- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.123
- 798
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.581
yeni evli ve bazasız yatak odası takımı almış biri olarak bazalıyı almanı tavsiye ederim tatlımben ayaklı bi takım aldım ferah görünüyor hem altını temizlemesi rahat oluyor diye, gerçektende öyle oluyor ama, bazen keşke bazam olsaydı şunları koysaydım diyorum .. başlığım deri .. kullanımı rahat gerçekten yani temizliği
yok süpürge değil, buharlı temizleyici. fakir ve alf ve arçelik'te var. ama çok kararsızımayaklı bazalar var onları tercih edebilirsiniz arkadaşlar. ben onlardan aldım; ama kullanımı nasıl henüz bilmiyorum. tabi biraz daha yüksek olsa iyi olurdu ama vileda sığıyor altına.
selam kızlar benim 5 günüm kaldı
ve kısa zamanda bir çok hazırlık bitiyormuş gerçi halen eksiğim var ama oda biter inşallah
şimdi bende hüzün var hemde fazlasıyla sevdiğime kavuşma heyecanı beni sarsa bile ailemden ayrılacağım diye öyle çok üzülüyorum ki tam 18 saatlik bir mesafeye gelin gidecem nasıl dayanacam bilmiyorum
hmm bilmiyordum .bende bi arastırayım.
Hayırlı olsun canım çok az kalmış benim daha iki ay var ama ben bile şimdiden çok üzülüyorum ve bizim sadece 1 saatlik mesafe de annemler ama yine de bazen çok korkuyorum...
kızlar herşey iyi gidiyor derken birden olaylar çıkıveriyor. yanlış anlamalar darılmalar falan nedense hiiiç engellenemiyor.
annem bir yandan kayınvalidem bir taraftan. Allahtan nişanlıcığım çooook iyi. hallediyoruz sorunları.
selam kızlar benim 5 günüm kaldı
ve kısa zamanda bir çok hazırlık bitiyormuş gerçi halen eksiğim var ama oda biter inşallah
şimdi bende hüzün var hemde fazlasıyla sevdiğime kavuşma heyecanı beni sarsa bile ailemden ayrılacağım diye öyle çok üzülüyorum ki tam 18 saatlik bir mesafeye gelin gidecem nasıl dayanacam bilmiyorum
ya arçeliğe antipatim var ama arçelik mi alsam ki:26:Buharlı temizleyiciler gerçekten iyiymiş bizim iş yerinden bir bayan almış Arçelik ten çok memnun....
Günaydın kızlaarrr...
Bugun içimde nedenini bilmnedigim bir sıkıntı var..
Ama yine de mutlu olmaya calısıyorum..
Belki havalardandır..
Sizler nasılsınız?
Neler kaynatmıssınız dun yav oyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?