Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

3 hafta sonra hiç ayrılmıycaksınız canım. Öyle düşünürsen mutlu olursun.
Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Yağmur_only nin bugün doğumgünüydü.
Doğum günün kutlu olsun...
İnşallah sevdiğinle güzel bir gün geçirirsiniz.

Slm kızlar çok şükür bu haftayıda bitirdim bugün daha da yoğundum ama hepsini hallettim.

Krisavar yatak odan hayırlı olsun nışanlınında kuruluma şahit olmasa sevindim çok istiyordun çunkü içinde kalmadı Gitmesine üzülme 3 hafta kaldı ömür boyu birlikte olacaksınız inşallah...

Elif bugün daha çok hastalandı sanırım bugün hiç gelmemiş ((

Evt bugun yağmur'un doğum günü idi nişanlısı bir şey yaptı mı acaba canım "doğum günün kutlu olsun nice senelere tabiki sevdiklerinle..

Merhaba canım...
İyi haftasonları dilerim.

merhaba kızlar nasılsınız benim nişanım da yeni oldu yetiştirebilirsek eğer düğünümde mayıs gibi olacak :) mobilyalara bakmaya başladık bellonadan almayı düşünyorum renk konusuda kararsız kaldık beyaz olsa zorlanırmıyız diye sizler ne renk tercih ettiniz yada ediyorsunuz

Kızlar gelen olursa yazsın.
Neler yapıyorsunuz?
Haftasonu planlarınız nelerdir?
Ben bugün dışarıdaydım.
Nişanlım sürekli ters bana karşı, herkese karşı...
Neye ne zaman kızıcağı belli olmuyor.
Açıkçası bu durum beni uzaklaştırmaya başladı.

hayırlı uğurlu olsun canım.
Beyaz toz göstermez, eve ferahlık verir.
Ama lake tercih edersiniz dikkatli kullanmanız gerekir. çabuk çiziliyor ve sıcak birşey koymamak gerekiyor üstüne.
Tabi bunalr koltuklar için demiyorum.
Koltuklardada beyaz tercih etmeyin bence.
Leke tutmaz kumaş olsun ayrıca.

kızlar bende yeni nişanlıyım nasipse yaza yada seneye bu zamanlara düğünümüz olucak. öğreneceğim çok şey var sizlerin deneyiminden :/

Hoşbuldum, teşekkür ederim :) Size akıl danışsam ? Dedim ya daha yeni nişanlıyım. Nişanlımın ailesi de başka bir şehirde. Bayramda bir iki günlüğüne gidelim diyoruz ( nişanlım ve ben) kayınpederim nişandan sonra davet etmişti. Fakat dışardan bakıldığında yanlış anlaşılırmı diye çekiniyorum. Yeni nişanlı kız daha 1 ayı dolmadan kayınpederinin evine kalmaya gelmiş diye laf çıkar mı acaba :/ ailesinden böyle birşey beklemem ama eş dost, elin ağzı torba değil ki büzesin. Çok kararsız kaldım..

canım ben hep evdeyim yaa aynı temizlik yemek bulaşık.nişanlınla konuştun mu peki bu konuyu o ne diyor?

öncelikle hayırlı olsun canım. benim de düğünüm mayıs haziran gibi ve benim kafam da da hiç birşey yok bi başlanırsa hazırlıklara artık o zaman karar vereceğim

Eğer ailen izin veriyorsa kimin ne dediği önemli değil bence canım.

canım ben hep evdeyim yaa aynı temizlik yemek bulaşık.nişanlınla konuştun mu peki bu konuyu o ne diyor?

Anladım canım. Kolay gelsin.
Ben onu hep uyarıyorum ama o farkında değil.
Beni pat diye kırıyor ve yüzüm düşüyor bir anda.
Telefonda bugün gene yaptı.
Müşterisi gelmiş. dedim içeridemi dışarıdamı oturdu?
Yeni bir iş olduğu için insan merak ediyor.
Bana mantıksız sorular sorma dedi. ne farkeder nerde oturduğu diye beni tersledi.
Ben bu konuşma tarzından rahatsız oluncada beni suçladı.
Pişman oldum seni aradığıma dedi.
Ben de arama o zaman bir daha dedim.
Bu mesajdan 2 saat sonra aradı ama açmadım telefonu.
Her gün her gün dayanamıyorum.

tugcecim isyerinde sıkıntısı mı var acaba nişanlının.? gecen aynı tarz konusma bizde de oldu. onun işi de yogun benim de. bazen gün icinde 5 dk sadece konusuyorz. birden bu tarz laf etti.
ben de senden soguyorum bunu basarıyorsun dedim. o gün o yogun insan 2 kez işyerime geldi. üzülüyom yapma diye. sonra uzun uzun konustuk.suan sükür sorun kalmadı.

hayırlı olsun canım. sana taze taze bilgilerimi sunayım. benim de düğünüm yakın artık son arastırmalardayız biz de. beyaz tercih etme derim.calısan bir bayan olsan da ev hanımı olcak olsan da. evi ferah gösterdigi kesin ama onun temizliği mafeder insanı. ayrıca silinebilir ve leke tutmayan kumaş tercih etmeni öneririm. nano teknoloji sayesind nano kumaşlar var. ben öyle alacagım. ( ev ferah olsun diye acık bej tonları olacak )

yemek masamı beyaz alcaktım ondan da vazgectim sonucta 1 -2 aylık birsey değil. ileride coluk cocuk olcak. misafirin olcak cocuklu. beyazla mücadele her zaman zorlayıcı olur.

hosgeldin cnm nişanlının ailesi ile senin yaşadığın sehir fazla uzak değilse 4-5 saat ten fazla değilse ben kalma derim. bu benim sahsi fikrim. kim ne demiş etmişten ziyade. ben rahat edemezdim. senin icin sıkıntı yoksa sorun yok canım

hosgeldin cnm nişanlının ailesi ile senin yaşadığın sehir fazla uzak değilse 4-5 saat ten fazla değilse ben kalma derim. bu benim sahsi fikrim. kim ne demiş etmişten ziyade. ben rahat edemezdim. senin icin sıkıntı yoksa sorun yok canım [/QUOTE]

5 saat falan sürücek yol. nişanlımla beraber gidicez 1 gece yada 2 gece kalıp döneriz dedi. ilk gün kurbanla uğraşırız pikniğe falan gideriz, diğer günde şehirde sahilde gezeriz dedi. ertesi günde beraber döneriz dedi. el ne der durumunu ona söyledim, ben düşündüm onları sen rahat ol dedi. kayınpederimin babamı arayıp izin istemesine kaldı iş artık.

Bu arada, yörelerimiz çok farklı onlarla. Bizim adette gelin kıza koç gidermiş, koç olmazsa bile 1 bilezik bayramda takılırmış. Bunu ona söylemelimiyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…