Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

teşekkür ederim fikirlerin için deriyi silmek daha pratik olur evet haklısın. baza beni de cezbetti.fazlalıkları koyar gecerim sağol. yüzde 95 o modeli alacagım o zaman ben . bi yatak altı temizliği zor olcak ama olsun

hmm bilmiyordum .bende bi arastırayım.

selam kızlar benim 5 günüm kaldı
ve kısa zamanda bir çok hazırlık bitiyormuş gerçi halen eksiğim var ama oda biter inşallah
şimdi bende hüzün var hemde fazlasıyla sevdiğime kavuşma heyecanı beni sarsa bile ailemden ayrılacağım diye öyle çok üzülüyorum ki tam 18 saatlik bir mesafeye gelin gidecem nasıl dayanacam bilmiyorum

Slm kızlar bugün çok yoğundum o yüzden hiç giremedim yazdıklarınızı da okudum Elifçim HARİKAA görünüyorsun allah mutluluğunu daim etsin kiloyu da takma çünkü sen kilolu falan değilsin gayet hoşsun

Canpare ve dolgun_pudra hoşgeldiniz...

Kızlar maddi zorluklar her yer de var biz de herşeyi kendi çabamızla yapıyoruz bazılarını almıyorum düğünden sonra alırız diye siz de öyle yapın.... Herşey yoluna girer yeter ki umut olsun :)))

Hayırlı olsun canım çok az kalmış benim daha iki ay var ama ben bile şimdiden çok üzülüyorum ve bizim sadece 1 saatlik mesafe de annemler ama yine de bazen çok korkuyorum...

kızlar herşey iyi gidiyor derken birden olaylar çıkıveriyor. yanlış anlamalar darılmalar falan nedense hiiiç engellenemiyor.

annem bir yandan kayınvalidem bir taraftan. Allahtan nişanlıcığım çooook iyi. hallediyoruz sorunları.

Hayırlı olsun canım çok az kalmış benim daha iki ay var ama ben bile şimdiden çok üzülüyorum ve bizim sadece 1 saatlik mesafe de annemler ama yine de bazen çok korkuyorum...

benim evimde arka sokağımızda ben bile korkuyorum:44:

ama geçici bir süreliğine. 1 yıla kadar atamamız olur ve başka diyarlara göç ederiz. evliliğe alışmam açısından evimin yakın olması iyi oldu galiba benim içinn.

hoşgeldin canım...
evet nişanlılıkta olabiliyor böyle şeyler.
nişanlının idareci olması çok iyi.

oyy oyyy kuzum benim kıyamam bende senle aynıyım 18 saatlik bir yere gideceğim allah verdiğimiz karardan utandırmasın

hava temizleme makinalarında da gözüm kalıyor. korkuyorum ki geleceğin okb hastası olabilirim :44:

sanırım fakir portable steam pocket alıyorum :26: kredi kartının ödemesi gelsin de. çok merak ettim. bakalım nasıl çıkacak

Günaydın kızlaarrr...
Bugun içimde nedenini bilmnedigim bir sıkıntı var..
Ama yine de mutlu olmaya calısıyorum..
Belki havalardandır..
Sizler nasılsınız?
Neler kaynatmıssınız dun yav oyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…