nişanlı kızlar buyrun

The_lady_legend, Allah kavuştursun canım :Saruboceq:bende 8 aydır nişanlıyım ama bilirim ayrı kalmak zor,bizde ayrı şehirlerdeyiz...Çok özlüyor insan...:asigim:

slmm kızlar,ben de 3 yıldır nişanlıyım :)) nişanlım kısa dönem askere gitti,mayısta geliyor inşş.

selam canım Allah kavuştursun
bende asker yolu bekledim üstelik o zaman nişanlı ya da sözlü de değildik o açıdan herşey çok daha zordu...yemin törenine çok gitmek istedim mesela ama gidemedim...zor günler bekliyor ikinizi de benden size tavsiye çok sabredin ve birbirinizi kırmayın bu günler bi şekilde geçiyor ve geçicek...SABIR SABIR SABIR....

teşekkür ederim kızlar,evet gerçekten çok zor sabırlı olmak gerekiyor,hep allttan alıyorsun zaten mecbur,ama gelince göstercem ben ona :)) neyse ki 36 günümüz kaldı Allahın izniyle,sonra artık düğün hazırlıklarına yavaş yavaş başlıycaz,o ara burnundan getiririm :))

selam a.s.
Rabbimiz muhtacız sana,
Huzurunda el açtık,
Affımız için dualar saçtık,
Rahman isminle Rahmet eyle,
Koyma bizi perişan halimize,
Mağfiretine muhtaç olan mücrimleriz,
Bırakma ellerimizi,
Kabul eyle dualarımızı…
Bu kutlu günün Feyz ve bereketinden istifade edebilmek ümidi ile…Hayırlı Cumalar

Amin.
Ne güzel dua . . .

amiiiinnn ALLAH hepımızın gonlunden gecenı versın hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…