Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

kuzum sakın yanlış anlama bunlar biz flörtken kendi aramızda taktığımız yüzük için atıştığımız şeyle aynısı..Benden sana nacizane bir tavsiye sadakat dürüstlük bunlar o yüzükten çok daha önemli o simge ya sadece ters niyeti olan adam her zaman yapar iş o yüzüğü gerçek anlamda kalbine takabilmekte bence bu çok basit bir sorun hiççç takma kafana...Sevgilin klasik bir erkek bişeyleri sormaya gelemmiyor bu çok normal ve her erkek gibi akşam kırıp sabah günaydın hayatımlar çoknormal hiç sıkma canını tatlım ya allah farklı şeyler yaşatmasın bunlar tırıvırı

kızlar nişanlım yeni ofis açtı ona bu çiçeği ve nazar boncuklu balon gönderdim herkes çok beyğenmiş bakalım o gidince ne yapacak...Bugün biletinide almış canım benm...inşallah tatsızlıklar hep geride kalır mutlu günler bizim olur.........ben çıkıorum ii haftasonları herkese

haklısınız canım... Zaten işin aslı yüzükte değilim ben, onun bana davranışlarına çok kırgınım. Ben söz verdim gerisi teferruat diyor, haklıda ama sinirlerim çok bozuk bunun nedenide eskide olan şeyleri laflarıyla zihnimde tekrar canlandırıyor

merhaba kızlar bende 1 yıl 8 aydır nişanlıyım benim gibi uzun süre nişanlı olan varmı aranızda

canım çok üzüldüm gerçekten çünkü bende böyle bişey olsa çok kızardım.ama arkadaşlar da söylemiş bunlar önemli değil sen kendin de demişsin iş dolayısıyla dalgın diye olabilir yani.hem sabahına da normal olarak mesaj atmış
o yüzden üzme o güzel canını inşallah düzelir bu durum

bayıldım hediyene elif eminim nişanlın çok mutlu olur :)

aslında durum düzeldide ben düzelemedim. onca işinin gücünün arasında kameraya geldi ama ben yine huzursuzluk çıkardım. inşallah düzelirim bir an önce

Bu arada hepinize çok teşekkür ederim hanımlar, o kadar dolmuşumki. Başkasınada anlatılmaz sonuçta yarın birgün evlenicem bu adamla. Ama bu forum iyiki var.

canım hadi artık içini feray tut bak sen de düzelsen sorun kalmayacak inşallah.iyi şeyler düşün özellikle böyle zamanlarda bana hep iyi gelir.
güzel anılarınızı düşün mesela inşallah sana da iyi gelir de güler o yüzün

Canım benimm ne kadar içten yazmışsın çok teşekkür ederim. Valla az önce telefonu aldım elime güzel birşeyler yazayım diye, sonra boşver dedim. Bugünlerde nedense olumsuz olan şeyleri düşünüyorum, birde malum regl dönemine girdim giricem onunda siniri var tabi.

böyle olman çok normal o zamn bu regl dönemleri beni de bitiriyo yaa olmadık şeylerden tartışma çıkar hep aramızda:)
sen iyi şeyler düşünmeye devam et
göndermesen bile mesajı yaz sen yine de iyi gelir sana

O zaman güzel canım...
Sen de şüphelenme artık.
Madem herşeyini biliyorsun.
Unutmuştur belki yüzük takmayı olabilir.
Biraz daha benimle ilgilen sevgiye ihtiyacım var diyebilirsin.

merhaba kızlar bende 1 yıl 8 aydır nişanlıyım benim gibi uzun süre nişanlı olan varmı aranızda

Merhaba canım.
Bende 1 yıl 3 aydır sözlü ve nişanlıyım. :)
ama nişanım mart ayında olmuştu.
Dahada ne zaman evleniceğim belli değil.
Genede Allah ne zaman isterse o zaman olur diyorum.
Senin bellimi canım?

Son düzenleme:
Ayy evet bayanlar regl döneminde çok duygusal, alıngan, sinirli ve gözüyaşlı olurlar.
Bunlar çok normal canım.
Sen ondan hassassın şu günlerde.

şimdi askerde zaten... asker dönüşü allah nasip etmişse düşünüyoruz canım.. senin düğün nezaman

Hayırlısı olsun canım...
Benim belli değil daha.
Nişanlım yeni bir dükkan açtı.
Durumlar düzelince karar vericez inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…