- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.481
nişan olayını çok önemsemiyorum açıkcası.. bana kalsa nikah bile yeter :=)
bayramdan sonra albümü çeker koyarım eğer hala albüm yaptırmadıysan sanada kombinasyonu hakkında fikir vermiş olur istersen ben bu hatunun organizesini çok beğendim
ee biz şimdi komşu kazığımı yedik yani :26::26::26: bayramdan sonraya kalıcak zaten bizim albüm işi seninkine bakarım bide öyle karar veririm
olurr tabi tatlım başka şeylerde var diyosun birde elektronik vermiş daha ii yani....
yani çekilen bütün resimleri usb ye atmış getirdi işte
hımmm fazla almış o zaman canım birde bizimki normal baskı yaptırmadım ipek baskı bunun baskı cihazı ve kullanılan kağıtta daha başka bence sen eşantiyon bişeyler koparmaya bak pahalı olmuş...Ben kına gecemde aslına bakarsan bir profesyonel makina alacağım dış mekanda istediğim gibi istediğim kadar çekileceğim sonra istersem çıkartrım hem daha ii olacak daha rahat zaman dilimi hemde makina bana kalacak aynı parayla
anlaşamadık sanırsamarkadaş bana çektiği bütün resimleri getirdi resimler bende şu an içlerinden seçicem ona vericem o baskısını yapıcak banada dedi normal baskı değil ipek vs diye ama hatırlamıyorum şimdi yanında da bi sürü eşantüyon olucakmış
anladım umarım herşey istediğin gibi olur canım..Memnun kalırsın herşeyden
Bende nişanlıyım 2011 eylülde nişanlandım düğün tarihim belli değil:2:
Merhaba canlarımm...
Nasılsınız?
Elif konuştunuz mı nişanlınla bugün?
İlkaycım sen nasılsın?
Nişanlım bayramın ilk günü erkenden istanbula kardeşinin yanına gidiyor.
Bize bayramda gelemiycek.
Sizce bu durumda bayramdan önce gelip kutlaması gerekmezmi?
annemler seni bekliyorlar demelimiyim?
Annesiyle bunu düşünememeleri çok ilginç.
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?
evet bayramda görüşemeyecekseniz bayram öncesi gelip bayramlaşmaları gerekir. eğer pek adet nedir bilmeyen insanlarsa maalesef, güzelce nişanlınla bu konuyu konuşman gerekecek .. muhtemelen onların aklına gelmedi .. yada gelecekler ama daha size söylemediler :44: böyle belirsiz bi durumda olmaktansa, tahminlerde bulunup üzülmektense açık ve net bir şekilde konuşulması iyi olur ..
Merhabaaa...
Nişanlı olan arkadaşlar burada neler yaşadığımızı paylaşalım istedim.
Hem de sohbet edelim.
Sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşalım.
hoşbuldukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?