- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.861
eveeeett cok heyecanlıyııııımmm
vallahi kaynananım has yuzune hayran degilim ama..
sevdicegimin yanında olcam ya yeter bana..
bu arada kızlar kaynana hanım dogumgunumde bile aramadı beni...
çok güzel yaa tadını çıkarmaya bak canım dediğin gibi kaynana hanımı kafaya takacak kadar gereksiz zamanın yok :) aranız iyi değil sanırım kayınvalidenle
çok sevindim senin için yaa :) datısı benim başıma olsun bayramda değil ama inşallah bayramdan sonra izin çıkar bana da
sevindim senin adınasorunlarınızı cözmenize umarım bir daha yasamazsınız.
benim de güzel ve yorucu gecti haftasonummobilyalarımızı aldık mutluyum Allah kullanmayı nasip etsin
selam kızlaaaarrr
12 ekim dogumgunumduuu:)) kutlamıssınız burda da teşekkür ederiiiimm
birkaç gundur gıremedım kızlar..goremedim gununde...
nişanlım o gun cok sevındırdı benii..gecen sene yapamadıgı seylerin telafısını yaptı..
kargoların biri gitti biri geldi
ilk once hediyesi geldi...,
sonra bi kaç saat sonra beyaz güllerim
sonra yine kapı çaldıı vee ustunde nişan resmimizin yapılı oldugu resimli bir yaspasta geldiiii
hediye ve ciceği bekliyordum ama pastayı beklemiyordumçok sevindim...
face e de cok güzel bişey yazmışş..
unutulmaz oldu o gun benim için..
tabii farklı sehirlerde oldugumuzdan iş arkadasımla organize olmuşlar
sonra aksama dogru da iş arkadaslarım surpriz yaptılar..pasta almışlar..kutladık..
patronum bile bana pasta almışhuysuz biri olmasına ragmen bunu yaptı ya..cok sasırttı benı dogrusu..
çok güzel bir gun gecirdim..
akşamına da tum sevdiklerimle beraber evde güzeell bir yemek yedik..
bir tek sevdiceğim yoktu yanımda..
biraz da hüzün vardı..babaevınde son dogumgunumdu o gun..
canım aslında benım boyle oldugumu kendı bilmiyor..
cunku yaptıklarından karsısındakinin kırılabılecegını anlayamayan biri kendisi..
ben de ses etmiyorum..
beni normal gunde aramaz..ama cuma gunu aramasını bekledim yanii ne yalan soyleym..
amcamlar neler yapıyor gelinlerine ki kız da yapılacak biri degil..
aramaz sormaz evlerine gitmez..yolda gorse gelp opmez konusmaz..
ne bilm dogum gununde pastalarını içeceklerini hedfiyelerini alıp gittiler kız evıne..
ben kimseden hediye beklemedim..
istedigim kuru bir telefondu...
insan kırılıyor ne bleyim..
nişanlıma dedim bundan sonra bana nasıl olurlarsa ben de oyle olacam..
sessiz kalıyorum diye mi yapıyorlar yok sayıyorlar beni dedim..
illa cirkef mi olalım dedim..!!!
aman yaa o da düzeltecegıne soz verdi..
ama hala arayan soran yok
aman daha iyi..benden yana beklenti içerisine grmesinler artık..
onlar soguksa ben buzdolabıyım artık!!!
anladım canım haklısın tabi sonuna kadar.hani bazı insanlar huyları gereği mi diyeyim yetiştirilme tarzı mı diyeyi bilemedim hani biraz soğuk olurlar ama en kötü ihtimal öyle olsa bile senin doğumgününde bi araması lazım.ki sende zaten iyi niyet mi kötü niyet mi anlıyosundur
Ben de iyiyim canım bayram temizliği yaptım bu hafta da görüşmedik hiç çıkasım gelmedi regl olmuştum ağrım da vardı o da cumartesi geldi 1 saat falan oturduk sonra gitti.....
evet canım yaa inşallah çok istiyorum gerçekten.senin için de çok mutlu oldum düzeltmişsiniz nişanlınla arayı.allah bozmasın canım :)
eveeeett cok heyecanlıyııııımmm
vallahi kaynananım has yuzune hayran degilim ama..
sevdicegimin yanında olcam ya yeter bana..
bu arada kızlar kaynana hanım dogumgunumde bile aramadı beni...
canım aslında benım boyle oldugumu kendı bilmiyor..
cunku yaptıklarından karsısındakinin kırılabılecegını anlayamayan biri kendisi..
ben de ses etmiyorum..
beni normal gunde aramaz..ama cuma gunu aramasını bekledim yanii ne yalan soyleym..
amcamlar neler yapıyor gelinlerine ki kız da yapılacak biri degil..
aramaz sormaz evlerine gitmez..yolda gorse gelp opmez konusmaz..
ne bilm dogum gununde pastalarını içeceklerini hedfiyelerini alıp gittiler kız evıne..
ben kimseden hediye beklemedim..
istedigim kuru bir telefondu...
insan kırılıyor ne bleyim..
nişanlıma dedim bundan sonra bana nasıl olurlarsa ben de oyle olacam..
sessiz kalıyorum diye mi yapıyorlar yok sayıyorlar beni dedim..
illa cirkef mi olalım dedim..!!!
aman yaa o da düzeltecegıne soz verdi..
ama hala arayan soran yok
aman daha iyi..benden yana beklenti içerisine grmesinler artık..
onlar soguksa ben buzdolabıyım artık!!!
ya bizde bu olay cok buyuk bir ayıptır!!
gelin kız dogum gununde aranır hedıyesı verilir..
hoş bunun adetle de ilgisi yokki..
dedigim gbi bn bir telefon bekledim sadece...
bakalım bayramda ne yapacaklar?
cunku bayramda bır hedıye alınır gelin kıza..
biz nişanlıma aldık bayram hediyesi..
gorup utansınlar dıye!!
Amin canım inşallah..
Sizin aranız nasıl?
Evdemisin 2 gündür?
Neyse yazdıklarını okudum canım takma kafana.
Her zaman herşey mükemmel olmuyor.
Demekki düşüncesiz insanlar yapıcak birşey yok.
Sen de ona göre değer verirsin olur biter.
evet canım insan reglyken kendini kötü hissediyor. Dışarı çıkmam ben de ilk 2 günü...
Olsun gene 1 saatte olsa görüşmüşsünüz.
Eee zaten yakında hiç ayrılmıycaksınız. :)
kızlar çıldıracam artık..hani bazı seyler nişandan sonra anlasılırmıs ya..maalesef ben de gormus oldum onu bu hafta sonu işstanbula gittik ailemle beraber.hem kayınvalidemlerin davetine icabet hem de nişan olaylarını halledelkim konusalım die.neyse efenim tarihe karar verildi.sonra alısverişe nerden cıkalım die sordu k.v.biz de farketmez ankara da olur istanbulda dedik hani biz idstanbuldayken cıkabiliriz gibisinden..nese sonra ankaraya gelecekler ordan cıkacaz falan..neyse efendim birden kadın basladı ben kızımı evlendirdim valla kimseden bişey istemedim.herseyi kendim aldım.nişan kıyafetlerini kına kıyafetlerini falan..nese nişanlımın hatrı var dedim ben sustum lakin annem cok sinirlendi..beni çekti kenara biz magduriyetimizden mi istiyoruz dedi..resmen kucuk dustuk orda..annem de yazık benle nişanlım zor durumda kalmayalım dşye sustu..bu defa niaşnlım bile sinirlendi bası agrıdı ayy gulsemmi sinirlensemmi bilemedim.o bile annesine kızdı..sonra tutmus bana dişoki kv nişanda uzun guzel bir elbise al bir kere giycegin bişe olmasın bikaç defa giy..allahım ben kendime mudahale edince sinir olurum..uzun alcaktım şimdi inadına kısa alcam dedim nişanlıma..yani guzellikle konussa bana evet tabii ki yardımınızı isterim derim..ama boyle herseye mudahale olmuyoki..daha şimdiden gelinliğe bile mudahale etmeye basladı..ben onu duz straplez istiyorum..daha onu bilmeden ona da mudahale etti hamamdan havlu sarınmıs gibi oluyomus onlar..allahıııımmmm şimdiden boyleyse ilerde nabacam ben yaa ............
merhaba kızlar..nişanlandım sonunda bitti...cumartesiydi nişanımız bazı seyler dısında iyi gecti şukurler olsun..
ama moralimi bozan seyler de oldu tabii ki... ornegin nişanlımlar istanbuldan gelecekler ve tam nişan saatinde geldiler misafir gibi iyi mi sabahtan beri arıyorum ordayız burdayız geziyoruz..bir aradım ki nerdelermiş tahmin edin..ankaraya gelmişken anıtkabiri gezelim demişler..çok sırası ya gezmenin
neyse efendim geldiler..misafirin yapmadıgını yaptılar..ne bir seye yardım ettiler..ne de elerini surduler..
bir de baktım ki annecimle babacım dısarda masayı sandalyeyi kuırarken etrafı suslerken elerine almıslar cekirdegi
çıt çıt cekirdek çitliyolarlar...yerlerinden kalkmadılar..
neyse saolsunlar bir bohca getirmişler..adettendir millet dagılınca bakılır..
makyaj urunleri koydugu kutuyu bir actım ki......gormez olsaydımm...kullanılmış urunler
maskara bitmiş..ruj kabının markası silinmiş ve artık ruj namına bişey kalmamıs içinde..bu hakaret degil de nedir kızlar?
amcam o kadar kosturdu yazık oturmadı bile...ayy dedim amcam da cok yoruldu dedim..kaynanam ne dese begenirsiniz?
e yorulacak tabii olması lazım boyle seyler...ee madem olması gerekiyoprsa azcık da sen yorulsaydın sadece benim nişanım mıydı???
cekirdek çitleyecegine dünürüm yapılcak bişey varsa yardım edelim deseydin mesela???
annemden suyu isteyecegine sen misafir degilsin kalkıp alsaydın mesela??? hos misafir bile yapmadı onun yaptıgını!!
kızlar soruyorum şimdi size ben ne yapayım??nişanlım da bunaldı artık ailesinin davranıslarından ve arada kalmaktannn
ben de boyle konusunca iyice daralıyor..off ne yapacam bilmiyorum..
canım benim üşenmeden uzunca cevap vermişsin teşekkür ederim..
oyle garip bir aile ki inan akıl sır erdiremiyorum..
ben onlar sehir dsından geliyorlar die fazla gezmesinler diye onceden sectim begendim..ki biz istanbula onlara geldiğimizde de benim onceden cıkıp begeneceğimi biliyorlardı..hatta kendileri soylediler bunu...
ben sectim ayırttım kaporasını verdim..nişanlım gelicek alacaz beraber..
ankaraya inene kadar basının etini yemişler..benim burdan bakmam olurmuymus..onlar almalıymıs..
tamam alın da bana bunu neden son dakikada soyluyorsunuz??ben ayırttıktan kaporamı verdikten sonra??
inanırmısınız aldıgım iç çamasırları eniştesinin dilindeydi!!
benimle telefonda konustu neymiş kızım senin ordan alman abes olur buradan alınması daha makuldur!!
sanane benim aldıgım iç çamasırından!!!yorum yapmak bir erkegin harcı mıdır bu konuda???
teyzesi soylese bir nebze sinirlenmyecegim..ama eniştesine ne??????????
kızlar uzun oldu ama bu benım actgım bir konu..
simdi soyleyın hata ben de mi?
hakikaten cirkef mi olmk lazım??
sadece cumartesi günü ailemin yanına gittim geldim canım zaten diğer günler hep evdeyim.
aramız iyi düzeltiyoruz iyice dün sabaha kadar konuştuk ama iyi oldu.
bu aralar izin konusuna çok takıyorum kafayı bakalım ne olacak.
keşke böyle olmasaymış ama senin bi suçun yok canım hiç birinde de o yüzden kafaya takma boşver sen nişanlınla iyi olduktan sonra kimse umrunda olmasın.o değilde şu anıtkabir olayına çok güldüm yaa yuh dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?