• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı bayanlar bir sorum var ....

Aman Bırak Aramasın ..
Ne Kadar Yüz Göz Olmasan, O Kadar İyidir..:60:

insan bekliyor ben kayınpederim ameliyet olunce kaç gece hastahanede yattım kaldım , yaptığım için söylemiyorum yanlış anlamayın değer verdiğimden yaptım laf olsun diye değil nişan yapmaktan vazgeçtim . ödün verdim. bana karşı süperler ama bir arayıp ne yapıyorsun bir şeye ihtiyacın varmı demezler .dün aradım konuştum kandil diye bende oğluma diyecektim mangal yapıcaz haftasaonu çağır diye. sen ara ne olucak arasan . Bİr de diyor annene selam söyle konusursan sen ara söyle .. ben anlamadım bu kadar iyi olup bu kadar düşüncesiz olur mu insanlar işine gelenleri ii arıyorlar vallahi. takımıyorum ama iyice soğuyorum bu sefer:84:

Bi durum olmadıkca aramaz ama benden devamlı aramamı gitmemi bekler
bende özel günler dısında aramamda gitmemde
evide yakın aslında ama önce o samimiyeti onların göstermesi lazımki kendimizi yakın hissedelim:24::24:

aynen canım bizimkilerin yolu uzak ona rağmen giderim . yok ya iyilik yapmıyacaksın keşke o kadar ödün vermeseydim . daha kıymetli olurdum. insan takıyor ne kadar takmıcam desede :(:(

evlerine gidiyomusun canım?
ya benim elim ayağıma dolaşıyo onlardayken bi sakarlık yapıcam fln diye
oyüzdende gidemiyorum aslında:1:
zamanla gecer umarım:26:

hiç sıkılma canım ben gderim yardım ederim ütüsünü yaparım bulaşığını yıkarım vs. ayda bir giderim gidincede oturmam . benden sana tavisye sakın yapma alıştıma . sonra nişanlanınca yapıyor evlenince yapmıuor derler ben pişmanın bu kadar ödün verdiğime

böylesi bence çok daha iyi...

bunu evlendiğinde daha iyi anlıycaksın ve bana hak vericeksin...

hiç üzme kendini...mutluluklar
:71:

benimki haftada mutlaka bir iki kere arar bende haftada bir iki kere ararımm yani haftada en az 2 3 kere konuşuoz :37:..aramasını beklio insan haliyle o fazla sıkmaz beni dozunda herşey hiç aramamazlık yapmıo sıkboğazda etmio arayıncada düğünden dernekten hiç bahsetmez havadan sudan konuşur :61: en güzeli böyle inşallah hep böyle devam eder.. :97:

benimki haftada mutlaka bir iki kere arar bende haftada bir iki kere ararımm yani haftada en az 2 3 kere konuşuoz :37:..aramasını beklio insan haliyle o fazla sıkmaz beni dozunda herşey hiç aramamazlık yapmıo sıkboğazda etmio arayıncada düğünden dernekten hiç bahsetmez havadan sudan konuşur :61: en güzeli böyle inşallah hep böyle devam eder.. :97:

ne mutlu 15 de bir arasa ona da razıyım . :( sinirleniyorum haliyle ama yapıcak birşey yok bende gitmicem .

ne mutlu 15 de bir arasa ona da razıyım . :( sinirleniyorum haliyle ama yapıcak birşey yok bende gitmicem .

onuda öle kabul etmen gerekir cnım napıcan nişanlınla aran ii olsunda bide kaynanan aramadığı gibi başka sıkıntılar yaşatmasında boşver gerisini :34: aramazsa aramasın :19: sık sık arayıpta huzursuzluk yaratan kaynanalar var :34:

biz aştık artık bu aramama olaylarını:90::90:önceden ne takardım yaa nişanlımla kavga bile ederdik düşünün yani.. iletişimimiz nişanlım üzerinden gerçekleşiyodu garip bi şekilde:9::9: birlikte olduğumuz zamanlarda çok samimi ilgili olan kişi bi ay aramasam aramazdı. sürekli nişanlıma sorarmış banada garip gelirdi sorana kadar arasan da bana sorsan diye.. artık bende aramıyorum ondanda beklemiyorum o da beklemiyomuş demekki sorun yok yani şuanda. mutlu mesut geçiniyoruz kayınvalideciğimlee:1:
bence çok takma bu aramama olayını bire birken sana karşı nasıl ona bak boşver...

takmıyorum artık,nişanlıma da söyledim . neden mesafelisin diye sorma nedeni bu diye rahatladım . bozuldu biraz ama haklısınd edi :):):):

canım ileride zaten bıkacaksın emin ol insan nişanlıyken herşeyi tozpembe görüyor ilk zamanlar kendi annesi babası gibi olacaklarını sanıyor ama asla öyle birşey yok ağzınla kuş tutsan değişmez yani:37:

aramaz .. nişanlıma gizem napıor die sorar bi sure görüşmedgmzde..görüşemedgmz zamanlarda ben ararım hep büyük oldukları için saygı beklıorlar..

Benimki de aramaz, nişanlımla haber yollar. Ben ilk zamanlar arıyordum baktım beni arayan soran yok bende sadece kandillerde arıyorum sanırım böylesi daha iyi.

Back