Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

AngelHeart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
27.183
3.149
448
Merhabaaa...
Nişanlı olan arkadaşlar burada neler yaşadığımızı paylaşalım istedim.
Hem de sohbet edelim.
Sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşalım.

hasret,bekleme,özlem..

bunları yaşıyorum.. yılda 2 ya da 3 defa görüşebıliyoruz

slm kızlar bende yaklasık 2 hafta once nısanlandım çok guzel bır duygu seneye dugunum olucak ınsallah yavas yavas hazırlıklara başlayacağım sız neler yapıyorsunuz

benim düğünüm 25 gün sonra benm nerdeyse herşyim bitti sayılır bu sene mayısta nişanlandm daha "10 dk önce konuştum nişanlımla yarın bize iftara gelcek kesinlikle mükemmel bi duyguuu

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bende yaklasık 2 hafta once nısanlandım çok guzel bır duygu seneye dugunum olucak ınsallah yavas yavas hazırlıklara başlayacağım sız neler yapıyorsunuz

selam canım...
Tebrik ederim. Bende 4 ay önce nişanlandım. Hayatımın en güzel günüydü. Çok farklı bir duygu gerçekten.
Bende hazırlıklara başlamak istiyorum ama nişanlımın iş sorunu olduğu için tam olarak ta hazırlık yapasım yok.

benim düğünüm 25 gün sonra benm nerdeyse herşyim bitti sayılır bu sene mayısta nişanlandm daha "10 dk önce konuştum nişanlımla yarın bize iftara gelcek kesinlikle mükemmel bi duyguuu

Maşallah canım...
Nişanla düğün arasını çok uzatmamanız iyi olmuş.
Keşke benimde öyle olabilseydi.

Merhabaaa...
Nişanlı olan arkadaşlar burada neler yaşadığımızı paylaşalım istedim.
Hem de sohbet edelim.
Sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşalım.

güzel bi topik olmuş hayırlı olsun:)) bende nişanlıyım kasımda nişanlandım 9 eylülde düğünüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…