- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.961
elifcim sonuçta evleneceksin, bence al kenarda dursun. evini hayal et, yatak odanı hayal et ve ona göre yavaş yavaş al çeyizlikleri. mesela ben güllü romantik ingiliz tarzı yatak odası diye tutturduğum için her şeyi ona göre almıştım. mutfağına hakim bir renk belirleyip ona göre eşyalar alabilirsin. süre az kalınca insan çok geriliyor. olmadı buharlı temizlik aleti altekstilleri alabilirsin.
Haklısın heyecalı bir durum ya ben de bazen çok heyecanlaınıyorum... İçim kıpır kıpır...
Bindallı demek istemiştim zaten ki giyecekmişsin saçın inşallah bozulmaz canım ama sakın o dakikada panik yapma sakin olmaya çalış hiç bir şey olmaz rahat ol....
ne bileyim içim kaçtı sani aslında mutfak dolabım belli wc banyo seramikleri yapıldı belli renkler ama canım istemiyo:44::44:
ne bileyim içim kaçtı sani aslında mutfak dolabım belli wc banyo seramikleri yapıldı belli renkler ama canım istemiyo:44::44:
kızlar ya bayıldım size krizsavar ve bircan yaaaaaaaa maşallah ne hevesle hazırlanıyorsunuz allah daim etsin mutluluğunuzu darısı en kısa zamanda başıma bizimde düğün tarihimiz netleşseydi bi....Hiçbişey almak yapmak gelmiyor içimden
ben gelinliğimi hayal ettim de kınada ne giycegime karar veremiyorum
yeni gelin adaylarımız balayınızıda ayarladınız mı ne yaptınız
ben gelinliğimi hayal ettim de kınada ne giycegime karar veremiyorum
ayy elif bu kadar olur . benimde eksigim cok hala. gecen magazaya girdim bornoz takımı alacaktım güya elbise alıp cıktım benden adam olmaz
gelinlikin nasıl olacak canım
Eki Görüntüle 534723 kızlar mutfağım bu sadece kenardaki buzlu cam yerine benim ahşap görünümlü tümden camım var terasa açılan koca bir mutfak belki görürde azıcık aşka gelirim:44::44:
canım hatırladığım kadarıyla sen benim gelinliğe benzer bir şey istiyorsun. kınada abiye mi giyeceksin, niye karar veremedin? bindallılar zaten hepsi birbirine benziyor.
mutfak dolabının iç ölçülerini alıp içlerine ne sereceksen onları alıp veya hazırlatıp ser mesela. bak sonra insanın sinirleri bozuluyor. o bile sorun yanien azından hazır dursun dolap. banyo takımları alabilirsin, bak benim hala yok sen sipariş et, gelsin, canın istemeye başlar ondan sonra ki tarih belli olmasa bile muhtemel tarihler her zaman mevcut oluyor.
Merhaba kızlar bende yeni nişanlıyım
merhabahosgeldin
Allah tamamına erdirsin.
düğün tarihiniz belli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?