Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Güzel canım açık renk olması. Güle güle oturunn...
Evet canım nişanlılık dönemi çok arada bir dönem. Araf gibi :)
Ne tam bekarsın ne de tam evli... :9:

amin canım sagolasın :16::16:

valla bazen biran önce evlensem de kendi kabuguma cekilsem diyorum.bazen de sabrım tükenecek gibi oluyorum,insanlara olaylara karsı.hatta nişanlıma karsı
:27:

evlenince baska dert vermesin Allah :ssz: :1:

Çeyizi için birşeyler alabilirsin canım.
Allah size de nasip etsin sevdiğinle...

amin canım :)

Ben şey düşünüyorum
Bi kutu hazırlayım ona,
kendisi yeni kapandı bi adet güzel bi eşarp armineden falan, bi adet ya pijama takıım ya da iç çamaşır takımı çeyizlik, bi adet şu nişanlı kızların çeyizinde olan ikili ev şeklinde anahtarlıktan,
bitane de çerçeve içinde nişanlısıyla beraber olan bir resimlerini çıkartıp koyayım diyorum nasıl gikir...

BU arada o anahtarlıktan arıyorum arıyorum bulamıyorum nerden bulabilirim...

inşallah canım yaa çok istiyoruz.
neden böyle oluyo acaba iyisin beş dakika sonra allak bullak :)
insan yoruluyo yaa bazen

Erkekler düşüncesiz bir laf ediyorlar.
Biz de sinir oluyoruz ve kafamıza takıyoruz.
Neden böyle dedin diyoruz?
O zaman da ya sen abartıyorsun derler ya da sana birşey söylenmiycek artık derler.
Böylece kavga başlar ve sen beni anlamıyorsunlara dönüşür.
Ve kaos oluşur. :)

O zaman da ya sen abartıyorsun derler ya da sana birşey söylenmiycek artık derler.

:46::46::46::46::46: aynennnnnnn

amin canım sagolasın :16::16:

valla bazen biran önce evlensem de kendi kabuguma cekilsem diyorum.bazen de sabrım tükenecek gibi oluyorum,insanlara olaylara karsı.hatta nişanlıma karsı
:27:

evlenince baska dert vermesin Allah :ssz: :1:

İnan hepimiz öyleyiz canım...
Aminn...
Evlenince de elbet olucaktır sorun ama yan yana olucağımız için çözümleri daha kolay olur inşallah.

Ben şey düşünüyorum
Bi kutu hazırlayım ona,
kendisi yeni kapandı bi adet güzel bi eşarp armineden falan, bi adet ya pijama takıım ya da iç çamaşır takımı çeyizlik, bi adet şu nişanlı kızların çeyizinde olan ikili ev şeklinde anahtarlıktan,
bitane de çerçeve içinde nişanlısıyla beraber olan bir resimlerini çıkartıp koyayım diyorum nasıl gikir...

Güzel olur canımm...
Yapabilirsin bak böyle birşey.

canım markafoni de ara ara kampanyaya giriyor o anahtarlık. :34: ben öyle aldım.istanbulda ikamet eden arkadaslar eminönünde var demişti:31:

Eminönü mü neresinde ise gidip alabilirim :)

Burda ki bütün nişanlı kızlar markafoniyi takip ediyorum ama bayadir yok kampanya falan, istanbulda nerde varsa gidip alabilirim:)

Ben şey düşünüyorum
Bi kutu hazırlayım ona,

çok iyi fikir bence güzel düşünmüşsün canım:)

aynen öyle yaa ben çok yoruldum artık en çokta ayrı olmak hasret çekmek yordu beni o yüzden fazla takmıyorum kafama.bişey olduğunda sorun etmiyorum kendimi tutup:)öyle daha iyi oluyo sanki tabi tutup tutup patlamazsam bi gün

benim hiç bi fikrim yok yaa ama sanki bilmiyorum nerde yaşıyosun da ben bi ara takı satan bi yerde görmüştüm böyle taşlısı falan vardı diye ama inşallah bulursun istediğini :)

İstanbul canım ins bulurum yarın eminonunu talan etmeyi düşünüyorum

aynen öyle yaa ben çok yoruldum artık en çokta ayrı olmak hasret çekmek yordu beni o yüzden fazla takmıyorum kafama.bişey olduğunda sorun etmiyorum kendimi tutup:)öyle daha iyi oluyo sanki tabi tutup tutup patlamazsam bi gün

evet canım takmamak lazım.
Kendine edersin çünkü.
Kitap aldın mı canım?

Günaydın Kızlar.... Nasılsınız bakalım.

Bizim bir Elif'imiz vardı nerelerde acaba en son hasta idi ama iyilşemedi mi acaba?

Back