- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.121
Ben yüzükte değilim ki. İnsanlık hali tamam unuttum dese olay biticekti susucaktım. Ama böyle parlaması beni asıl üzen çünkü ne zaman sevgilinin kızacağı birşey yapsa üste çıkmak için böyle yapıyor. Kavgamızda tartışmamızda elbette olur ama herseferinde bana el olması beni deli ediyor. Bilmiyorum ama ben nişanlıma güvenmiyorum sanırım ne kadar acı birşey değilmi
günaydın yagmurgünaydın krizsavar
krizsavar (adını bilmiyorum) senin gelinligini tahmini ve kesin 2013 gelinleri topiğinde paylastım biliyorsun ben cok begenmiştim seninkine benzer istiyorum
kıs gelini olacak bir arkadasa örnek olması acısından paylastım resmini. nick'ini de belirttim. krizsavar arkadasımızın diyebilgin olsun habersiz iş yapmak gibi olmasın
evet evet o kış gelini benim
çok güzelmiş canım, hatta çok güzel dikmişler, acaba nerden aldın veya diktirdin, benim diktirmeye vaktim yok ama dikiş kalitesinden ötürü farklı modellere bir bakmak isterim
tabi bana yakın bir yerse
güven problemi başta senle alakalı olabilir mi sence? başka insanlara güven noktasında nasılsın? yazdıklarını okudum; fakat çok aklıselim bir şekilde okuduğumu söyleyemem, kafam dağınık olduğu için :) fakat hesaba çeker gibi davrandığını düşündüm. açık arar gibi... lütfen takma konusunda daha dikkatli davran, üzülüyorum görmediğimde, o bizim aşk simgemiz vs desen daha normal bir tepki verirdi bence nişanlın. ya da soru sorarken ne için sorduğunu söyle ki sorgu memuru gibi sorguya tutuyo bu kız beni demesin. ki sen sakinleşene kadar seni sana bırakması da iyi bir şey değil mi? telefonu kapatmamasını ve bir güzel içinden geçenleri söylemeyi, sinirini ve acını paylaşmayı istiyor olabilirsin. kendin tekrar arayıp konuşabilirsin. yazdığı cevaba sadece "günaydın" yazman, "konuşmak istemiyorum" şeklinde yorumlanmıştır ve o da konuyu kapatmıştır. şahsen ben de öyle algılarım. seni zorlamasını istiyordun sanırım; ama karşında her zaman anlayışlı, sabırlı ve ilgili bir insan bulamayabilirsin. kadınlar yaptıklarının tersini ister, anlayışı sanırım o an gerçekleşmiş :) tek kelime günaydın var, adam da konuşmak istemiyor diye susuyor. halbuki kadın konuşmak istiyor, sen ona bakma be adam :)
teşekkür ederim :) ben diktirmeyi tercih ettim; çünkü bu tarz gelinlikler hazır firmalarda pek yok. dikim ve kumaşlar önemli. diktirmeye vaktim yok deme, bir haftada diktiler benimkini :)) ama tabi ben diktirdiğim yerde yaşamadığımı; ama oraya diktirmeyi istediğimi belirttiğim için öyle oldu. sakarya'da seval gelinlik var, orda diktirdim. çark caddesinde, yeri çok basit.
Slm kızlar ben çok yoğunum hala da öyleyim ama sıkıldım çalışmaktan geldim buraya dün akşam gelinlik baktık ben karasız kalmam sanıyordum ama yanılmışım dıştan beğeniyorum gelinliği giyiyorum hoşuma gitmiyor... Hafta sonu tekrar çıkacağız nişanlım ile inşallah kavgasız hallederiz bu işi..
öncelikle çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin..
nişanlımla aslında aynı şehirdeyiz fakat 3 4 aylığına başka bir şehirde çalışıyor şuanda. çalıştığı yerdede sabit kalmıyor, dün için adanaya gittiler toplantıları varmış bugün dönücekler mesela. 1 gün 2 günlüğüne başka şehirlerede gidiyor anlıycan. Dün kamerada konuşucaktık internet çok kötüydü bi kaç dakika gördüm sonra kapatıcaktık zaten saat çok geçti ve çok yorgundu. Bi baktım parmağında yüzüğü yokDaha yüzüklerimiz takılalı 1 ay olmadı. Banyoda unuttum dedi, bende sandımki şuanki kaldığı yerdeki banyoda. Neden çıkartıyosun dedim, banyoda rahatsız ediyor dedi. Çıkarmazsan zamanla alışırsın dedim. Ne zaman banyo yaptın dedim (sabahmı unuttu yoksa odaya geldiğinde duş aldı kamera açmadanmı unuttu diye) yeter diye azarladı resmen, çok uzatmışım falan filan. Meğersem o taaa asıl çalıştığı yerdeki odasındaki banyoda unutmuş kendisi suçlu ya, üste çıkmak için bana gereksiz tepkiler veriyor. Hiç bişi demeden yattım bende, çünkü uyumadan ararım dedi. Ama aramadı. Sabah msj "Günaydın Hayatım" ben bütün gece uyuyamamışım, adamdaki rahatlığa bak. Yani bana dese ki, unuttum ama bende üzüldüm bir daha dikkat ederim sana karşı zaten mahcubum, konu kapanıcak bende susucam. Ama adam mahcup olmayı bırak birde bana yeter, uzatma bilmemne diyor. Neyse sabahda buna sadece "Günaydın" yazdım. Anlamışmış beni, pireyi deve yapmışım. İyi günler canım sana yazdı böyle cümleleri duyunca nevrim dönüyor zaten. Mahalle arkadaşıymışım gibi. Kaç defa dedim ona, bir değil iki değil sürekli yapıyor. İşine gelmeyince, neyse ben kapatıyorum telefonu, sana iyi günler offf bilmemne...
Bu cümelyi söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu defa kırdı içimdekileri. Öyle bir davranıyor ki benim ona kırılma küsme şansım yok, kırılıp küsersem uzatmış oluyorum oflamaya başlıyor. Ya insan sevdiğine söyler mi bu cümleleri. Sakinlemiştim yine gözlerim dolduKahvaltıdan sonrada aradı, lafı nerelere getirdin yok yere olay oldu falan diyor. Hiç bişi demedim sonra msj atmış "ben seni seviyorum anla bunu artık" falan diye. Beni seviyorsa olay bitmiş mi yani? O zaman o nasılsa beni seviyor diye hiçbirşeyi umursamayalım, saygımızı yitirelim...
Çok uzun yazdım kusura bakma ama ilk defa böyle dolmuşum ben
inan ona o kadar anlayışlı ve güvenerek yaklaştımki.. fakat bu sadece yüzük konusu değil, güvenimi sarsıcı şeyler yaptı (ilk çıkmaya başladığımız zamanlardaki bazı konuşmalarını yakaladım facebookta, özellikle böyle şehir dışına çıktığında konuşmaları vardı bi iki yabancı kızla). her defasında onu anlamaya çalıştım, niyeti iyi dedim, o aldatmaz o yapmaz o yalan söylemez.. sözler verdi annesinin üzerine yeminler etti.. benim içimde o dönemler bir iç savaş başladı. diceksiniz ki o zaman neden ayrılmadın.. hep dışardan baktım ilişkimize. geçmişte çok acılar çekmiş, doğru düzgün kimse ne değer vermiş nede sevmiş. yanımda 1 defa çok fena ağladı, beni tanıdığında masum sevginin ne olduğunu öğrendiğini söyledi. sonrasındada ne bir msj yakaladım nede birşey. ama o dönemlerde (benim mesajlardan haberim yokken) bazen gayrı ihtiyari telefonu çalınca mesela, kimmiş diye sorduğumda, bana güveniceksin güvenmiyosan bu iş olmaz diye parlamaları vardı. anlam veremiyordum o zamanlarda. ama kendini suçlu hissediyordu demekki ve o tepkileri veriyordu. şuandada yüzük mesele değil, aklıma bu ve bunun gibi başka şeyler gelior benim. ne yazıkki bu duruma onunda yapacağı birşey yok sanırım. unutmak istiyorum ama unutmıyorumüstüne yüzüğünü unutup başka bi şehre gitmesi benim gözümde diğer kötü hatıraları canlandırdı.ve bugün bende patlak verdi.
Evet haklısın canım.
bÖYLE birşey yakalaman hoş olmamış.
güvensizlik yaratmış ve şimdi de acabalar var aklında.
telefonunu senin önüne bırakıyor mu? yoksa telefonunu saklıyor mu?
Sen karıştırmak istediğinde sinirlenip elinden alıyor mu yoksa rahat mı?
Bunlar önemli sorular canım.
Benim 4 yıl çıktığım biri vardı nişanlımdan önce.
telefonuyla girerdi tuvalete.
çaldı mı söylemezdi kim olduğunu.
herşeyi gizli saklıydı yani. meğer konuştuğu kızlar varmış hep.
ben hissediyordum ama takmıyordum o zamanlar.
ona güvenemiyceğimi anlayıp ayrıldım ondan 4 sene sonunda.
zaten ilgi eksikliği de vardı.
o nedenle iyi gözlemle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?