- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.741
geçmiş olsun elif
ballı süt getireyim mi sana
canım sıkma canını. bugün gelmezse yarın gelir o senin
insan biran önce elinin altında olsun istiyo dimi
[video=youtube;osTFHGl-cvo]http://www.youtube.com/watch?v=osTFHGl-cvo[/video]
armağanım olsun hepinize...
Krizsavar bende bayılıyorum bu hatuna şimdi dinledim teşekkürler.....
Elifçim çok çok geçmiş olsun canım...
Ben yine yoğundum ve şu an evde işlerimi bir kısmını yapmaya çalışıyorum çok sıkıldım bu hafta bitse de şu yoğunluğu atsam üzerimden ya....
Neyse kızlar kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar...
Nişanlımı kardeşi bayramda İstanbul'a çağırmış.
O da gitsemmi diye düşünüyor.
Ben de uçak biletlerine baktım.
Ama kesin değil.
Nedense içim burkuldu.
Bir de tüm masrafları yaklaşık 1 milyarı bulur herhalde.
Hem borcu var mimara ve babaannesine hem de evlilik için para biriktirmiyor tabi daha.
Ondan biraz buruklaştım herhalde.
Annem karışma istiyorsa gitsin dedi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ama kesin değil.
Nedense içim burkuldu.
Hem borcu var mimara ve babaannesine hem de evlilik için para biriktirmiyor tabi daha.
Siz ne düşünüyorsunuz?
slm. canım bu konuda bir şey söylemek istemiyorum açıkçası kararsız kaldım. Tamam gezmek kafa dağıtmak onunda hakkı ama masrafı da çok olacaksa aslında bunu onun düşünmesi ve öyle karar vermesi lazım.
canım bence de annen doğru söylemiş ne karar verirse versin yanında ol derim.tamam çok masraflı olur belki ama ona da iyi gelir hem.bakarsın belki de gitmek istemez.
Krizsavar bende bayılıyorum bu hatuna şimdi dinledim teşekkürler.....
Elifçim çok çok geçmiş olsun canım...
Ben yine yoğundum ve şu an evde işlerimi bir kısmını yapmaya çalışıyorum çok sıkıldım bu hafta bitse de şu yoğunluğu atsam üzerimden ya....
Neyse kızlar kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar...
Ama kesin değil.
Nedense içim burkuldu.
Siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar dün yatak odası takımımızın kurulumunun bir kısmına nişanlım şahit olabildi, yarısını göremedi ama olsun. evin büyük kısmı tamamlandı gibi. stresim azalmaya başladı :) ama onun gitmesi gittikçe daha çok üzüyor beni, çocuk gözüme gittikçe daha tatlı görünüyor, ayrılasım gelmiyor
canım sevndm hiç yoktan iyidir bence..... nereye gidiyor ki kocişin
kuzu günaydın ben bu konularda pek anlayışlı değilim sanırım senide yanlış yönlendirmeyeyimBelki şunu söyleyebilirim sana direk gitme değilde ona uygun zamanda çok masraf olduğunu sanki şu an farklı önceikleri olması gerektiğini uygun bir dille söylersin
günaydın arkadaşlar...
tuğçe bu tarz konularda fikrimi dile getiriyorum, ama çok istiyorsa tamam derim. davranış şeklim budur. ilişkilerde müdahaleci olmak yıpratıcıdır ve sevgi yok edicidir. yanlış hatırlamıyorsam erol göka'nın aşkla ilgili bir röportajını okumuştum. bu çağda birbirini sevdiğini iddia edenler sürekli birbirlerini manipüle etme, müdahale etme çabasındalar. aşık insan bunu yapmaz, gibi cümleler vardı. hani hep bahsederiz ya, olduğu gibi kabul etmek... senin şu olayında bir durum var kişisel bir müdahale yok. durumdan hoşnutsuzluk var sadece. bu bakımdan bir nebze bu cümlelerin içeriğine dahil değil ama yine de dikkat etmekte fayda var. düşünceni bilsin, gerisi ona kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?