- Konu Sahibi NehirMehir
tanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
cevap verme sakın yanlışa atma kendini. sonra bir şey olur vijdan azabı yaşarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
Cnm niye oyle diysn sevgilisi olan nisanlisi olan evli olan erkekler ck tatli bnce .s.s.s
Sonucta hayat paylasinca guzel. Bugun sen benim kocama slm yazarsin yarin ben senin nisanlinla bulusurum. Bu isler boyle isler. Erkekler sevgiliden evliye dogru level atlayinca gittikce yakisikli karizmatik oluyolar ayoollSevgilisi olan erkek ponçikliğiiiiiiiii şapşikliğiiiiiiiii bende diyorum konu neee yaaaaa
Sonucta hayat paylasinca guzel. Bugun sen benim kocama slm yazarsin yarin ben senin nisanlinla bulusurum. Bu isler boyle isler. Erkekler sevgiliden evliye dogru level atlayinca gittikce yakisikli karizmatik oluyolar ayooll
Cnm niye oyle diysn sevgilisi olan nisanlisi olan evli olan erkekler ck tatli bnce .s.s.s
Selam. Bende evliyim ama bayanım bari o kadının yuvasını yıkma tanımadığın selam diyen biriyle konuşmak istiyorsan gel benle konuş. Sanki dışarda bekar erkek kalmamış gibi evli bir erkeğin peşinden giden kadınları anlamıyorum. Eşime sarkan bir kız vardı bizi hiç rahat bırakmadı davet edilmediği halde nişana geldi. Ben içerde beklerken yanıma geldi çok kilo almışın çok çirkin olmuşun ben senden daha güzelim dedi. Bende fiziğini koruyacağın yere birazda namusunu korusaydın iyi olurdu eşimin tüm arkadaşları senin yataktaki performansını konuşuyor dedim. Oda evli erkeğe sulanmanın cezasını çekti. Sende konu açıyosun sonrada cevap vermek istiyorum diyosun. Bu arada bazı erkeklerde kalitesi düşük kızları bilir yem olarak görür küçük bir selam der kızımızda hemen yeme koşar erkekte bunu kullanır mı kullanır. Yarın da biz internetten biriyle tanıştık nişanlıydı ama nişanlısını sevmiyordu biraz ileri gittik yakınlaştık sonra benden uzaklaştı nişanlısına döndü dersin. Kullanılıp atıldığınla kalırsın gerçi kime diyosam9 aylık nişanlı. faceden mesaj attı. resimde çok sıkı fıkılar.
fiziğini koruyacağına namusunu korusaydınSelam. Bende evliyim ama bayanım bari o kadının yuvasını yıkma tanımadığın selam diyen biriyle konuşmak istiyorsan gel benle konuş. Sanki dışarda bekar erkek kalmamış gibi evli bir erkeğin peşinden giden kadınları anlamıyorum. Eşime sarkan bir kız vardı bizi hiç rahat bırakmadı davet edilmediği halde nişana geldi. Ben içerde beklerken yanıma geldi çok kilo almışın çok çirkin olmuşun ben senden daha güzelim dedi. Bende fiziğini koruyacağın yere birazda namusunu korusaydın iyi olurdu eşimin tüm arkadaşları senin yataktaki performansını konuşuyor dedim. Oda evli erkeğe sulanmanın cezasını çekti. Sende konu açıyosun sonrada cevap vermek istiyorum diyosun. Bu arada bazı erkeklerde kalitesi düşük kızları bilir yem olarak görür küçük bir selam der kızımızda hemen yeme koşar erkekte bunu kullanır mı kullanır. Yarın da biz internetten biriyle tanıştık nişanlıydı ama nişanlısını sevmiyordu biraz ileri gittik yakınlaştık sonra benden uzaklaştı nişanlısına döndü dersin. Kullanılıp atıldığınla kalırsın gerçi kime diyosam
Aslında çok hafif konuştum biraz daha ağır konuşsam iyi olurdu:) evli bir erkeğe sulanırsan sonucunada katlanırsınfiziğini koruyacağına namusunu korusaydın
bak yeni üyesin benden sana tavsiye fake olduğu kesin olan konularda,kişilerin bam teline basılmak için açılan üyeliklere yem olmayacaksın..durup dururken neden mapısa giresin değil miAslında çok hafif konuştum biraz daha ağır konuşsam iyi olurdu:) evli bir erkeğe sulanırsan sonucunada katlanırsın
Mapısa girmediğimi ne biliyosun:) yorumumdan dolayı kim ne yaparsa yapsın çokta tın yani tatlımbak yeni üyesin benden sana tavsiye fake olduğu kesin olan konularda,kişilerin bam teline basılmak için açılan üyeliklere yem olmayacaksın..durup dururken neden mapısa giresin değil mi