Nişanlı ile yaşanan sorunlar..

Cokkkooomeeelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
50
0
46
İstanbul
Selam kızlar,

Sabah sabah içinizi açmaya geldim :)
Şaka bir yana içimi dökesim var.. Neredeyse 1 yıldır nişanlıyım.. Nişanlımı çok seviyorum. Allah var o da beni çok seviyor. Buraya kadar bir sorun yok.. Ama düğün tarihi yaklaştıkça biz geçinemiyoruz. Son 2,3 aydır ben en ufak şeye sinirlenip çok büyük tepkiler gösteriyorum. O da sürekli beni eleştiriyor. Anlayış göstermiyor. E haliyle neredeyse her günümüz kavga gürültüyle geçiyor.. Bu durumdan dolayı kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün gece de saçmasapan birşey yüzünden tartışma büyüdü de büyüdü.. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. Evlendikten sonra bu sorunun daha da büyümesinden çok korkuyorum. Sevgi, Aşk başka birşey onsuz bir hayat düşünemiyorum.. Ama eski huzurumu da geri istiyorum.. En azından sizce benim ne yapmam lazım? Ya da bunlar doğal şeyler mi? Herkes yaşar mı böyle sorunlar??

hiçç dert edecek bişey yok, tüm evli bayanlar baylar aynı imtihandan geçiyor bu zamanlarda çok kavga edilir, çok tartışma yaşanır ama düğün olup bittiğinde bütün sıkıntılar yok olucak
stersinizi birbirinize çok yansıtmamaya çalışın, inşallah bu zorlu sınavdan başarıyla çıkarsınız:13:

Canım çok sağol.. Dün akşam birbirimize acaba sıkıldık mı tarzında sorular sorduk. Bu beni çok üzdü. Hayatta en son sıkılıcağım insan o. Ben bundan sonrası için sinirlerime daha çok hakim olmaya çalışacağım en azından..

Son düzenleme:

sıkıldığın falan yok delirme bu hep olur o stres içinde birbirinizi unutursunuz ama daha alttan alan taraf sen ol, çünkü düğün stresini erkekler bizden daha çok yaşıyor
özellikle son bir ay çok dikkat edin, kırmayın birbirinizi çünkü gelip geçici hepsii

canımherkeste genelde düğün hazırlıkları öncesi olur böyle şeyler merak etme yani o hep düğün stresinden kaynaklanıyo yoksa birbirinizden soğuduğunuzdan falan değil bunları aklına getirme sevgi ve saygı çerçevesinde bu günleri atlatırsınız inş

aynı biz yahu aynı herşeye sinirlen herseye kavga et cumartesi günü ayrılalım dedik artık başka yol bulamadık yani bilmiyorum yanya cok iyiyiz ama uzaklık cok kavgaya sebep oluyor.
İnşallah düzelirsiniz canım sana tavsiye veremicem çünlü kelin ilacı olsa kendi başına sürer

Aslında genel olarak bakıldığında (tecrübeli arkadaşların yazdıklarından da yola çıkarak) sakinliği korumak en doğru olanı. En önemlisi herşeyi karşı taraftan beklememek.. Ben kendi adıma yaptığım hataların farkındayım.. Öfkemi kontrol edemiyorum.. Anlayış gösteremiyorum.. Ama onda da hatalar var elbette.. Şimdi ben ondan bir adım beklesem o benden bir adım beklese hiçbirşeyi çözemeyeceğiz. Bu sebeple kendi adıma en azından alttan almayı ve sakin olmayı öğrenmem gerekiyor..

aynen bende gergin oluyorum ve kavga ettiğimiz anda canını acıtmak istiyorum yapmamak gerek ama işte insan o an düşünemiyor

çok hakılısın canım uzaklık kavgaya sebep olabılıyor.

şekerim şekeriimmm:=)) bizde 9 aydır felan nişanlıyız bizimde düğünümze 3 ay var ve aynen siz gibiyiz geçen hafta görüştük yine kavga çıktı oturdum ağladım bağırdım :))) oda bana tabi... sonra sakinleşince konustuk.... bana çok stresli oldunu şuan alttan alamıcanı geçim sıkıntısını düşündüğünü şu süreyi aşalım herşey eskiye dönceğini söledi...
bende ona ailemden ayrılcağm için bunalıma girdiğimi, maddi açıdan çok sıkştığımızı ailemin zar zor halletiğini onlara üzüldüğümü vs anlattım... sonra anlaştık bu ara çok sık konusup görüşüp konusmayalım diye:) çünkü çok sık konusunca kavga çıkıo birkaçgündür pek iyiyiz maşallah:)

yani şöle ki aradaki mesafeyi biraz uzatın:))) özleyin... ve çok konusmayın telefonda msnde vs :) uzun uzunda korkularınızdan bahsedin:)

Gerçekten sabahtan beri çok rahatladım. Kendimi sorunlu gibi hissediyordum :) Evet araya mesafeye koymak da mantıklıymış gerçekten biz her her gün görüşüyoruz da :))) Daha az görüşmeyi teklif edeceğim artık..

cnm ben nerdeyse 1,5 seneli,k nişanlıyım ve 1 ay sonra düğünüm var ve biz hiç böyle şeyler yaşamıyoruz tabi stresler oluyor ama hep bir orta yol buluyoruz çünkü birbirimizi deli gibi seviyoruz sorunlarda mutlaka bir orta yol vardır cnm sorunlara gözünüz kapalı davranın demiyorum ama köklü bir sorununuz yoksa eşyadır gelinliktir vs durumlarda tyartışmayın derim yıpranırsınız tatlım nişanlınla geçinmeye çalış o da bazı konularda alttan almalı ben nasıl tez canlı bir insanım anlatamam nişanlımda uyuşuğun tekidir pek takmaz herşeyi olur elbette hallederiz der hep bende hemen halledelim yarına bırakmayalım diyen biriyimdir canım durmaz çünkü ama şu son zamanlarda kendimi yıprattığımı düşünüp nişanlım gibi yapmaya başladım artık durumlara birbirinizin gözünden de bakın cnm otur konuş nişanlınla böyleyken böyle de seni anlıyacağını düşünüyorum seni çok eleştiriyorsa benim gibide düşünmeye çalış falan de bakalım belki faydası olur mutluluklar cnm

Son düzenleme:
Biz hiç yaşamadık sadece bir kere annesinin gidip kendi başına perde seçmesi yüzünden negatiflik oldu.
Ama duyduğum kadarıyla çoğu kişi yaşıyormuş, sorun çıkmadan önce kelimeleri seçerken bir kez daha düşünüp öyle konuşun, en iyi yol bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…