• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı biri neden mesaj atar Slm diye?

Sevgilisi olan erkek ponçikliğiiiiiiiii şapşikliğiiiiiiiii bende diyorum konu neee yaaaaa :KK70:
Sonucta hayat paylasinca guzel. Bugun sen benim kocama slm yazarsin yarin ben senin nisanlinla bulusurum. Bu isler boyle isler. Erkekler sevgiliden evliye dogru level atlayinca gittikce yakisikli karizmatik oluyolar ayooll

Sonucta hayat paylasinca guzel. Bugun sen benim kocama slm yazarsin yarin ben senin nisanlinla bulusurum. Bu isler boyle isler. Erkekler sevgiliden evliye dogru level atlayinca gittikce yakisikli karizmatik oluyolar ayooll

Ben salam yazmam sucuk yazarım sosis de yazabilirim :KK53::KK53:

Konu sahibi; gün olup devran dönerse horozunuz tavuğunuz birbirine karışmasın. Başı bağlı adamlardan uzak durun. :KK11:

Insan nisanli birine niye cevap yazmak ister mi?nisanli biri neden mesaj atar demissiniz de...hadi o karaktersiz nisanliyla beraber birini daha yedrk yapmak istemis olabilir de siz niye sadece selam yazan birine yazmak istersiniz onu anlamadim? Onun niyeti belli zaten. Sizinle beraber daha kimlere de slm yazdi kimbilir. birinden biri cevap verir demistir muhtemelen. Siz niye nisanli birine cevap yazmak istersiniz ben de onu anlamadim.

Çeşit olsun demiş yazmış,kendini özel hissetme,onada cevap vererek kendisini özel hissettirme.Bu tür çakallık çukallıklara gelmeyelim,mahal vermeyelim.:KK14:

9 aylık nişanlı. faceden mesaj attı. resimde çok sıkı fıkılar.
Selam. Bende evliyim ama bayanım bari o kadının yuvasını yıkma tanımadığın selam diyen biriyle konuşmak istiyorsan gel benle konuş. Sanki dışarda bekar erkek kalmamış gibi evli bir erkeğin peşinden giden kadınları anlamıyorum. Eşime sarkan bir kız vardı bizi hiç rahat bırakmadı davet edilmediği halde nişana geldi. Ben içerde beklerken yanıma geldi çok kilo almışın çok çirkin olmuşun ben senden daha güzelim dedi. Bende fiziğini koruyacağın yere birazda namusunu korusaydın iyi olurdu eşimin tüm arkadaşları senin yataktaki performansını konuşuyor dedim. Oda evli erkeğe sulanmanın cezasını çekti. Sende konu açıyosun sonrada cevap vermek istiyorum diyosun. Bu arada bazı erkeklerde kalitesi düşük kızları bilir yem olarak görür küçük bir selam der kızımızda hemen yeme koşar erkekte bunu kullanır mı kullanır. Yarın da biz internetten biriyle tanıştık nişanlıydı ama nişanlısını sevmiyordu biraz ileri gittik yakınlaştık sonra benden uzaklaştı nişanlısına döndü dersin. Kullanılıp atıldığınla kalırsın gerçi kime diyosam

Selam. Bende evliyim ama bayanım bari o kadının yuvasını yıkma tanımadığın selam diyen biriyle konuşmak istiyorsan gel benle konuş. Sanki dışarda bekar erkek kalmamış gibi evli bir erkeğin peşinden giden kadınları anlamıyorum. Eşime sarkan bir kız vardı bizi hiç rahat bırakmadı davet edilmediği halde nişana geldi. Ben içerde beklerken yanıma geldi çok kilo almışın çok çirkin olmuşun ben senden daha güzelim dedi. Bende fiziğini koruyacağın yere birazda namusunu korusaydın iyi olurdu eşimin tüm arkadaşları senin yataktaki performansını konuşuyor dedim. Oda evli erkeğe sulanmanın cezasını çekti. Sende konu açıyosun sonrada cevap vermek istiyorum diyosun. Bu arada bazı erkeklerde kalitesi düşük kızları bilir yem olarak görür küçük bir selam der kızımızda hemen yeme koşar erkekte bunu kullanır mı kullanır. Yarın da biz internetten biriyle tanıştık nişanlıydı ama nişanlısını sevmiyordu biraz ileri gittik yakınlaştık sonra benden uzaklaştı nişanlısına döndü dersin. Kullanılıp atıldığınla kalırsın gerçi kime diyosam
fiziğini koruyacağına namusunu korusaydın :KK70::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Aslında çok hafif konuştum biraz daha ağır konuşsam iyi olurdu:) evli bir erkeğe sulanırsan sonucunada katlanırsın
bak yeni üyesin benden sana tavsiye fake olduğu kesin olan konularda,kişilerin bam teline basılmak için açılan üyeliklere yem olmayacaksın..durup dururken neden mapısa giresin değil mi ;)

bak yeni üyesin benden sana tavsiye fake olduğu kesin olan konularda,kişilerin bam teline basılmak için açılan üyeliklere yem olmayacaksın..durup dururken neden mapısa giresin değil mi ;)
Mapısa girmediğimi ne biliyosun:) yorumumdan dolayı kim ne yaparsa yapsın çokta tın yani tatlım

Senin gibi aciz zavallı kızlara acıyorum, sanırım kimse tarafından beğenilmiyorsun ve ilişkisini ciddi boyuta taşımış senden daha zavallı birisinin mesaj atmasından etkilendin, bak canım benim nişanlım bir kıza mesaj atsa o kızın bana ekran görüntüsü göndermesini ve nişanlımın ne mal olduğunu öğrenmek isterdim. Çocuk ne amaçla yazdı bilmiyorum ama niyeti kötü ise gel yol yakınken vazgeçsin şu kız nişanlısından.Gerçi niyeti kötü olan insan fake hesap açar sana ordan mesaj atar. Belki de kız sana mesaj attı sonuçta nişanlı insanlar ortak face kullanıyorlar.

Back
X