Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

neler alacaksınız alışverişte canım?

Tek kişilik Baza alacağız, Duşa kabin alacağız bir de aksesuarlar var tablo, saat falan.... Bayrama kadar bunları bitirmek istiyoruz bayramdan sonrası için Gelinlik, kına kıyafeti davetiye vs... onları ayarlayacağız..

oh sen rahat rahat hazırlığını yapıyorsun canım ne güzel. ben damatlığın alımında yanında olamıcam sevdiğimin, ona moralim çok bozuk aksesuarlara bile dalmışsınız maşallah, bir ev var ve onu donatıyorsunuz galiba di mi?

Tabiki hissettik canım benim merak ettim yazdım hatta nerelerde bu kız diye.. Kayınvalidene geçmiş olsun canım 5 dk uzun bir konuşma süresi ya benim iki dk sürüyo

Evet canım evimiz var benim çeyizlerim dışına diğer eşyaları alıp diyer yerleştiriyoruz o yüzden rahat oluyor şimdilik hiç fazladan bir şey almadık yerini belirliyoruz öyle alıyoruz... Benim çeyizleri de 24-25 Kasım da götürüp yetleştireceğiz....

Bizim avantajımız yakın olmak canım ondan herşeyi birlikte alabiliyoruz... Senin üzüntünüde anlıyorum ama((

ne zaman evleniyordun sen canım, unuttum :26: ne güzel kıpır kıpır kalplerle evinizi donatıyorsunuzdur, çok güzel bir şey olmalı

hazırlıklar yavaşladı yine. kına için nasıl hazırlık yapılıyor bilginiz var mı arkadaşlar :26: kına ve damat bohçası hazırlığı kaldı.

Canım kına kıyafetin hazır mı? Ne giyeceksin?
Kına hazırlıkları hepsini girip bir yerden alabilirsin... Hazırlıkları yavaşlatma bayramı stresli geçirmeni istemem...
Sana müsait bir zamanda neler lazım yazacağım.

oyyy oyy maşallah bende uzağım ya sevdiğimden hiç bişey alamak istemiyorum hiç çeyizimde yok a önce markafonide bir kahvaltı takımı beğendim alıyordumki vazgeçtim ve kıyafet aldım..Benden gelin olmaz...

ne zaman evleniyordun sen canım, unuttum :26: ne güzel kıpır kıpır kalplerle evinizi donatıyorsunuzdur, çok güzel bir şey olmalı

8 Aralık olacak kınam da 7 Aralık...Evet çok güzel bir duygu maddi anlamda yetişmeye zorlansakta bütçemizin yettiği kadar almaya çalışıyoruz...

çok mutlu olurum canım. çünkü bu konuda çok cahilim ailemin de pek bilgisi ve ilgisi yok bu konularda. kına kıyafeti derken? bindallı giycem ve gelinliğimi giycem. uzak şehirler olduğu için ve benim memlekette düğün olmayacağı için kınada giyeceğim gelinliği. ama gelinliğimi çıkarırken saçım nasıl bozulmayacak bilmiyorum. mübarek put gibi yapıyor insanı, giymesi dert çıkartması bir dert :26: bayramda gittiğimde de gelinliğimi denemem lazım, kilo almışsam verecek vakit kalsın. 18 gün kalmış, kalan günü düşündükçe kalbim yerindne çıkacak gibi oluyor :18:

kızlar ya bayıldım size krizsavar ve bircan yaaaaaaaa maşallah ne hevesle hazırlanıyorsunuz allah daim etsin mutluluğunuzu darısı en kısa zamanda başıma bizimde düğün tarihimiz netleşseydi bi....Hiçbişey almak yapmak gelmiyor içimden

8 Aralık olacak kınam da 7 Aralık...Evet çok güzel bir duygu maddi anlamda yetişmeye zorlansakta bütçemizin yettiği kadar almaya çalışıyoruz...

önemli olan birlikte ev döşemek. maddiyatı falan boşverin, ne kadara yetiyorsa bütçe. sana da az kalmış, ben seni mart gibi hatırlıyordum. senin de heyecan yapma vaktin gelmiş şekerim

Tabiki hissettik canım benim merak ettim yazdım hatta nerelerde bu kız diye.. Kayınvalidene geçmiş olsun canım 5 dk uzun bir konuşma süresi ya benim iki dk sürüyo

ben de konusma süresini uzatsam uzatsam gene en fazla 3 dk oluyor

ayy elif bu kadar olur . benimde eksigim cok hala. gecen magazaya girdim bornoz takımı alacaktım güya elbise alıp cıktım benden adam olmaz

elifcim sonuçta evleneceksin, bence al kenarda dursun. evini hayal et, yatak odanı hayal et ve ona göre yavaş yavaş al çeyizlikleri. mesela ben güllü romantik ingiliz tarzı yatak odası diye tutturduğum için her şeyi ona göre almıştım. mutfağına hakim bir renk belirleyip ona göre eşyalar alabilirsin. süre az kalınca insan çok geriliyor. olmadı buharlı temizlik aleti al tekstilleri alabilirsin.

al canım al at tarih belli olunca pacalar tutusur o zaman da maddi anlamda zorlanırsın bizzat yaşamış ve hala akıllanmamış biri olarak söylüyorum

inş. en kısa zamanda belli olur tarihiniz

ayy elif bu kadar olur . benimde eksigim cok hala. gecen magazaya girdim bornoz takımı alacaktım güya elbise alıp cıktım benden adam olmaz [/QUOTE]

gerçekten mi benden de olmaz yavru ya hiçbişeyim yok ya ama daha düğün tarihide net değil onun çok etkisi var bende biliyorum sabah sabah 200lira harcadım hiç cnm çeyizlik almak istemiyo..İş yapmakda istemiyo hiçbişe istemiyorum nedense

yeni gelin adaylarımız balayınızıda ayarladınız mı ne yaptınız

benim balayı yılan hikayesine döndü. sanırım hem istanbul'da bir yer hem antalya olacak :44: tam balayı haftası kurum eğitim çıkarmış antalyada. oraya gideceğiz. ben derse gideceğim, bebiş odada oturacak

Haklısın heyecalı bir durum ya ben de bazen çok heyecanlaınıyorum... İçim kıpır kıpır...

Bindallı demek istemiştim zaten ki giyecekmişsin saçın inşallah bozulmaz canım ama sakın o dakikada panik yapma sakin olmaya çalış hiç bir şey olmaz rahat ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…