Nişanlanma sendromu

guziguzi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
4
3
8
34
Merhaba;
sanırım bunun adı nişanlanma sendorumu ;nişanlanana kadar hiç kavga etmeyen biz ikimiz de şimdi kavga etmek için yer arıyoruz bırbırımze tutuk tutuk bakıyoruz nasıl olucak bılmıyorum bunu yasanyanlar varsa onerılerınızı beklıyorum

Hic nisanlanmadim ana sanirim stresten olsa gerek cunku uzerinize daha cok yuk bindi. Zamanla alisirsiniz duzelir diye dusunuyorum ama bu surecte ikinizin de yeri geldiginde alttan almaasi lazim nisanlandik ayrilmiycaz diye bi durum yok buna guvenip kavganin dibine vurmayinda :)

vala biz de aynı şekilde yaa ama olaylar genelde nişanlımın ailesi yüzünden ve aşırı bir kıskançlık basladı

benım şuan çok daha büyük problemlerım var, nişanlımla ilgili bunu da burda paylaşmak istemezdim ama belkı bana da morel olur.nikaha 1 ay düğüne 3 ay var. Ailem nişanlımın ailesine evleri olsun kirada olmasınlar diye şart koşmuştu. Normalde nişanlımın ailesinin evi var kendı oturduğu apartmanda. nişanlım orada oturmayacağımızı bulunduğu yerden ev alıp biraz peşin verip geri kalanını kredi ile ödeyeceğimizi söyledi. Ben de ikna ettim ailemi bu şekilde.. Şimdi nişanlım evi yatırımı olan başka yerden alalım. ileride satarız başka yerden alırız ticaret amaçlı diyor. Bu durumda evet belkı kar edeceğiz. ama biz hep kirada oturacağız.Ben kabul etmedim aksini savundum kötü oldum. ailemde istemiyor böyle birşeyi... sebebi baştan söz verdikleri için, şimdi ise nerdeyse nişan atma evresindeyiz...her tarafımda sivilce çıktı doluya koysam olmuyor boşa koysam olmuyor

ev alma problemleri vb bütün benzeri şeyleri yaşadım yaşıyorumda. nişanlıyım, dün nişanı attım nişanlım izin vermedi bitemez dedi sahip çıktı hal hareketlerine dikkat eder oldu aynı ciddiyeti sizden de bekliyorum :) bence yüzüğü verin eline gelirse senindir gelmezse defolsun gitsin

nişanlanınca evet bazı şeyler değişiyor..
değişik bir dönem...

ne o tarafa aitsin ne bu tarafa ... durup düşünüyorsun...
elbette kendi ailen var anne baban var ama öte yandan karşı tarafa karşı da sorumlulukların var..
o aileninde kızı oluyorsun, hayatında ki adam her konuya dahil oluyor...

ortak bir telaş var, alınacaklar yapılacaklar listesi ....

kolay olmuyor...

eskiden "nişanlanalım yeaa, 1 sene 2 sene nişanlı gezelim nolcaaak kiii" diye şımaran ben ,
6 ay kalan düğünüme sabredemiyorum, bitsin artık bu stres diye çıldırıyorum..

bence de nişanlılık dönemi çok zormuş. bizde nişanlandığımızdan beri abuk subuk şeylerden dolayı kavga ediyoruz. üstelik aramızda hiç böyle şeyler olmuyordu.
niye böyle olduğunu da bi türlü çözemedim zaten

Canım aynı konular bendede var biz daha nişan yapmadık sözlümün ailesinin üç katlı evi var kendisi o binada oturmak istemiyor başka yerden alırız peşinat verip kalanını öderiz diyor bunu aileme kabul ettirdim ama ilk etapta kiraya çıkıcaz sonra evi alıcaz artık bende isterdim direk kendi evimi döşeyip oturmayı ama napalm inş. sözlümün fikirleri değişmez dediği gibi olur herşey.
Sende çok ısrar ediyosa kabul edebilirsin ama oda fazla ısrarcıysa garip yani bilemedim.. Bizim yan komşumuzda yeni evlendi başka yerden ev aldılar oralar daha sonra pahalılaşcak satarız karımız olur diye, şimdi ordan gelen kirayla kendi kiralarını ödüyolar, belkide akışına bırakmalısın, bi süre kirada oturursunuz güzel bi kar etceğiniz zaman satar başka yerden kendi evinizi alır geçersiniz, ama nişanlında çok ısrarcıysa ne biliyim oda inat ediyosa kabul etme derim güzellikle anlaşmayla olur böyle şeyler

benımde problemler var ama genel olarak kayınvalıdem yuzunden oluyor kavgalarımız ve genelde esya problemi..kayınvalidem yok butun beyaz esyayı kız alır yok gelın mevludunde hedıyeleri kız alır yok ceyız almaya gelenlere hedıyelerı kız tarafı verır yok bi gece için 5 milyarmı verılırmıs gelınlıge (tahmını fiyattır) yok uygun bır dugun salonu tutatlım vsvss..atrık kafayı yıcem resmen ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…