Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

gerçekten de komik işte ne kadar can sıksa da komik yanlarına bak sen kafanı yorma hiç öyle insanlarla :) evlendikten sonra aynı yerde mi yaşayacaksınız peki

Yağmurcum valla çok şaşırdım.
Hele ki kullanılmış ürün gittiğini ilk kez duyuyorum. Çok ayıp yaa...
Ukala insanlar.
Sinir oldum.
Uzak dur sana tek tavsiyem bu.
Keşke böyle olmasaydı.
Ama bunlar iyice abartmışlar.

ehh ne güzel canım.
Ev için beraber alışveriş etmek zevklidir eminim.
Allah bize de nasip eder inşallah.

İzin konusu nedir canım?
Aranızın düzelmesine sevindim.
Hepimizin arası aynı anda bozulup aynı anda düzeliyor burdaki kızlarla.

evet aynı zamana denk gelmiş hakkaten ama bizim hiç belli olmuyor birden bozulup düzeliyoruz:) sanırım ayrı olduğumuz için de etkileniyoruz biraz.ya bayramdan sonra nişanlımın yanına gitmek istiyorum gerçi gönül hep birlikte olmak ister elbet ama şimdi nişanlım çalışıyo gelmesi zor artık işte konuşuyoruz sen gel falan diyo o da bende gitmek istiyorum ama babamın izin vermeyeceğini de biliyorum ama nişanlım çok ümitli izin verir diyo

İnşallah görüşürüsünüz canım.
Beraber olmak iyi gelicektir size.
Valla bizim de ne zaman atışırız barışırız belli değil.
Dalgalı kur gibiyiz.

Yagmur_only yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun diyorum ve onlara da yuh diyorum ya nasıl insanlar ki öyle...
Buradan anladığım kadarı ile senin aileni kendilerinden daha üstün görüyorlar ve çekemiyorlar ondan da kıskançlarına hiç bir şey yapmadılar herhalde .. çok sinir oldum canım ya....

valla oyle canım..
bunu dile getrdigimde nişanlıma(ki o kadar sinirlendım yoksa hiç soylemem)
annesine soylemiş olacak ki ilk defa beni o zaman aradı..şaşıormıstım ben de arıyor diye..
meger bunun içinmiş..
ee kızım maskara kuru mu cıktı??
evet dedim..diğerlerini soylemeye gerek duymadım...
ee neymiş aldıgı kadına demiş ki rezil oldum mahcup oldum bilmem ne..
kadın da agzı acık kalmıstır kurumustur demiş..
bana anlatıyo bunları..
kızım sen gel yenisini alırız diyor..
ee kardeşim kör müsün diyecegim olmayacak...
hiç mi bakmadın aldıklarına??
bir de hepsi avon urunleri..
zır cahil bilir avonun jelatınsız urun satmadıgını...
yaa gunahını almak gibi olmasın da kızlarının urunlerini koydugunu dusunuyorum..

ehh ne güzel canım.
Ev için beraber alışveriş etmek zevklidir eminim.
Allah bize de nasip eder inşallah.

Bizimkinin keyfi yerinde ise zevkli ama gergin ise yanına yaklaşılmıyo bakalım yarınki durumuna bağlı olarak hareket edicem... az önce aradım müşterisine kızmış telefonu bir açtı zehir gibi hiç bir şey söylemedim akşam konuşuruz dedim ve kapadım telefonu ..:.

allah heopimizin yardımcısı olsun canım..
aynen kendilerini ustun goruyorlar..
istemeye geldklerinde surat on karıs..
neymiş hastaları varmıs..
iyi de kardeşim sen ogluna kız ıstemeye geliyorsun..
yeri degil o suratın..
hastanı bırakıp geldiysen ogluna odaklanacaksın..
bir de boyleee yerden tavana kadar bi bakış atmalar..
iyyyy nefret ettirdi kendinden..
kurban olsunlar benim aileme..
asıl ben kucuk goruyorum onları..

Yazdıklarını okuduğumda bende öyle tahmin ettim kesin kızlar falan toparlayıp verdiler at zaten onları boşver...

Yazdıklarını okuduğumda bende öyle tahmin ettim kesin kızlar falan toparlayıp verdiler at zaten onları boşver...

yok atmıyorum..geldklerinde gostermek için...
belki azcık utanırlar..
gecen gun bu dogum gununde aramama mevzuusunu konusuyorduk nişanlımla..
bn de endşeliyim dedim ben ailemden uzak olacam dedim..bana niye boyle soguk davranıyorlar dedim..
o da endşelenmek için erken dvranıyorsun..ilerde boyle olmayacagını goreceksin dedi..
buradayken sana karsı ters bişeylkerini gordun mu dedi..(daha ne kadar goreceksem artık)
ben de yok ddim artık ne diyim..bıktım cunku soylenmekten..
ben de dedim ki yakından herkes iyidir..uzaktayken asıl yapmak onemlidir dedim.
ben uzaktayken yapacak ki bana ne kadar deger verdigini gorecem ben dedim..
ilerde boyle olmayacagını goreceksın dedı..
iyi de gorunen koy klavuz ister mi kızlar?

evet canım olabilir belki kızlarının ürünlerini koymuşlardır.
Garip insanlar cidden.
Bakalım onların evine gidince neler olcakk?!

Merhaba nişanlı kızlar :)

BEn nişanlı falan değilim ama erkek arkadaşımın kız kardeşi benden bir yaş küçük 18 yaşında geçen ay nişanlandı,

kendisini çok severim aramız çok iyidir, ailesinden bi onunla çok yakınım birdi bitane daha kardeşi var erkek arkadışımn bide onunla..

Şimdi bi kere dışarda görüştüğümüzde kendisi bana ufakta olsa bir hediye almıştı..

Bende onun ablasına çok güzel bi hediye yapmıştım ablasının çocuğu olmuyordu tedavilerle oldu, çok sevindiler falan, bende işte bebek için kapı süsü bebek şekerleri sepetleri tülleri bi oda bütün süsleri paket yapıp vermiştim. Sağolsun ailesi falan çok beğendiler teşekkür ettiler..

Konu uzadı ama sorum şu bende nişanalana kız kardeşine ne hediye alabilirm..

Düğünü şehir dışında evi de şehir dışında gidemiycem ikisine de

Ben çok değişeceklerini sanmıyorum.

İnşallah canım. Güle güle kullanın.
Ne renk tercih ettin?
Tabiki zaman zaman sorunlar olucaktır ama çok sık olmasın yeterki ve kafam rahat olsun canım bunu istiyorum.

krem tonları tercih ettim canım. masam da ahsap uyumlu olsun diye. oturma odası da acık gri.

umarım kafan rahat olur- oluruz nişanlılık dönemi cidden stresliymiş

Çeyizi için birşeyler alabilirsin canım.
Allah size de nasip etsin sevdiğinle...

krem tonları tercih ettim canım. masam da ahsap uyumlu olsun diye. oturma odası da acık gri.

umarım kafan rahat olur- oluruz nişanlılık dönemi cidden stresliymiş

Güzel canım açık renk olması. Güle güle oturunn...
Evet canım nişanlılık dönemi çok arada bir dönem. Araf gibi :)
Ne tam bekarsın ne de tam evli...

yagmur yasadıklarını okudum. görünen köy klavuz istemez .ben degiseceklerini sanmıyorum kayınvalidenin.

Allah sabır versin.sen nişanlınla iyi ol, digerlerini geri planda tut biraz. ne kadar dile getirsen de değişmez birseyler bu sefer nişanlında tepki gösterebilir.

sana nasıllarsa sen de öyle ol. fazla samimi olmak iyi degil cidden. ben de yasadım. biraz mesafe daha iyi oluyor

Ay bu erkekler hep böyle canım.
Konuşmamakla iyi yapmışsın yoksa bi de sana çatardı akşam saati. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…