- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.141
öncelikle çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin..
nişanlımla aslında aynı şehirdeyiz fakat 3 4 aylığına başka bir şehirde çalışıyor şuanda. çalıştığı yerdede sabit kalmıyor, dün için adanaya gittiler toplantıları varmış bugün dönücekler mesela. 1 gün 2 günlüğüne başka şehirlerede gidiyor anlıycan. Dün kamerada konuşucaktık internet çok kötüydü bi kaç dakika gördüm sonra kapatıcaktık zaten saat çok geçti ve çok yorgundu. Bi baktım parmağında yüzüğü yokDaha yüzüklerimiz takılalı 1 ay olmadı. Banyoda unuttum dedi, bende sandımki şuanki kaldığı yerdeki banyoda. Neden çıkartıyosun dedim, banyoda rahatsız ediyor dedi. Çıkarmazsan zamanla alışırsın dedim. Ne zaman banyo yaptın dedim (sabahmı unuttu yoksa odaya geldiğinde duş aldı kamera açmadanmı unuttu diye) yeter diye azarladı resmen, çok uzatmışım falan filan. Meğersem o taaa asıl çalıştığı yerdeki odasındaki banyoda unutmuş kendisi suçlu ya, üste çıkmak için bana gereksiz tepkiler veriyor. Hiç bişi demeden yattım bende, çünkü uyumadan ararım dedi. Ama aramadı. Sabah msj "Günaydın Hayatım" ben bütün gece uyuyamamışım, adamdaki rahatlığa bak. Yani bana dese ki, unuttum ama bende üzüldüm bir daha dikkat ederim sana karşı zaten mahcubum, konu kapanıcak bende susucam. Ama adam mahcup olmayı bırak birde bana yeter, uzatma bilmemne diyor. Neyse sabahda buna sadece "Günaydın" yazdım. Anlamışmış beni, pireyi deve yapmışım. İyi günler canım sana yazdı böyle cümleleri duyunca nevrim dönüyor zaten. Mahalle arkadaşıymışım gibi. Kaç defa dedim ona, bir değil iki değil sürekli yapıyor. İşine gelmeyince, neyse ben kapatıyorum telefonu, sana iyi günler offf bilmemne...
Bu cümelyi söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu defa kırdı içimdekileri. Öyle bir davranıyor ki benim ona kırılma küsme şansım yok, kırılıp küsersem uzatmış oluyorum oflamaya başlıyor. Ya insan sevdiğine söyler mi bu cümleleri. Sakinlemiştim yine gözlerim dolduKahvaltıdan sonrada aradı, lafı nerelere getirdin yok yere olay oldu falan diyor. Hiç bişi demedim sonra msj atmış "ben seni seviyorum anla bunu artık" falan diye. Beni seviyorsa olay bitmiş mi yani? O zaman o nasılsa beni seviyor diye hiçbirşeyi umursamayalım, saygımızı yitirelim...
Çok uzun yazdım kusura bakma ama ilk defa böyle dolmuşum ben
elif nasılsın ? nasıl olmus kayınvalidenin durumu ? nişanlın
sağol kuzum şükür iiler
kuzum sakın yanlış anlama bunlar biz flörtken kendi aramızda taktığımız yüzük için atıştığımız şeyle aynısı..Benden sana nacizane bir tavsiye sadakat dürüstlük bunlar o yüzükten çok daha önemli o simge ya sadece ters niyeti olan adam her zaman yapar iş o yüzüğü gerçek anlamda kalbine takabilmekte bence bu çok basit bir sorun hiççç takma kafana...Sevgilin klasik bir erkek bişeyleri sormaya gelemmiyor bu çok normal ve her erkek gibi akşam kırıp sabah günaydın hayatımlar çoknormal hiç sıkma canını tatlım ya allah farklı şeyler yaşatmasın bunlar tırıvırı
öncelikle çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin..
nişanlımla aslında aynı şehirdeyiz fakat 3 4 aylığına başka bir şehirde çalışıyor şuanda. çalıştığı yerdede sabit kalmıyor, dün için adanaya gittiler toplantıları varmış bugün dönücekler mesela. 1 gün 2 günlüğüne başka şehirlerede gidiyor anlıycan. Dün kamerada konuşucaktık internet çok kötüydü bi kaç dakika gördüm sonra kapatıcaktık zaten saat çok geçti ve çok yorgundu. Bi baktım parmağında yüzüğü yokDaha yüzüklerimiz takılalı 1 ay olmadı. Banyoda unuttum dedi, bende sandımki şuanki kaldığı yerdeki banyoda. Neden çıkartıyosun dedim, banyoda rahatsız ediyor dedi. Çıkarmazsan zamanla alışırsın dedim. Ne zaman banyo yaptın dedim (sabahmı unuttu yoksa odaya geldiğinde duş aldı kamera açmadanmı unuttu diye) yeter diye azarladı resmen, çok uzatmışım falan filan. Meğersem o taaa asıl çalıştığı yerdeki odasındaki banyoda unutmuş kendisi suçlu ya, üste çıkmak için bana gereksiz tepkiler veriyor. Hiç bişi demeden yattım bende, çünkü uyumadan ararım dedi. Ama aramadı. Sabah msj "Günaydın Hayatım" ben bütün gece uyuyamamışım, adamdaki rahatlığa bak. Yani bana dese ki, unuttum ama bende üzüldüm bir daha dikkat ederim sana karşı zaten mahcubum, konu kapanıcak bende susucam. Ama adam mahcup olmayı bırak birde bana yeter, uzatma bilmemne diyor. Neyse sabahda buna sadece "Günaydın" yazdım. Anlamışmış beni, pireyi deve yapmışım. İyi günler canım sana yazdı böyle cümleleri duyunca nevrim dönüyor zaten. Mahalle arkadaşıymışım gibi. Kaç defa dedim ona, bir değil iki değil sürekli yapıyor. İşine gelmeyince, neyse ben kapatıyorum telefonu, sana iyi günler offf bilmemne...
Bu cümelyi söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu defa kırdı içimdekileri. Öyle bir davranıyor ki benim ona kırılma küsme şansım yok, kırılıp küsersem uzatmış oluyorum oflamaya başlıyor. Ya insan sevdiğine söyler mi bu cümleleri. Sakinlemiştim yine gözlerim dolduKahvaltıdan sonrada aradı, lafı nerelere getirdin yok yere olay oldu falan diyor. Hiç bişi demedim sonra msj atmış "ben seni seviyorum anla bunu artık" falan diye. Beni seviyorsa olay bitmiş mi yani? O zaman o nasılsa beni seviyor diye hiçbirşeyi umursamayalım, saygımızı yitirelim...
Çok uzun yazdım kusura bakma ama ilk defa böyle dolmuşum ben
merhaba kızlar bende 1 yıl 8 aydır nişanlıyım benim gibi uzun süre nişanlı olan varmı aranızda
Eki Görüntüle 536240 kızlar nişanlım yeni ofis açtı ona bu çiçeği ve nazar boncuklu balon gönderdim herkes çok beyğenmiş bakalım o gidince ne yapacak...Bugün biletinide almış canım benm...inşallah tatsızlıklar hep geride kalır mutlu günler bizim olur.........ben çıkıorum ii haftasonları herkese
canım çok üzüldüm gerçekten çünkü bende böyle bişey olsa çok kızardım.ama arkadaşlar da söylemiş bunlar önemli değil sen kendin de demişsin iş dolayısıyla dalgın diye olabilir yani.hem sabahına da normal olarak mesaj atmış
o yüzden üzme o güzel canını inşallah düzelir bu durum
aslında durum düzeldide ben düzelemedim. onca işinin gücünün arasında kameraya geldi ama ben yine huzursuzluk çıkardım. inşallah düzelirim bir an önce
Bu arada hepinize çok teşekkür ederim hanımlar, o kadar dolmuşumki. Başkasınada anlatılmaz sonuçta yarın birgün evlenicem bu adamla. Ama bu forum iyiki var.
Merhaba canım.
Hoşgeldin...
Nişanlımısın sen de?
Canım benimm ne kadar içten yazmışsın çok teşekkür ederim. Valla az önce telefonu aldım elime güzel birşeyler yazayım diye, sonra boşver dedim. Bugünlerde nedense olumsuz olan şeyleri düşünüyorum, birde malum regl dönemine girdim giricem onunda siniri var tabi.
Nişandan 1 gün önce yine bir tartışmamız oldu, bana sarıldı hüngür hüngür ağladı annesinin üzerine yeminler etti kimse olmadığına kimseyle konuşmadığına. İş gereği bir çok ülke görmüş yurt dışından birsürü kız arkadaşı vardı hepsini sildi faceden, Skypeden, telefondan.. Zaten şifresinide biliyorum. Hiç bir zaman telefonunu saklamadı benden, bilgisayarınıda öyle.. Açıklayamayacağım hiçbirşeyim yok, senden gizlim yok diyordu. Bu sayedede öğrendim zaten o mesajları. Bizdede biraz ilgi eksikliği var, ama onun işinden kaynaklı. Mesela facedeki o eski mesajları hala duruyor, onları silmeye ayırcak zamanım yok sen sil dedi. Bende girmem senin hesabına bir daha dedim konu kapandı. Şuanda aramızda gizli saklı yok, yani her haltını biliyorum ama şeytan ayrıntıda gizli işte... Dün gece birçok şey kırılmış içimde, genelde Hayatım diye hitap ederiz biz. Sanki karşımdaki benim Hayatım değil, o yüzden Hayatım demek bile istemiyorum.
merhaba kızlar bende 1 yıl 8 aydır nişanlıyım benim gibi uzun süre nişanlı olan varmı aranızda
yok canım nişanlı değilim daha...
Düşünüyormusunuz?
şimdi askerde zaten... asker dönüşü allah nasip etmişse düşünüyoruz canım.. senin düğün nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?