Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

sağol tatlım biz kısmet olursa mart sonu nısan bası gıbı düğün yapacagız hayırlısıyla bn aldım çeyızımı de ufak bı kac sey kaldı

İnşallah istediğin gibi olur canım.
Eğer işini seviyorsan çalışmak güzel.
Bende pastaneye gidip gelirim artık. Seviceğimi düşünüyorum ben de...

hoşgeldin funda, nişanın hayırlı uğurlu olsun. bende durumlar iyi. cuma nişanlım geliyor. pasta börek ev temizliği telaşına girdim mobilya bakacağız, bulaşık makinesi alacağız, damat bohçası alışverişi yapacağız inşallah çok heyecanlıyım. hele burda yarın evleniyorum şeklinde mesajlar falan gördüğümde, kendi düğün günümü hayal edince kalbim küt küt atıyor. sanırım düğün günümü de nişan günüm gibi hatırlayamayacağım

Videodan izleyince hatırlıyor insan. :)

hatırlamazsın düğünde oynarken bile bu benim düğünüm diye hatırlattım ben kendime ya

ev işleri zor yetişiyor bazen daha çabuk bitiririm belki diye evin içinde koşuyorken buluyorum kendimi ben

bide akşam yemeğine falan çağırıyorlar yeni evlenince ben işten çıkar çıkmaz evime gitmek istiyorum ama olmuyor işte

ne güzel canım ya bız nısanlım askere gitmeden önce baktık mobılya falan o gelmeden aıleler ıle alacagım bn artık ama cok güzel ya evım olacak dıyeıcım ıcıme sıgmıyor:):):)

ne güzel canım ya bız nısanlım askere gitmeden önce baktık mobılya falan o gelmeden aıleler ıle alacagım bn artık ama cok güzel ya evım olacak dıyeıcım ıcıme sıgmıyor:):):)

Maşallah canım. Ne güzel.
Herkes evlenince burda nişanlı bir tek ben kalıcam herhalde. Ama arkadan gelenler olur herhalde. :)

aynen. yemek odası takımımı bu hafta alıp yerleştirebiliriz bile, şimdi yerine bakıp bakıp "haftaya burası çok güzel olacak" deyip kendi kendime seviniyorum yatak odamızı da toz pembeye boyatcam belli olursa takım. yatak odası takımı bulmaktan yana çok ümitsizim, netten de almak istemiyorum. umarım bulurum. hele ki sen çok şanslısın boş eve yerleşeceksin, ben yerleşmiş eve yeni eşya yerleştircem, zor olacak. şimdiden başladı o zorluklar.
neyse herkes gönlüne göre cebine göre mobilyalar bulsun innnnnşallah :)

tatlım yatak odası takımını ne renk almayı düşünüyosun bn sıyah ve eyaz arasında kararsızım
karar veremedık

tatlım yatak odası takımını ne renk almayı düşünüyosun bn sıyah ve eyaz arasında kararsızım
karar veremedık

ben beyaz veya krem istiyorum, inşallah taviz vermicem bakarken de normalde country mobilya istiyordum ama kirada yaşayacağız temelli yaşayacağımız yere kadar, o sebepten alamıyoruz; çünkü çok pahalı onlar :) şundan veya benzerinden bulursak alacağız. inegöl mobilyası ve bulma ihtimalimiz yüksek diye umut ediyoruz :44: bence siyaha hiç bulaşma, neden siyah düşündün ki? kişiliğin nasıl bilmiyorum ama siyah deyince aklıma hemen kırmızı tekstiller ve tabir-i caizse yebenili bir oda geliyor yapılabilecek tek şey bu çünkü. halbuki beyaz veya krem çoğu renkle çok ferah ve tatlı bir şekilde tamamlanabiliyor.

genel bir başlık olduğu için sıkıntı yok yani sen evleneceksin başkaları gelecek topiğe

Evet genel bir başlık açmak istedim. hep 2012 -2013 gelinleri gibi şeyler vardı. Benim de tarih belli olmayınca böyle bir başlık açmak istedim. :)

karar veremedık

Beyaz çok daha iyi olur canım. Hem toz göstermez hem de ferahlatır odayı. Siyah bana göre hem iç karartıcı hem de çok toz gösteren bir renk. Ama tabiki senin kararın önemli canım.

siyah bı yerde gördük modelı ıle renk cok uyuımluydu o yuzden tatlım yoksa mobılyada sıyah cok yok

Merhaba kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz. Bende yeniyim burada bugün ikinci günüm işlerim vardı yeni girdim bir sürü yazışmışsınız anca okuyabildim hepsini.
Biz nişan bohçası yaptık ama çok abartmadık içine genel rahat kullanabileceğimiz şeyler koyduk düğünde de erkek tarafının abilerine, eşlerine, ablalarına ve eşlerine bohça çıkaracağım kayınvalide de var tabi
Biz de eşyalarımızı aldık ufak tefek eksiklerim var hatta bu hafta sonu nişanlım ile evi temizlemeye karar verdik eşyaları yerleştireceğiz. Çok heyecanlı bir durum normalde evde temizlik olacağı zaman kaçan ben bir an önce hafta sonu gelsin diye iple çekiyorum komik geliyor...

Bu arada ilkaycım Allah yardımcın olsun evle işi bir arada götürmek ayrıca eşe zaman ayırmak eminim çok zordur. enim de öyle olacak çalışmaya devam edeceğim fakat kayınvalide de kışın yanımda kalacak belki o yardım edebilir. Kayın pederim vefat etti 1 sene önce ve kayın validem diğer gelinlerinde kalmak istemiyor ... Çocuk olunca da ben istersem sürekli bizde kalmak istiyor umarım herşey çok iyi olur kayınbalide gelin tartışmalarını görünce huzursuz olmaktan korkuyorum

siyah bı yerde gördük modelı ıle renk cok uyuımluydu o yuzden tatlım yoksa mobılyada sıyah cok yok

Ben koltuklarımı açıkkahve krem karışımı aldım.Yemek masası henüz almadık düğüne yakın alacağız.
Yatak odası da beyaz fakat siyah desenleri var. Siyah her zaman tazu çok belli eder unutmayın.

merhaba kızlar

mobilya renklerinden bahsetmişsiniz belki fikir olur diye benim yatak odası ve yemek odası takımlarının resimlerini buldum onları eklemek istedim .. ayrıca yemek odasında sadece masa, sandalyeler ve aynalı konsolu aldım diğer parçaları almadım.. bende beyaz alacağım diye gitmiştim sonra çok kaliteli ürünler bakamadım .. beyazda biraz basit geldi o yüzden gözüme .. belki iyi marka olsaydı farklı olabilirdi bilemiyorum :26: ben bu renk aldım toz hiç belli olmuyor, ayrıca sadece silmek yeterli oluyor ekstra sildikten sonra kurulama gerekmiyor .. bi fikir sadece

Eklentiler

• $cordoba12041201.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $cordobaymk12041201-768x430.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…