Kızlar nişanlı bayanlara sormak istiyorum, nişanlınızın annesi ( annelerimiz ) sizi hiç arıyor mu yada nişanlınız lamı haber yolluyor. Ben merak ettim. benimki beni pek sever ama aramıyor , ben kandillerde falan hep ararım. Ben teyzemle yaşıyorum annem başka şehirde , ilgi bekliyorum haliyle. Nişamlımla haber yollar hep .. sizin durumunuz da öğrenmek istiyorum
tatlım benım kayınvalıdemde öyle aramız ii ama bişiy oldugunda nısanlımdan haber yollar bende ararım özel gunlerde falan kafana takmana gerek yoköyle kabul ettim artık
ne gıcık bir durum ama yaa takmadığım için bugün kandil bugünde aradım ama merak ediyorum bir benimkimi böyle
Bi durum olmadıkca aramaz ama benden devamlı aramamı gitmemi bekler
bende özel günler dısında aramamda gitmemde
evide yakın aslında ama önce o samimiyeti onların göstermesi lazımki kendimizi yakın hissedelim
işte tamda bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlaşılamıyorum nişanlım tarafından
sen o bakımdan şanssızmışsın biraz canım benimki saolsun aman bırak ne arican der
ailesini sevmiyorum nişanlımın beni istemediler çünkü..sanki onlara bir saygısızlık yapmışım gibi beni istemediler ön yargılı davrandılar..bende onları istemiyorum her seferinde de nişanlıma söylüyorum..aman boşver
benim nisanlim ve aylesi onlari aramami beklerler ama onlarda ararip sorarlar..
ilk basta cokk zorluk cekiyordum, cekiniyodum arayamiyodum ve bu yuzden nisanlimla aram hep bozuktu ama simdi cok sukur arayabiliyorum cekinmeyi atlattim(kayinbabamdan hala utaniyorum ama)
zaten yüz göz olmayada gerek yok tatlım ya nişanlında görüşmemenizi sorun etmiyosa daha iyi aman başın ağrımaz hiç değilse
evlerine gidiyomusun canım?
ya benim elim ayağıma dolaşıyo onlardayken bi sakarlık yapıcam fln diye
oyüzdende gidemiyorum aslında
zamanla gecer umarım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?