• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı biri neden mesaj atar Slm diye?

Kimse bilmez diye devam ediyorlar ya da rastlantı eseri eşleri öğrenince bir şekilde kendilerini affettirip üstünü kapatabiliyorlar. Bütün çevresi ne mal olduğunu öğrensin de herkese rezil olsun, üstünü kapatamasın, bir daha yapmaya korksun diye düşündüm.

süper yapmışsın helal olsun.
Çevresinden ya da eşi geri dönüş yaptı mı size peki?

süper yapmışsın helal olsun.
Çevresinden ya da eşi geri dönüş yaptı mı size peki?
Konuşmaları sahte bir hesaptan kendi ismimi de kapatarak gönderdim ve o hesabı doğrulayamadığım için bir daha giremedim, geri dönüş yaptılarsa da bilmiyorum. En son eşim çok kıskanç nolur yapma diye yalvarıyordu göndereceğimi söylediğimde, olay çıkmıştır diye tahmin ediyorum.

QUOTE="asude_bahar, post: 41687600, member: 261178"]Hic tanimadigin biri "slm" yazdiginda bu kadar heyecanlaniyosan baskalari gibi iltifat ilani ask mesajlari falan alsan kalpten gidersin heralde :d[/QUOTE]
Harbiden yaa :KK48:kiz bir "slm"ye tav olmuş biri senden hoslandim dese havada takla atar heralde :KK70::KK70:

Gören de adam sana da evlenme teklifi etti sanacak. Yahu, belki bir sey soracak? Belki annenin bibisinin teyzesinin torunun oglu da bir sey soyleyecek? Belki nisanlisiyla ilgili bi mevzu var da siz orada kobay olarak bulunuyorsunuz. Ben slm yazan birine cevap vermezdim de, selam yazsa olabilir :D

önceki konularına bir baktım da netten tanışmaya takmış ablamız. hayır, profiline göre de 18 yaşında daha. bu ne koca merakı anlamadım. herifleri kaçırıyorlar sanki
hiç mi arkadaşı yokmuş.
henüz okuyor olması gerek.
okuldan bir sürü arkadaşı olabilir.
hadi hepsini geçtim..
nişanlı diyor.

adam dengesizmiş yazmış..tabi sana ne demeli onu bilemedim şaka gibi cevap vermek istiyorum resminden etkilendim filan demişsin..bekar adam kıtlığı mı var çevrende nişanlısı olanda gözün

Back
X