kolunda vardı aldırdı ama pek bir şey olmadı.. ama iyice araştır yüz farklı tabiki...

Bende nişanımı evde yaptım sandığımdan kalabalık oldu her şeyi organize ettim kuaföre gittim annemde sağ olsun hep yardım etti ama çok zor....

Tuğçe iyiyim çok şükür hazırlıklar tam gaz devam ediyor... Gelinlik baktım diktireceğim.... Kına için de bu akşam yer tutacağız İnşallah...
Bayramda biraz toparlarım her şeyi tatil olacak ya iyi olacak yani... Davetiyeleri de bastıracağız fiyat bekliyoruz...

Biblodeniz resimlerine baktım şimdi harika çıkmışsınız bu renk seni çok açmış mutluluğunuz daim olsun canım Allah tamamına erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…