Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bayramdan sonra albümü çeker koyarım eğer hala albüm yaptırmadıysan sanada kombinasyonu hakkında fikir vermiş olur istersen ben bu hatunun organizesini çok beğendim

nişan olayını çok önemsemiyorum açıkcası.. bana kalsa nikah bile yeter :=)

içine nasıl sinicekse öyle yap. ben illa büyük nişan isterim diyordum, evde söz yapıcaktık. sözümde nişan gibi olduğu için ve düğünle söz arasında 1 sene olacağı için kendi kendime ekstra büyük bir nişandan vazgeçtim (ki nişan yapıcak zamanımız yok. nişanlım aralık ocak gibi gelicek ve ben henüz lisans son sınıf öğrencisiyim) hem bunun daha kına gecesi var düğünü var.. var da var yani.. büyük salon nişanı yapmayacaksan eğer evde yapıcaksan ve elbisenin ev için uygun olmadığını düşünüyorsan aklının kalmaması için o elbiseyi kına gecendede giyebilirsin ve o zaman fotoğraf çektirirsin, kına yakılacağı zamanda bindallını giyersin.. alternatif çok ama bunlar çok önemli şeyler ilerde keşke dememek için iyi düşünmek lazım

bayramdan sonra albümü çeker koyarım eğer hala albüm yaptırmadıysan sanada kombinasyonu hakkında fikir vermiş olur istersen ben bu hatunun organizesini çok beğendim

ee biz şimdi komşu kazığımı yedik yani :26::26::26: bayramdan sonraya kalıcak zaten bizim albüm işi seninkine bakarım bide öyle karar veririm

kızlar başım müthiş ağırıyo hala kimsedende ses çıkmadı bu pevonıa cilt bakım ürünleri için yarın kurban mı olacağım

valla dediğin cilt bakım ürünü hakkında bilgim yok ama dün akşamdan beri benimde başım ağrıyo gözüme vurdu valla

yani çekilen bütün resimleri usb ye atmış getirdi işte

hımmm fazla almış o zaman canım birde bizimki normal baskı yaptırmadım ipek baskı bunun baskı cihazı ve kullanılan kağıtta daha başka bence sen eşantiyon bişeyler koparmaya bak pahalı olmuş...Ben kına gecemde aslına bakarsan bir profesyonel makina alacağım dış mekanda istediğim gibi istediğim kadar çekileceğim sonra istersem çıkartrım hem daha ii olacak daha rahat zaman dilimi hemde makina bana kalacak aynı parayla

anlaşamadık sanırsam arkadaş bana çektiği bütün resimleri getirdi resimler bende şu an içlerinden seçicem ona vericem o baskısını yapıcak banada dedi normal baskı değil ipek vs diye ama hatırlamıyorum şimdi yanında da bi sürü eşantüyon olucakmış

anladım umarım herşey istediğin gibi olur canım..Memnun kalırsın herşeyden

Merhaba canlarımm...
Nasılsınız?
Elif konuştunuz mı nişanlınla bugün?
İlkaycım sen nasılsın?
Nişanlım bayramın ilk günü erkenden istanbula kardeşinin yanına gidiyor.
Bize bayramda gelemiycek.
Sizce bu durumda bayramdan önce gelip kutlaması gerekmezmi?
annemler seni bekliyorlar demelimiyim?
Annesiyle bunu düşünememeleri çok ilginç.

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?
evet bayramda görüşemeyecekseniz bayram öncesi gelip bayramlaşmaları gerekir. eğer pek adet nedir bilmeyen insanlarsa maalesef, güzelce nişanlınla bu konuyu konuşman gerekecek .. muhtemelen onların aklına gelmedi .. yada gelecekler ama daha size söylemediler :44: böyle belirsiz bi durumda olmaktansa, tahminlerde bulunup üzülmektense açık ve net bir şekilde konuşulması iyi olur ..

Allah iyilik versin canım. Yeni evinizde ilk bayramınızı kutluycaksınız nasipse.
Bende iyi olmaya çalışıyorum.
Genelde hep gelirlerdi bayramlardan önce.
Bu bayramda hiç ses çıkarmadılar. ne olduysa artık.
ben söyliycem mecburen.
ailem seni arife gününde bekliyor diyim olmassa.

Bircancım ve krizsavarcım siz nasılsınız?
Neler yapıyorsunuz?

Merhabaaa...
Nişanlı olan arkadaşlar burada neler yaşadığımızı paylaşalım istedim.
Hem de sohbet edelim.
Sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşalım.

meraba ben de yeni katıldım aranıza ve ben de haftaya sözleneceğim nişana da döndürebiliriz ama ne oluyor neler yapılıyor tam bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim neler takılır nasıl olur bana yardımcı olun arkadaslar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…