nişanlı bayanlar bir sorum var ....

f.yigit

prensesmişim:):)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
476
3
118
İstanbul
Kızlar nişanlı bayanlara sormak istiyorum, nişanlınızın annesi ( annelerimiz ) sizi hiç arıyor mu yada nişanlınız lamı haber yolluyor. Ben merak ettim. benimki beni pek sever ama aramıyor , ben kandillerde falan hep ararım. Ben teyzemle yaşıyorum annem başka şehirde , ilgi bekliyorum haliyle. Nişamlımla haber yollar hep .. sizin durumunuz da öğrenmek istiyorum

tatlım benım kayınvalıdemde öyle aramız ii ama bişiy oldugunda nısanlımdan haber yollar bende ararım özel gunlerde falan kafana takmana gerek yok öyle kabul ettim artık

tatlım benım kayınvalıdemde öyle aramız ii ama bişiy oldugunda nısanlımdan haber yollar bende ararım özel gunlerde falan kafana takmana gerek yok öyle kabul ettim artık

ne gıcık bir durum ama yaa takmadığım için bugün kandil bugünde aradım ama merak ediyorum bir benimkimi böyle

canım valla benimki direk arıyo gesmeye gidiyorus akraba düğünlerine evine oturmaya...
şuan sözlüm askerde ve her hafta arayıp çağarırlar 1 hafta aramıyım merak edip ararlar sağolsunlar

valla ben nışanlı degılım henuz ama boşver cnm hıç canını sıkıcak bı durum degıl merak etme.nerde cokluk orda b.kluk demışler şaka bı yana çok yuz goz oluncada vıcıgı cıkıyo yanı dha evlı bıle degılsnz bnce hıc dert etme :)

Son düzenleme:
ya hayatım nişanlın seni arıyo mu sana iyi mi tittir et anasını hiçte aramasın sana kocan lazım

valla 8 aydır nişanlıyım canım ama hastalığım dışında öylesine beni arayan soran yok. bende açıkçası fazla arayıp sormuyorum. sende takma kafana.

Bi durum olmadıkca aramaz ama benden devamlı aramamı gitmemi bekler
bende özel günler dısında aramamda gitmemde
evide yakın aslında ama önce o samimiyeti onların göstermesi lazımki kendimizi yakın hissedelim

işte tamda bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlaşılamıyorum nişanlım tarafından

sen o bakımdan şanssızmışsın biraz canım benimki saolsun aman bırak ne arican der

ailesini sevmiyorum nişanlımın beni istemediler çünkü..sanki onlara bir saygısızlık yapmışım gibi beni istemediler ön yargılı davrandılar..bende onları istemiyorum her seferinde de nişanlıma söylüyorum..aman boşver

benim nisanlim ve aylesi onlari aramami beklerler ama onlarda ararip sorarlar..
ilk basta cokk zorluk cekiyordum, cekiniyodum arayamiyodum ve bu yuzden nisanlimla aram hep bozuktu ama simdi cok sukur arayabiliyorum cekinmeyi atlattim (kayinbabamdan hala utaniyorum ama)

zaten yüz göz olmayada gerek yok tatlım ya nişanlında görüşmemenizi sorun etmiyosa daha iyi aman başın ağrımaz hiç değilse

evlerine gidiyomusun canım?
ya benim elim ayağıma dolaşıyo onlardayken bi sakarlık yapıcam fln diye
oyüzdende gidemiyorum aslında
zamanla gecer umarım:26:

evlerine gidiyomusun canım?
ya benim elim ayağıma dolaşıyo onlardayken bi sakarlık yapıcam fln diye
oyüzdende gidemiyorum aslında
zamanla gecer umarım:26:

evlerine gidemiyorum uzaktayiz birbirimizden. ama evlenine gittigimde yine cekinme geliyo ilk basta ama bi kac saat sonra rahatliyorum ve kendimi evin kizi gibi goruyorum

biz ayrı şehirlerdeydik
kayınbabam özellikle çok arardı
bazen tlfna bile çıkmazdım okadar yani
haftada 3,4 kez
e haliyle kayınvalidemle de konuşurdum çoğu zaman
eğer bana bıraksalar bayramdan bayrama kandilden kandine yeterde artadı bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…