- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Oy oy oy :)))araştırmanıza hayran kaldımSlm.
-İnternette cinsel içerikli bir sitede (cinsel içerikli olmasa bile orada olan şey sadece cinselliktir.) 8 erkeğe kamera açıp kendinizi gösterip yorumlarını almışsınız. O yorumlar da sizin özgüveninizi düşürmüş.
-Mastürbasyon yaparken kızlık zarınıza zarar vermişsiniz. En azından öyle olduğunu düşünmüşsünüz.
-Sanal ilişkilerle o kadar meşgul olmuşsunuz ki, internetteki erkeğin ciddi düşünüp düşünmediğini merak etmişsiniz.
-Buluşmayı ertelediğiniz ve artık size mesaj atmayan adam bir adam var. Tahminimce, kendisiyle internetten tanışıp numaranızı verdiniz.
-Hiç sevgiliniz olmamış ve ne idüğü belirsiz adamlar sizi bu yüzden küçümsemiş.
-Tahminimce, isminizi de sevmiyorsunuz.
-Şimdi de nişanlı birinden gelen "slm"dan medet umuyorsunuz.
Çok ciddi problemleriniz olduğunu farkettiniz mi?
En iyisi eski konuları kapatmak yoksa kurtuluş yokOy oy oy :)))araştırmanıza hayran kaldım
aynenBelki adamın bi derdi var, alakasız bi konuyla alakalı birşey soracak falan. Sadece "slm" yazmış sonuçta. İnsaniyet namına bi "buyrun neye bakmıştınız?" denir, vereceği cevap saçma sapansa o zaman engellenir silinir tamam. Ama bi sor yani, her selam verenin sende gözü olduğunu düşünmek niyedir.
Tanımadığın biri ve bide nişanlı. Cevap vermek istiyorum diyor yuh ya. Nasıl bir millet olmuşuz. Kadınlardan korkar oldum artık...tanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
Ver o zaman sende a.s yaztanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
kendine yeni bir nişanlanacağı kız arıyordur..9 aylık nişanlı. faceden mesaj attı. resimde çok sıkı fıkılar.
Cnm niye oyle diysn sevgilisi olan nisanlisi olan evli olan erkekler ck tatli bnce .s.s.snişanlısıyla olan resminden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?