- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.941
neler alacaksınız alışverişte canım?
Tek kişilik Baza alacağız, Duşa kabin alacağız bir de aksesuarlar var tablo, saat falan.... Bayrama kadar bunları bitirmek istiyoruz bayramdan sonrası için Gelinlik, kına kıyafeti davetiye vs... onları ayarlayacağız..
günaydın kızlarrr bayadır yoktum bilmiyorum eksikliğimi hissettiniz mi ama:44::44: işler yoğun kocişimin annesi hasta dün aradım ilkkez 5 dakika kadar uzun süre konuştuk telde 4 senedirsizler nasılsınız neler yaptınız canlar
oh sen rahat rahat hazırlığını yapıyorsun canım ne güzel. ben damatlığın alımında yanında olamıcam sevdiğimin, ona moralim çok bozukaksesuarlara bile dalmışsınız maşallah, bir ev var ve onu donatıyorsunuz galiba di mi?
Evet canım evimiz var benim çeyizlerim dışına diğer eşyaları alıp diyer yerleştiriyoruz o yüzden rahat oluyor şimdilik hiç fazladan bir şey almadık yerini belirliyoruz öyle alıyoruz... Benim çeyizleri de 24-25 Kasım da götürüp yetleştireceğiz....
Bizim avantajımız yakın olmak canım ondan herşeyi birlikte alabiliyoruz... Senin üzüntünüde anlıyorum ama((
Tabiki hissettik canım benim merak ettim yazdım hatta nerelerde bu kız diye.. Kayınvalidene geçmiş olsun canım 5 dk uzun bir konuşma süresi yabenim iki dk sürüyo
hazırlıklar yavaşladı yine. kına için nasıl hazırlık yapılıyor bilginiz var mı arkadaşlar :26: kına ve damat bohçası hazırlığı kaldı.
Evet canım evimiz var benim çeyizlerim dışına diğer eşyaları alıp diyer yerleştiriyoruz o yüzden rahat oluyor şimdilik hiç fazladan bir şey almadık yerini belirliyoruz öyle alıyoruz... Benim çeyizleri de 24-25 Kasım da götürüp yetleştireceğiz....
Bizim avantajımız yakın olmak canım ondan herşeyi birlikte alabiliyoruz... Senin üzüntünüde anlıyorum ama((
ne zaman evleniyordun sen canım, unuttum :26: ne güzel kıpır kıpır kalplerle evinizi donatıyorsunuzdur, çok güzel bir şey olmalı
Canım kına kıyafetin hazır mı? Ne giyeceksin?
Kına hazırlıkları hepsini girip bir yerden alabilirsin... Hazırlıkları yavaşlatma bayramı stresli geçirmeni istemem...
Sana müsait bir zamanda neler lazım yazacağım.
8 Aralık olacak kınam da 7 Aralık...Evet çok güzel bir duygu maddi anlamda yetişmeye zorlansakta bütçemizin yettiği kadar almaya çalışıyoruz...
Tabiki hissettik canım benim merak ettim yazdım hatta nerelerde bu kız diye.. Kayınvalidene geçmiş olsun canım 5 dk uzun bir konuşma süresi yabenim iki dk sürüyo
oyyy oyy maşallah bende uzağım ya sevdiğimden hiç bişey alamak istemiyorum hiç çeyizimde yok a önce markafonide bir kahvaltı takımı beğendim alıyordumki vazgeçtim ve kıyafet aldım..Benden gelin olmaz...
kızlar ya bayıldım size krizsavar ve bircan yaaaaaaaa maşallah ne hevesle hazırlanıyorsunuz allah daim etsin mutluluğunuzu darısı en kısa zamanda başıma bizimde düğün tarihimiz netleşseydi bi....Hiçbişey almak yapmak gelmiyor içimden
kızlar ya bayıldım size krizsavar ve bircan yaaaaaaaa maşallah ne hevesle hazırlanıyorsunuz allah daim etsin mutluluğunuzu darısı en kısa zamanda başıma bizimde düğün tarihimiz netleşseydi bi....Hiçbişey almak yapmak gelmiyor içimden
yeni gelin adaylarımız balayınızıda ayarladınız mı ne yaptınız
çok mutlu olurum canım. çünkü bu konuda çok cahilimailemin de pek bilgisi ve ilgisi yok bu konularda. kına kıyafeti derken? bindallı giycem ve gelinliğimi giycem. uzak şehirler olduğu için ve benim memlekette düğün olmayacağı için kınada giyeceğim gelinliği. ama gelinliğimi çıkarırken saçım nasıl bozulmayacak bilmiyorum. mübarek put gibi yapıyor insanı, giymesi dert çıkartması bir dert :26: bayramda gittiğimde de gelinliğimi denemem lazım, kilo almışsam verecek vakit kalsın. 18 gün kalmış, kalan günü düşündükçe kalbim yerindne çıkacak gibi oluyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?