Nişan Nişanlı Hanımlar, Bayramda Sizede Bayramlık Alındı mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canlarım teşekkür ederim hepinizee alışveriş güzel geçti bayramda el öpmeye giderken giyeceğim inş :)) valla damada alınmazmış ama ben şöyle yaptım; pierre cardin bir gömlek aldım hediye paketi yaptırdım bayramda nişanlım bize geldiğinde annem nişanlıma oğlum sana bayram hediyesi aldık güle güle giyin deyipte vericek hani bişey almamaktansa böyle yapalım daha iyi diye düşündük bakalım nasıl olucak :))

ayy ne güzel düşünceli kvleriniz var iyi tarafından bakın :) bizde de bayramlık alınır senin ailen de damat için alır
kurban bayramında da geline nişan koçu yollanır güzelce süslenerek maddi durumla alakalı aslında biraz ama çok güzel adetlerimiz bunlar koçun boynuzuna bilezik koyanlar da var dediğim gibi tamamen maddiyatla alakalı :34:

bizden geçti ama ben yine de yazayım:1:

bayramlarda o zamanki nişanlım şimdiki eşim bana bayramlık alıyordu.beraber çıkıp bişeyler alıyorduk.yani kendim beğeniyordum.kurban bayramında koç almak için çok ısrarcı oldu eşim ama ben istemedim:1:

Ben geldim kızlar hemde bayram hediyelerimle :17:
Arifeden bir gün önce oradaydık o yüzden hep beraber alışveriş yapma imkanı bulduk , İstanbul metroport dan aldık kıyafetlerimi Lcw bnm zaten çok severek giyindigim bir magaza nişanlım oradan bana gömlek ve pantolon aldı
$M_20132-3K2076Z8-G99_A.jpg$M_20132-3K1637Z8-7RD_A.jpg

Kayınvalidem de begendigim çantayı aldı :16:Benim begenmemi istedigi için ben gelmeden almamıştı kıyamaaam :17:Vee birde pembe gezer terliklerim

$S_20132-3K6837Z8-G99_C.jpg$IMG_20131023_101604.jpg

Büyük Görümcemin aldığı Hediyelerim :16:

$z-diadermine-goz-makyaji-temizleme-125ml-hassas-ciltler-92816.jpg$15096_buyuk.jpg

Buda küçük görümcemden bana hediyeee kendisi gibi minnak ve çok tatlı ikili havlu setim:16:

$IMG_20131023_094157.jpg

ve yine nişanlımın bayramdan sonra angry birds aşkıma karşılık defactodan aldığı kulakluk:1:
$c7389_bb1_13wn_01_01.jpg

Kayınpederim kına gecesi için giyecegim kırmızı tuvletimi aldı kızlar fakat onun resmi yok kendisi istnbulda kaldı çünkü üzerime göre yapılması için ama benzer bir model koyayım kafanızda şekil oluşması için, tamamen payetli balık model sırtı açık, askılı arkasnda kuyruğu var:16:

$kırmızı-uzun-askılı-2013-payetli-elbise-modeli.jpg

Ben geldim kızlar hemde bayram hediyelerimle :17:
Arifeden bir gün önce oradaydık o yüzden hep beraber alışveriş yapma imkanı bulduk , İstanbul metroport dan aldık kıyafetlerimi Lcw bnm zaten çok severek giyindigim bir magaza nişanlım oradan bana gömlek ve pantolon aldı
Eki Görüntüle 836586 Eki Görüntüle 836587

Kayınvalidem de begendigim çantayı aldı :16:Benim begenmemi istedigi için ben gelmeden almamıştı kıyamaaam :17:Vee birde pembe gezer terliklerim

Eki Görüntüle 836588 Eki Görüntüle 836591

Büyük Görümcemin aldığı Hediyelerim :16:

Eki Görüntüle 836592 Eki Görüntüle 836593

Buda küçük görümcemden bana hediyeee kendisi gibi minnak ve çok tatlı ikili havlu setim:16:

Eki Görüntüle 836595

ve yine nişanlımın bayramdan sonra angry birds aşkıma karşılık defactodan aldığı kulakluk:1:
Eki Görüntüle 836596

Kayınpederim kına gecesi için giyecegim kırmızı tuvletimi aldı kızlar fakat onun resmi yok kendisi istnbulda kaldı çünkü üzerime göre yapılması için ama benzer bir model koyayım kafanızda şekil oluşması için, tamamen payetli balık model sırtı açık, askılı arkasnda kuyruğu var:16:

Eki Görüntüle 836597

herşey çok güzelmiş canım benim güle güle giy inşallah :nazar::16:

Biz de yok öyle bayramlık olayı. Ama bayramdan hemen önce uzak diyarlara tayinim çıktığı için mi yoksa bayram harçlığı mı bilemiyorum ama kayınpederim 200 lira harçlık verdi, nişanlım da telefon aldı.

Ne kadar şanslısınız bana ne bayramlık alındı nede muhabbeti yapıldı. Onların alacakları elbiseye muhtaç değilim sorsalar bile gerek yok derdim ama ince düşünüp sorulması manevi olarak gelin gibi hissetmemi sağlardı. :110:

Back