- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.123
- 798
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.981
hoşbuldummm
amin inşşş
yok henüz belli değil ama yazın olsun istiyoruz
sizin belli mi tarihler ?
hayırlısı olsun canım
benim belli 30martbahar gelini olcam ben
merhaba bende 1 aylık nişanlıyım aralıktada düğünüm var ve bi çok eksiğim var hala zamanında almadım die çok kızıorum kendime
ayyy ne güzellll
hazırlıklar ne durumda
salon falan tutmuşsunuzdur
darısı başımıza inşş
Merhaba kızlar bende yeni nişanlıyım
eksikler bitmiyor kio yüzden kasma kendini sıkma da. evlenince eksik cok cıkıyormus. evlenen herkes diyor zaten.
illahi eksik çıkar ama su bardağım bile yok o kadar eksik yani gelinlikte yok daha ortada ne zmn yapacm bu işleri anlamadm
merhaba bende 1 aylık nişanlıyım aralıktada düğünüm var ve bi çok eksiğim var hala zamanında almadım die çok kızıorum kendime
Hoşgeldin canım Aralığın kaçında düğün...
Kızlar ya nişanlım askere gitcek eksik listesi yapmak istiyorum kış askeri olcak o yüzden üşümesin diye kalın ceket aldım ona bugün , iç çamaşır çorap havlu traş losyonu bıçağı falan alcm diş fırçası macunu alıcam başka ne alınır ?
8 araıkta olacak inş. düğün salonunu tuttuk allahtan ama daha çok yapmam gereken iş var ama tek başıma olunca zorlanıorum bi büyük yok akıl versin şunu yap bunu yap desin
Kriz savar umarım yardımcı olabilirim. Aklıma gelenleri yazdım...
Canım ben kına için bir takım malzemeler aldım ama İstanbulda olduğum için basit oldu Eminönü ne gittim her şey var orda hatta damat bohçasını bile oradan yaptık (nişanda verdik biz)
1 kutu da 100 adet kına var (keseli çiçekli falan) ondan aldım. (200adet aldım)
Kına yakılınca ele takılan güller var kendim ve arkadaşlarım için aldım
mum aldım
Gelin tacı alabilirsin etrafında olan arkadaşlarım için (Ben henüz almadım alır mıyım bilmiyorum)
Bizde çerezi erkek tarafı alır onun için de keselere ihtiyacın olacak. Yada kişi sayısı belli ise değişik aksesuarlar varmış internetten araştırabilirsin ama onun için zaman lazım tabi ki...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Damat bohçası için de benim aldıklarım günlük kullanabileceği şeylerdi onları da yazıyorum:
Pijama takımı ( öyle saten falan almadım bence gerek de yok kullanılmıyormuş çünkü)
2şer adet iç çamaşırı takımı
Traş seti aldım (makinası vardı o yüzden almadım)
Parfüm
Cüzdan, Kemer, Gömlek almıştım
Şimdi de damatlık alacağım
Onun dışında havlu, lif, seccade, ev terliği...
Sanırım bu da bu kadar dı....
bunlar çok güzel bilgiler valla ben izmitteyim işte bakıorum ama çalışıncada zor oluyor kına malzemelerini alsam fena olmayacak ama damat bohçası işini hallettik o aradan çıktı
Teşekkürler tatlım listeye ekledimmboyundan askılı cüzdan alabilirsin dolap kilidi kesinlikle şart sabun ve şampuan olabilir el kremi al bide kışın nöbet filan çok kötü oluyor elleri aklıma başka bişey gelmedi valla
bircancım çok teşekkür ederim bilgiler için. bir de o kına tepsisi oluyor, sepeti oluyor. o tepsinin etrafında mumlar konuyor ama mumlar hiçbir zaman ayakta durmuyor. onunla ilgili yeni keşif var mıdır, bilgin var mı :) damat bohçasını hala hazırlamadım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?